2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
arkadaşlar bu mülakat yolculuk treni, aralık ayına gidiyor gibi...
Hocam Bakan beyin mahalli idari seçimlerinde aday gösterileceğine çok yüksek olasılık gözüyle bakılıyor. Sizce bu mülakat sonuçlarının açıklanmasını uzatacak mı? 2 ayı geçer mi ki..
-
@murky böyle bir şeyin olması, açıkçası dengeleri bozacağı için süreci elbette uzatabilir, lakin yeni bakanın tutumu önemli, her şeyi gözümle tekrardan görmem lazım gibi tutum takınırsa... yandı gülüm... hikayesi olur... ama şahsi olarak pek olanaklı görmediğim bir seçenek.. artı 45 gün min 75 gün max olmak üzere süreç tamamlanır, bu sürede ne olursa olsun sonuçlar ilan edilir... güvenlik sorgusu kısmındaki yasal değişiklik, süreci kısaltabilir... sonuçta artık emniyetten gelene güvenmek ya da o belgenin de sorgulanması gibi süreçler olmayacak, direk kayıtlara erişim yetkisi olduğu için... daha hızlı olabilir.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky böyle bir şeyin olması, açıkçası dengeleri bozacağı için süreci elbette uzatabilir, lakin yeni bakanın tutumu önemli, her şeyi gözümle tekrardan görmem lazım gibi tutum takınırsa... yandı gülüm... hikayesi olur... ama şahsi olarak pek olanaklı görmediğim bir seçenek.. artı 45 gün min 75 gün max olmak üzere süreç tamamlanır, bu sürede ne olursa olsun sonuçlar ilan edilir... güvenlik sorgusu kısmındaki yasal değişiklik, süreci kısaltabilir... sonuçta artık emniyetten gelene güvenmek ya da o belgenin de sorgulanması gibi süreçler olmayacak, direk kayıtlara erişim yetkisi olduğu için... daha hızlı olabilir.
Açıkçası ben bu olasılığın varlığından ötürü bir an önce mülakatlar gerçekleşecek Aralık sonuna da açıklanacak diye düşünüyordum. Lakin görünen o ki söylediğiniz gibi olacak, hayırlısı olsun.
-
@refik-soydam zaten coktan baslamistir guvenlik sorusturmasi dimi yani oyledir heralde
-
@ese03 başlamıştır hocam, evet..
-
@murky açıkçası elimde bir duyum ya da veri yok... ama bu sessizlik göstergesi orası gibi durduğu için yazdım.. en azından 2 3 haftalık önümüzde olacak bir şey olsa, bazı bilgi belgeler bakanlıkta dönerdi, rafa kaldırılmış havası var resmen:).. kimse de yazmadığı için ne durumdayız, kime ne bilgi var, öğreneme imkanımız olsa şurası böyle idi vs der sorgulayabilir, belki daha iyi bilgilere erişebilirdik.. lakin herkes sessiz:) sanki ilk defa girecekler toplanmış bir arada bekliyoruz havası var:) (not: ilk defa girenleri incitmek niyetli asla değil, sadece bilgilerin nasıl el değiştirdiğini, kimlere bilgilerin gidebileceğini tecrübeliler bildiği için, bilgilere erişebilme imkanı daha yüksek manasına da yazdım)
-
@refik-soydam bakan 'ın değişeceğini pek sanmıyorum.
-
@amirim ben de pek olasılık vermiyorum.. ama siyaset bu... ne olacağı belli olmaz hocam.. örneğin sayın Numan kurtulmuş ist başkanlığı için aday gösterileceği %95 olasılıkla kesinleşti... görevli bakanı değiştirmek pek de mantıklı adım olmaz ama, hayırlı demekten öte fikrimiz yok hocam...
-
Şahsen benim kulağıma gelen değişeceği yönünde hatta isimleri geçen 1 2 kişi de varmış. Hayırlısı olsun göreceğiz.
-
eğer bakan bey aday gösterilecekse, görevinden yanılmıyorsam kasım ayının sonuna kadar ayrılması gerekiyor, nitekim 1 ocak seçim dönemi başlangıcı sayılacağı için, bir ay öncesinde istifasını kuruma sunmak zorundadır..
-
İnşallah sizler haklı çıkarsınız ve değişmez. Malum "dere geçilirken" ifadesi. Sınavı, mülakatı geçtim lakin terörle mücadele bu kadar aktifken Bakan değişmezse olumlu olur.
-
@murky merak etmeyin hocam, son 6 ay Ankara'da yaşıyor olması koşulunu bakanımız sağlayamaz...:) kanunlar içinde yorumladığımız da pek imkansız istanbul dışında aday gösterilmesi, ist adayı da büyük olasılıkla belli zati:)
-
Önümüzdeki hafta mülakat tarihleri açıklanabilir...
-
anketlere katılan 80 kişi, yorumlara katılan 3 5:) herkes çalışıyor galiba, pek zamanı yok... ya da cidden salmış, ne olursa olsun havasında takip edip kaçıyor:)
-
@refik-soydam tarihler gelmeden konsantre olamıyoruz galiba
-
Cinsiyet anketi yaptınız mı arkadaşlar,mülakata kalan tahmini kaç hanım arkadaş var ?
-
Şahsım adına, geç olsun da güç olmasın modundayım. Ne güzel meslektir ki her aşaması farklı şeyler öğretiyor insana. Hayırlısı olsun deyip sabırla beklemekten başka bir şey gelmiyor elden.
-
Tarihler gelse heyecan zirve yapar
-
@mia_nur evet cinsiyet anketi de guzel olurdu. Ben anket yapmasini bilmiyorum.Bilen varsa guzel olur bu ankette.
-
@economist34 tanıdığım hiç hanım arkadaş yok duymadım da,373 de 25 maksimum diye düşünüyorum ben