2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@conmaynard son sınavda Gazi Üniversitesinden 60 kişi mülakata kalmıştı hocam. Bununla ilgili haberimizde de değinmiştik. https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-kaymakamlik-sinav-analizi-sinavin-soru-ve-cevaplari
-
@refik-soydam Hocam bizi esgeçmişsin
Bu arada özgeçmiş ı mavi kalemle mi siyah kalemle mı doldurmak lazım -
@neomonetarist maviyle doldurdum problem olmadı
-
@neomonetarist teknik arızan olsa gerek hocam, sizi es gelmek beynin gönderebileceği bir sinyal değil :d parmaklar eksik bir şeyleri sizlere eriştirdi herhalde kusura bakmayınız hocam... siyah ya da mavi fark etmiyor hocam, ama hakim olan uygulama mavi.. olduğu için onu tercih etmeniz ne şiş yansın ne kebap merkezli sağlı düşünce ürünü olur:D
-
tarihler haftaya belli olur mu sizce
-
Belge teslim işleri bugün itibariyle bitiyor şimdi asıl mesele olan mülakat konusuna geri gelelim. Piyasada Kaymakamlık mülakatı için tavsiye edeceğiniz bir kaynak var mıdır?
Tecrübeli arkadaşlardan ricam önceki mülakatlarda hangi konulardan daha fazla soru sordular, bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız müteşekkir kalırız. -
@refik-soydam herkes koyu lacivert takim beyaz gomlek kirmizi-bordu kravat olunca matrix filmi aklima gelmisti:) bir suru ayni kaymakam aday adayı...
-
@sbf1983 hak yemeyelim hocam:D arada farklı renkler:D giyen adaylar arkadaşlarımız da vardı, yine olacaktır:D bu sene çok sessiz kitleyiz zati:D çok renkli kişiliklerle karşılaşabiliriz,:D
-
@eşref-i-mahlukat artı kaynak almanıza gerek yoktur hocam. sınav konuları ile aynı konuları içeren an fazla idari yargı kısmında genel sorular gelebiliyor... bunun yanında güncel olaylar, ve mezun olduğunuz bölüm ya da mevcut çalıştığınız iş yeri ile ilgili sorular geliyor....
-
İlk kez kaymakamlık mülakatına gireceğim. Sorular ayrıntılı mı oluyor yoksa genel başlıklar mı soruluyor? Bir de hangi derse ya da derslere ağırlık vermeli sizce?
-
@antoniogramsci hocam ben bu sene mulakata kalamadim. Gecen sene bana teknolojik issizlik nedir, katma deger nedir, ve de eger calisiyorsaniz mesala sen su unvandasin suc isledin sorusturma yetkisini kim verir gibi soru gelebilir. Mesala gecen sene mhuy olan arkadaslar vardi mulakat sonrasi sadece 5018 sayili kanunla ilgili konustuk vs demislerdi. Komisyonun onunde belli sorular var ama dedigim gibi duruma gore sorular. Konusma yap da denenbilir. Bu sene ne olur bilemem.Ama cok temel bilinmesi gerekenleri cevaplayamamk belki olumsuz olabilir diger turlu cok da calisacak bilemiyorum ne olur.
-
@antoniogramsci genelde alanınızla ilgili sorular geliyor.Ben geçen yıl iktisatta çalışarak gitmiştim ama sadece anayasa ve idareden sorularla karşılaşmıştım.Yinede tedbiren her alandan çalısmakta fayda var hocam.
-
@sbf1983 @conmaynard Teşekkür ederim arkadaşlar, çok sağolun.
-
İlk aşama olan evrakların teslimi süreci bitti. 15-19 ekim arasında da mülakat tarihleri açıklanır ve 20-30 kasımda olur diye umuyorum.
-
@serdaristanbullu Gecen sene evrak teslim suresi bittikten kac gun sonra mulakat tarihleri aciklanmisti hatirliyor musunuz?
-
@rhadamanthus Geçen yıl sınav 17 Ekimde açıklanmıştı diyr hatırlıyorum ve Evrskların son yeslim tarihi 6 Kasımdı diye aklımda kaldı mülakat ise 1i1 Aralıkta başlamıştı. Bu yıl işlemler biraz daha hızlı yapılıyor
-
@27ömer27 Buradan hareketle mülakatların 19 Kasımda başlayacağını düşünüyorum
-
@sbf1983 hocam ben gri takım giycem, yalnız kalmayız inşallah:)
-
@nevfel Bizde Mor mu giysek
-
https:// www. memurlar. net/haber/782047/yurtdisi-egitim-kontenjanlarinin-kullanimi-durduruldu.html Kullanım durdurulması da neyin nesi? Yine işler karışacak gibi...