2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@27ömer27 kesin mi
-
@ese03 bir kaç arkadaş için emniyet görevlileri ev ziyareti yapılmış..
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ese03 bir kaç arkadaş için emniyet görevlileri ev ziyareti yapılmış..
Hocam görevliler direk eve gelip mi soruyorlar yoksa çevre araştırması mı veya sorularla ilgili paylaşımları oldu mu arkadaşların çünkü evde bulamama durumuda var bu konuda bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
@knut emniyet kısmı sıkıntı olmaz hocam, evde olmazsanız komsulara kapıcıya vs sorar gıder..orada mı oturuyor, nasıl biri, eşi ile (evli ise= birlikte mi... başka soruluyor mu bilgim yok maasef bu kadarlık bilgim var benim de.
-
@refik-soydam Teşekkür ettim hocam sağolun.
-
Bu gün yayımlanan yönetmeliğe göre güvenlik soruşturmasi ve arşiv araştırması yönetmeliğinde bazı değişiklikler yapılmış. Ve naklen atamada güvenlik ve arşive gerek yok diyor. Bu bizim içinde geçerli olur mu acaba. Halan memur olup da giren baya var sanırım. Süreci hızlandırmak anlamında.
-
@modesteptt çok net hızlandırır hocam, şuan herhangi bir kamu kurumunda çalışan, sınavı kazandı ise, haklarında güvenlik ve arşiv soruşturması yapılmayacak.... bu konu da anket mi açsaydık:) ama buralara uğrayan sayısı da az... sağlıklı veriler bulmamız zor... beklemeye devamdan daha öte sağlıklı, temelli sözümüz maalesef yok
-
@refik-soydam kötü bi sessizlik var. Herkes ders çalışıyor galiba
-
@refik-soydam hocam ben yokum bu sene mulakatta ama nedense hep giriyorum bu basliga:) dediginiz gibi bu sene cok sessiz buralar:)
-
@sbf1983 sizle birlikte süreci takip etmek adıma onur...sessizliği de bozuyoruz bu vesile ile
-
@modesteptt herkes çalışıyor, ama ders mi ondan emin değilim hocam:):)
-
@modesteptt herkes çalışıyor, ama ders mi ondan emin değilim hocam:):)
Ah ahh
-
Ders çalışmak ile olsaydı şu an gecemi günümüzüme katıyordum.
-
Hayirlisi olsun arkadaslar:)
-
@refik-soydam estagfirullah hocam:)
-
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky bir de memleket anketi mi yapsaydık;)
https://www.strawpoll.me/16686858
Buyrun hocam
Trabzon 4 Rize 4:) başka yok mu:) bu sene sayı az galiba... -
@refik-soydam ben ders çalışmaya inanıyorum. Diğerine degil
-
tarihler belli olduktan sonra başlarım ben ders çalışmaya
-
@modesteptt ben de:) herkes İŞ yerinde çalışıyordur demek istemiştim, az yanlış yere gitti galiba...düzeltme çekeyim dedim:) bu sene çok çalışan kesimden kazanan var galiba, sessizliğin bir nedeni de bu,
-
@refik-soydam olabilir. Tarihler belli olunca biraz daha hareketlenir