2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@fc-real-gdp insanoğlu korktuğu ya da anlamlandıramadığı şeylerde sürekli bir kurgu kurar ve ona öylesine inanır ki gerçekten öteye geçer onun varlığı... Ben de bir karadenizli olarak yazıyorum, bu işte öyle şov eden il ya da iller yok... evet kişilere erişimde elbette hemşehrileri olduğu için kolaylıkları mevcuttur, lakin bu nihai listeye öyle sert bir şekilde yansımaz. Bunu yansıtacak kadar karadenizden payını almamış tek bir bürokrat bulamazsın,(siyasi kısımda işleyişler hariç danışman vs).. Bazı şeyler söyleniyor ve o kadar tekrar ediliyor ki, sessiz kalındığında da.... maşallah uçan uçana... bence herkes önce kendine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya odaklanmalıdır, komisyon önünde bir mülki amire yakışır eda ile yer alıp görevinizi edemezseniz isterseniz bakanla aynı yerde büyüyün yine olmaz... en azından bu son yargımı Türkiye'de yaşamış görmüşler örneğinden dahi acabilirdim ama algılar öylesine genişki... benim gerçeğim o algının yanından dahi geçemez.. herkese allah yardımcı olsun...
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Tecrubeli arkadaslar daha yararli bilgi verebilir bu konuda. Ama benim gozlemledigim kaymakamlik mulakati icin gecen sene komisyonun tavri olumlu idi. Oyle cok zorlayici bir ortam yoktu. Yaklasik 10-15 dakika arasi mulakat surmustu. Once kendinizi tanitmaniz isteniyor. Daha rahat olabilmek adina onceden mulakati kafanizda en azindan tanitma kismini hatta ayna karsisinda prova ederseniz faydali olabilir. Yaklasik 3 veya 5 soru sorulur. Gecen sene bilemedigimiz bir soru oldugunda farkli soru sorulmustu. Bazi arkadaslara konusma yapmasi istenmis bu biraz zor olabilir bununla ilgili de bir kac kaymakam konusmasi izlenebilir youtube vs. kafanizda canlandirma anlaminda. Ben 4t tuyo diye bir kitaba bakmistim cok faydasini gordum mu bilemedim. Ilk gunlerde girenler genelde sorulari paylasiyor hatta mulakattan cikanlar da paylasiyor. Durus ve bilemediginiz soru oldugunda da tepki daha onemlidir. Referans olayina ve mulakat sonucuna girmeyecegim. Kendi acinizdan elinizden geleni yapmak durumundasiniz.
Son cumlem mulakatta elinizden geleni yapmak ile ilgiliydi. Anlatim bozuklugu olmus.
-
@fc-real-gdp http:// www. caykaragundem. com/mobilHaberDetay.aspx?id=6310 sadece Çaykara bu kadar...
-
@hasbayburtlu Çaykara olmayıp , Bayburt’un bir ilçesi olsaydı aynı linki paylaşır mıydınız?
-
@hasbayburtlu direk komisyon başkanının yakın çevresini vermişsiniz... bunun aksini düşünen bir fert bulamazsın, varsa zati bu yolda yürümesin...:)
-
kardeşim benım demek istedğm de bu. masallah caykaradan her mahalleden birisini almışlar. çaykaralılar çaykaralılar neymiş ya bu çaykaralılar
yalaka olmayın yalaka -
eskiler bilir iki önceki alım da vali kızı vardı.
neyse yazmıyayım daha.
nasıl olsa silecekler -
@elbetbirgün Hanımefendi Bayburt'un iki tane ilçesi var zaten kasabadan hallice.
-
Dostlar Merhaba hepinize. Evvelki başlıktan kalma tartışmaların burada sürmemesini rica ediyorum sizlerden. Özellikle peşin hükümlerden uzak duralım lütfen. Çünkü bu işin memleketi yok inanın bana. Şu il veya bu ilçe Referans bulma yollarından sadece birisi bu emin olun. Bu işleyişi sanıyorum buradaki çoğu kişiden iyi bilen birisi olarak söylüyorum bunu. Sayın Soylu Trabzonlu ise Sayın Ağbal da Bayburtlu, Maliye Bakanlığı da en çok alım yapan kurumlardan birisi. E Sayın Cumhurbaşkanı Rize'li tüm Rizeliler Kurum mülakatlarını geçebiliyor diye bir şey yok malesef. Aynı beldeden de olsanız o kontağı sağlayacak birisi olmadıkça bu insanlara ulaşmak o kadar kolay değil gerçekten, bundan emin olabilirsiniz. Bu tümevarım bu tip bir hamlesi olmayan dostlarımızı incitmekten başka bir şeye yaramaz.
O nedenle kimseyi zan altında bırakacak söylemlerde bulunmamaya çalışın ve ikili tartışmalarınızı da özelde sürdürün lütfen.Şunu da şuraya bırakayım dostlar, okursanız sevinirim.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4671/forumda-neden-kavga-etmemeliyiz
Not: Hakaret ve aşırıya kaçan söylem olmadıkça ileti silmiyoruz
Hepinize iyi forumlar dostlar.
-
@hasbayburtlu, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@fc-real-gdp http:// www. caykaragundem. com/mobilHaberDetay.aspx?id=6310 sadece Çaykara bu kadar...
Geçen sene mülakattan elenince bu haberi gördüğümde çok sinirlenmiştim hocam çok güzel bi konuya değinmişsiniz fakat bir de şöyle bi durum var , Çaykara'nın nüfusu 10.000'den biraz fazla , vakıf dernek adı altında sadede İstanbul'da 1500 Çaykaralı üniversite öğrencisine burs veriyorlar , vakıf dernek vs. İşlerde çok etkinler. Şehit kaymakam Muhammed Fatih safitürk de çaykaralıydı. Sanırım şu an en çok mülki amir de o ilçeden. Velhasıl eğitime verilen önem de yüksek.
Diğer bi hususta mülakat durumu , duruş , vs için söyleyelim , geçen sene mülakattan 100 tam puan alan kişi Rize / Güneysu ve ikametgahı Kasımpaşa. Mülakat için söyleyeceklerim bu kadar.
En son olarak ortadirek ailelerin binlerce kişiyi eleyen çocuklarına söyleyeyim. Kimsenin karşısında eğilip bükülmeden , vatan millet bayrak aşkını kaybetmeden çalışın çabalayın kendinizi anlatın , en nihayetinde Allah'ın dediği olur. -
Ben biraz soru sorayım da bu tartışma ortamı kapansın. Güvenlik soruşturması ve özgeçmişe ekleyeceğimiz fotoğrafların sakallı, sivil olmasının bir mahsuru olur mu? Özgeçmişe ekleyeceğimiz fotoğrafı da yapıştıracak mıyız? Geçen yıldan tecrübeli dostlar yardımcı olursa sevinirim
-
@harun-resid sakallı fotoğraf uygun olmaz bence güzel temiz takım elbiseli fotoğraf daha şık durur
-
En son bitirilen okula lisans ı mi yazayım yoksa yüksek lisans i mi ne dersiniz arkadaslar
-
@hasbayburtlu hocam Çaykara'nın dernekleri iyi çalışıyor, sadece Trabzonlu olmak işe yaramıyor. Bakan Oflu, mülakatta tanıştığım Oflu bir arkadaş geçemedi mülakatı.
-
@fc-real-gdp Allah yardımcımız olsun hocam.
-
@hasbayburtlu hocam Allah'tan ümit kesilmez diyeceğim de diyemiyorum. mülakatta başarılar.
-
Selâmün Aleyküm. Arkadaşlar sonuçlar hepiniz için hayırlı olsun. Ben 69.75 te kaldım. Bugün cevap kağıtları ulaşıma açıldı. Aynı kitapçık kullanma gibi bir durum varmı acaba bilmiyorum. Ama belki vardır. Ben alandan 34. soruyu karşılaştırmak istiyorum.Yanlis işaretleme durumu yoksa ben o soruyu doğru yaptım. Sizlere zahmet olacak kusura bakmayın. Kitapçık numaram 37944056
-
Bakayaya kalanlar askerlik durum Belgesi hakkinda ne yapmayı düşünüyor :)))
-
burada yerimizi alalım
-
Kıymetli dostlar merhaba, askerlik durum belgesi için e-devletten alınan örnek geçerli mi yoksa illa askerlik şubeye mi gideceğiz? Birde bakanlığın e-mailine göndereceğimiz fotograf için scanner şart mı veskalığın fotosunu çekip bilgisayarda düzenleyip göndersek sorun olur mu?