2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@ankaratarihi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@k-k nefretiniz idrak yollarınızı kör etmiş. “Yanlış hatırlamıyorsam” ifadesini kullanan bir kişi söylediğinin tam doğruluğundan emin değildir öyle değil mi ? En nihayetinde 100 200 300 400 hatta 2017 sınavındaki sonuncuyla aynı puana sahip olduğu için çağrılan 410. kişinin mülakatı geçtiğini de biliyorsunuzdur sanırım. Eğer cevabınız evetse saplantılarınızdan kurtulmalısınız.
Terbiyenizi takının rica ediyorum! Kaymakam olmqk isteyen biri nasıl böyle konuşabilir! Ne demek saplantı. Bir de hüküm tümcesi ile. Saplantılarım olduğu yargısına varılmış. Rica ediyorum kendinize geliniz!
Polemiğe girmeyeceğim. -
@hasbayburtlu tebrikler boncukları teker teker bulmuşunuz. Neyse ki aynı yazımda kullandığım “dostumları” gibi bir ifadeyi boş geçmişiniz. Sanırım iyi niyetime sayıp kanaat kullandınız. Berhudar olun.
Orda-orada , burda -burada , şurda-şurada gibi ifadelerde TDK ikilemini birkaç akademik makale okursanız anlayabilirsiniz. Vakti zamanında yaşanan postane-posthane, hastane-hastahane örneklemini göreceksiniz.
Ayrıca trafikte o kadar yazabilmişim önce içinde bulunduğum şartları bilmeniz gerekirdi. Ancak yazımda yerine yazım da veya ünlü daralmasının yanlış kullanmak için pilot yada f1 sürücüsü olmam gerekir. Son sınavda Türkçenin tamamını doğru yapan biri olarak ders almaya ihtiyacım yok. Siz de boncuklarımı saymayı bırakıp yaşamınıza daha kaliteli devam edebilirsiniz. -
@k-k Gayet kendimdeyim. Bilincim açık, şuurum yerinde, nabzım normal seyrinde, göz bebeklerim normal büyüklükte.
Sizin kullandığınız ifadenin doğurduğu cevap hakkımı kullandım. Siz şahsıma ait hükümde bulunurken sorun yok ancak ona cevap alınca sonu ünlem (!) ile biten ifadeler mi kullanıyorsunuz. Bu mudur yani.
Terbiyemi takınmak için öncelikle onu bırakmış olmam gerekir ki bunu kullandığım bir kelime ile ispat ederseniz özür dileyeceğim. Yok edemezseniz bu ifadenizden dolayı siz özür dilemelisiniz. -
@harun-resid, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Bol tartışmalı bir süreç olacak belli oldu.
Önceki dönemde elle özgeçmiş yazan dostlar nasıl yazdılar? Tek ve uzun bir paragrafta bitirmeyi düşünüyorum nasıl olur? Ayrıca fotoğraf nasıl olacak? Valinin kızını bıraksak da yardımlaşsak sanki iyi olacak -
@ankaratarihi ben de tamamını doğru yaptım hatta geçen yıl da öyle bize kesinlikle birer altın madalya takmalılar. Bahsettiğiniz hatalar klavyenin azizliğidir diye düşünüp yazmamıştım.İkilemler beni hiç ilgilendirmiyor Türkçe üzerine akademik çalışmalar yapmıyorum sonuç olarak.TDK yazım kılavuzunda ne doğru ise onu baz alırım ben günlük yaşantımda. Yazım yanlışı yaptı diye birini acımasızca eleştirirken yazım yanlışı yaparak forumun eğlenceli olayları arasına girdiniz bence herşeyi bu kadar ciddiye almayın boşverin biraz sakin olun. Bu arada son olarak Türkçe'nin tamamını doğru yapan birine bu söylenmez elbette ama yine de söyleyeyim yada değil '' ya da''. Boncuk dağıtıyorsunuz bugün benim suçum yok.
-
Yok yok anladım bu dönem böyle,... iki dakika aynı yeri paylaşamıyoruz... hemen kavga çıkmış...
-
Bu ortam hiç kimseye fayda sağlamaz... aksine değerli kişileri aramıza almayı engeller... ayrıca çok da çirkin.... aynı yolda yürüdükleri kişi ile dahi, aynı yerde ortak dil zemini kuramayan adaylar... izahı çok zor...
-
@hasbayburtlu siz gerçekten bir dahisiniz. Öncelikle espri anlayışınızın daha üst seviyelerde olmasını naçizane tavsiye ederim. Ben sizin yazdıklarınızın hiçbirini kontrol etmedim mesela. Size de daha güzel uğraşlar diliyorum. Bu tartışma bana bir şey katmadığından kendi adıma kapatıyorum. Sağlıcakla.
-
@paretowilfredo üstad beni bir iki ay kadar yasaklamanız mümkün mü?
-
Geçenler de bi haber vardı kaymakamla belediye başkanı birbirine girmişti. Tekme tokat dedim bunların hiç işi yok heralde kebap yerken bide... şimdi şurda tartışan 3 4 arkadaş kaymakam olduğunu farz etsek heralde icisleri Bakanı el atar ve çözemez ve istifa eder zira herkes haklı. Referans her yerde var. Ama 24 bin kişiden 370 kişi arasına girmek başarı ve burdan bi şekilde kaymakam olmakta başarı. O yüzden bence en iyisi için oturup ders çalışıp takdiri allaha bırakmak.
-
Saygıdeğer kardeşler kaymakamlık 2018 başlığında belki binlerce kişi vardı ama bu başlıkta maksimum 400 kişi olmasına rağmen nedense burası ciddi manada birbirini kırıyor ve gereksiz tartışmalara giriyor biraz daha güzel muhabbetler konuşulabilir diye düşünüyorum hepinize saygılar
-
@refik.soydam hocam alandayız ama hala ayaklar yere basamadı kazanmanın verdiği mutluluktan şu evrak işleri tamamlansın burası şenlenir, şenlendiririz
-
@ceterisparibusss heleşükür yolda olduğunu öğrendiğiniz biri;)
-
@refik-soydam hocam, gruptaki kıdemlilerden birisiniz, sizi önceki mülakatlardan hatırlıyorum. Önceki mülakatların heyecanı yok bunun farkındayım. Yaklaşık üç yıldır takip ederim, pek yazmam ancak sorulan soruları cevaplamaya çalışırım bildiğim kadarıyla. Zaman zaman giriyorum foruma, sırf yardımcı olabileceğim konular var mı diye ama bu dönem nedense hep bi sistem tartışması bi atışma, tartışma, kalp kırmalar falan. İnanın insanın giresi gelmiyor foruma.
-
Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın arkadaşlar sistem savunucusu falan değilim. Bilakis bu sistemin en büyük mağdurlarından biriyim. Ancak kaymakam aday adayı arkadaşlara bu tür tartışmalar yakışmıyor. Kelime hatası üzerinden atışmalar, geçen dönemin kazananları yüzünden kalp kırmalar falan. Naçizane, her daim aklınızda bulunsun, buradaki arkadaşlarla yarın yüz yüze bakabilme ihtimaliniz %25.
-
@refik-soydam Kardeşim Selamun Aleyküm Sana özelden msj atamıyorum beni tskipneder misin? Bir kaç şey sormak istiyorum.
-
@refik-soydam 75.5 geldi dediğimiz gibi hocam
-
Adana'dan kazanan var mı sınavı arkadaşlar
-
@mia_1071 ben varım
-
Adana diyince şimdi bende osmaniyeyi sorayim. Varmıdır osmaniye?