2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@murky anladım hocam, allah yardımcınız olsun... kolaylıklar ihsan eylesin inşllah...
-
@refik-soydam amin hocam cok tesekkur ederim
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky anladım hocam, allah yardımcınız olsun... kolaylıklar ihsan eylesin inşllah...
Çok sağolun hocam, hepimize inşallah.
-
@refik-soydam 72.5
-
@modesteptt eski liste hocam... herkese bir merhaba demeye davet göndereyim diye ekledim:) sizi de aramızdasınız hoşgeldiniz:)
-
Özgeçmisteki kişisel bilgileriniz kısmına ne yazacağız arkadaşlar?
-
@merasim34 kardeşim oraya bir aşiretleri de eklemeni rica edeceğim
-
@merasim34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
eskiler bilir iki önceki alım da vali kızı vardı.
neyse yazmıyayım daha.
nasıl olsa sileceklerAlım da yerine “alımda”
Yazmıyayım yerine “yazmayayım”
gibi temel ilk öğretim Türkçe yazım kurallarından sonra yorumuma geçeyim.
Beni bilen bilir, profilimi de inceleyin, burdaki çok sayıda dostumlarıma da sorun kimseyi savunmak gibi bir zorunluluğum yok. Bahsi geçen hanımefendi aynı kursa gittiğim, gerçekten bu işe emek vermiş, mesleğe idealist olarak yaklaşmış birisi. Yani bizden ayrı sınava girmeden istisnai olarak girmiş değil. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yazılı sınav sonucu da ilk 100 deydi yani mülakat olmasa zaten mesleğe direk kabul edilmişti.
Diğer taraftan mülakat dediğmiz olay zaten birinin tanıdığı, referansı, bu kişiyi özel hayatında da tanırım doğru biridir demek değil midir? Bunu amcası mahallenin muhtarı olan biri yazsa ne farkeder, babası bakan olan biri yazsa ne farkeder. Hem bu suç mu. Babası doktor olan doktor olmasın mı? Ayrıca mülakat sonuçlarını iyice incelerseniz 1. Yada 2. Dereceden bakan, milletvekili, vali, kaymakam yakını bir çok kişi bulabilirsiniz. Referans sistemine karşı olsanız anlaşılabilir bir durum olabilir ancak burda olmayanlar hakkında atıp tutmak insafsızca. Madem bu kadar araştırıyorsunuz adını soyadını bildiğiniz birine sosyal medyadan ulaşabilirsiniz.
Gereksiz bir tartışmanın ortasında buldum kendimi kusura bakmayın. Mülakatta görüşmek üzere. -
@ankaratarihi polemik peşinde değilim.
beşik ulemalığı geldi de benim mi haberim yok.
benim babam işçi o zaman ben bu sınavlara hiç g irmiyeyim mi?
vali bürokrat akrabam da yok.
maşallah siz sisteme adapte olmussunuz -
Hepinize hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlarım. Mülakata katılmaya hak kazanan arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyor, çok emek verip kıyısından dönen arkadaşlarımıza da gelecekteki sınavlarda başarılar diliyorum. Edep ile giden lütuf ile döner bu yollardan. Mülakat anı ile ilgili olarak konuşmak, birbirimize tavsiyelerde bulunmak çok güzel bir durum. Allah hepimiz hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Hakkımızda hayırlısını gönlümüze razı eylesin. Son olarak şunu belirtmekte yarar görüyorum: Seni bugünlere getiren bundan sonra da seninle beraberdir. Hangi şart altında olursa olsun inancını yitirme! Selametle.
-
@ankaratarihi farkeder yerine '' fark eder'' gibi temel ilk öğretim Türkçe yazım kurallarından sonra yorumuma geçmeme gerek yok sanırım.
-
@ankaratarihi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@merasim34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
eskiler bilir iki önceki alım da vali kızı vardı.
neyse yazmıyayım daha.
nasıl olsa sileceklerAlım da yerine “alımda”
Yazmıyayım yerine “yazmayayım”
gibi temel ilk öğretim Türkçe yazım kurallarından sonra yorumuma geçeyim.
Beni bilen bilir, profilimi de inceleyin, burdaki çok sayıda dostumlarıma da sorun kimseyi savunmak gibi bir zorunluluğum yok. Bahsi geçen hanımefendi aynı kursa gittiğim, gerçekten bu işe emek vermiş, mesleğe idealist olarak yaklaşmış birisi. Yani bizden ayrı sınava girmeden istisnai olarak girmiş değil. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yazılı sınav sonucu da ilk 100 deydi yani mülakat olmasa zaten mesleğe direk kabul edilmişti.
Diğer taraftan mülakat dediğmiz olay zaten birinin tanıdığı, referansı, bu kişiyi özel hayatında da tanırım doğru biridir demek değil midir? Bunu amcası mahallenin muhtarı olan biri yazsa ne farkeder, babası bakan olan biri yazsa ne farkeder. Hem bu suç mu. Babası doktor olan doktor olmasın mı? Ayrıca mülakat sonuçlarını iyice incelerseniz 1. Yada 2. Dereceden bakan, milletvekili, vali, kaymakam yakını bir çok kişi bulabilirsiniz. Referans sistemine karşı olsanız anlaşılabilir bir durum olabilir ancak burda olmayanlar hakkında atıp tutmak insafsızca. Madem bu kadar araştırıyorsunuz adını soyadını bildiğiniz birine sosyal medyadan ulaşabilirsiniz.
Gereksiz bir tartışmanın ortasında buldum kendimi kusura bakmayın. Mülakatta görüşmek üzere.Yazılı sınavda ilk 100'de değildi. Hatta 200'de bile değildi. Net bilmediğiniz şeyleri yazmayınız.
-
@ankaratarihi burdaki yerine '' buradaki'' diye de ekleyeyim.Yanlış anlaşılmasın tartıştığınız konu ile alakalı yorum yapmıyorum. Ancak bir kişiyi yazım yanlışı yaptığı için eleştiriyorsanız şayet eleştiri paragrafında yazım yanlışı yapmamalısınız bence.
-
@k-k Yine tartışılan konu ile ilgili yorum yapmadığımı fikir beyan etmediğimi belirterek bahsi geçen kaymakam hanımefendinin nihai başarı listesinde açıklanan yazılı sınav puanının 76 küsür olduğunu ifade etmek isterim.Bu doğrultuda ilk 100'de olduğunu ben de düşünmüyorum.
-
@merasim34 yazdıklarımdan beşik ulemalığını savunduğum anlaşılmamalı. Tam aksine herkes her mesleği seçebilmeli, istediği her işi yapabilmeli. Annesinin, babasının yada herhangi bir yakının ne yaptığına bakılmaksızın.
Referans sistemine belki sizden daha çok karşıyımdır. Türk Devletine veya Milletine ihanet, bölücü faaliyetler harici kimsenin elenmemesini savunuyorum. Lakin halihazırda sistem buyken aradan birinin cımbızla çekilmesini insaflı bulmadım. Benim gibi birini bile hiç tanımadan bu sisteme adapte olmakla suçluyorsunuz. Önyargılargılarınızdan kurtulmanızı tavsiye ederim. -
@hasbayburtlu yine eklemek gerekirse evet haklısınız küsür değil küsur
-
Ben bu Kaymakamlık ve Yargıçlık mülakatları için bu mevzunun konuşulmasının yanlış ve son derece gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir sonuç elde etme durumu olmuyor.
O nedenle rica etsem bunu konuşmasak? -
Bol tartışmalı bir süreç olacak belli oldu.
Önceki dönemde elle özgeçmiş yazan dostlar nasıl yazdılar? Tek ve uzun bir paragrafta bitirmeyi düşünüyorum nasıl olur? Ayrıca fotoğraf nasıl olacak? Valinin kızını bıraksak da yardımlaşsak sanki iyi olacak -
@refik-soydam hocam 70,75 ile ben de kaldım mülakata
-
@k-k nefretiniz idrak yollarınızı kör etmiş. “Yanlış hatırlamıyorsam” ifadesini kullanan bir kişi söylediğinin tam doğruluğundan emin değildir öyle değil mi ? En nihayetinde 100 200 300 400 hatta 2017 sınavındaki sonuncuyla aynı puana sahip olduğu için çağrılan 410. kişinin mülakatı geçtiğini de biliyorsunuzdur sanırım. Eğer cevabınız evetse saplantılarınızdan kurtulmalısınız.