2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Sorulan soruların hepsini bilince almıyorlar kem küm etmesek yeter.. biraz tebessüm biraz kendinden emin tavırlar birazda referans gerisi nasip gibi duruyor
-
@shzd61 iyi bir referans. Ve hiçbir soruyu bilememek is yapar mı acaba
-
@modesteptt tadından yenmez, on numara beş yıldız olur
-
@modesteptt yapmaz.... çok net, referans sadece senin kazanmış hakkını koruyabilir, hak kazandırması bu sınav sürecinde çok düşük oranda...
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@modesteptt yapmaz.... çok net, referans sadece senin kazanmış hakkını koruyabilir, hak kazandırması bu sınav sürecinde çok düşük oranda...
İnşallah hep öyle olmuştur ve hep öyle olur hocam.
-
@murky hocam ben şuna emenim ve inanıyorum, yazılı kısmı geçebilecek bilgisini, sınav stresi içinde kurallara uygun halde ösym e iletebilen kişilerin büyük oranlısı mülakat esnasında sorgulanan bilgileri edebilecek düzeydedir. Mülakat esnasında oluşan heyecandan dolayı bazı hatalar olsa da, o koltuğa oturma seviyesinde olanlar benim için yeterli düzeyde bilgilidir. kalanı bakanlık takdiridir. (madalyonun diğer yüzüne bakmaya içim pek elvermiyor, kısmet artık orası diyebiliyorum)
-
@refik-soydam çok netsin ama.. istisna bile yok diyorsun
-
@refik-soydam bence zaten bu 372 kişinin hepsi bilgi olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı seviyede dediğin doğru. Ama bazı sebepler olmasi gerekir.
-
@shzd61 Çaykara li misiniz?
-
mülakatlar acaba nasıl bir ortamda yapılıyor.. toplantı salonu fln mı? maliye de girdiğim mülakatta fiyakalı deri koltukları olan bir makam odada olmuştu
-
@modesteptt hocam 372 kişi, keza önceki dönemleri de yaşamış biri olarak, iletişim kurduğum çok değerli arkadaşım oldu, ve hepsi bu makamı gerektiği kadar harika şekilde temsil edebilecek bilgiye ve bence çok daha önemli insanlığa sahipti... atanan ve farklı gerekçelerle elenen her arkadaş benim için çok değerlidir. işleyiş şekli ne olursa olsun benim için işlemin sonucunda ortaya çıkan liste hak eden listesidir. evet madalyonun diğer yüzü ile kast ettiğim işleyiş keşke farklı olsa lakin dil susmak zorunda kalıyor:(... ama altını çizdiğim yer, nihai liste nasıl oluşursa oluşsun ben o listede bu kişi olmamalı idi diyebileceğim kimseye denk gelmedim... (105 ve sonrası dönemler için sözüm)
-
@modesteptt yok değilim
-
@refik-soydam aynı fikirdeyim. Elendigim zaman yıkılacam belki ama kazananlar benden her zaman daha iyi demektir. Girdiğim her mulakatta bunu dedim yine diyeceğim bu... Bu güne kadar hiçbir mulakati geçemedim. Çok hazin
-
@shzd61 ilk mülakatınız mı içişleri için hocam? konferans salonunda olacak mülakat, sıradan bir koltuk ve sehpa verilecek size:) komisyon da sahnedeki kurulu masada olacak... sizden yukarda biraz
-
@refik-soydam bir defa göç idaresinde girmiştim bir defa toplantı solunu idi ayakta durmuştum galiba o an yok bende hatırlamıyorum ama maliye de ortam iyidi
-
@shzd61 herhangi bir konferans salonunda, en ön sıra ve orta koltukla aynı hizada bir sıradan sandalye ve sehpa hayal ediniz, böyle bir yerden sahnenin ortasında kurulu biraz uzun masada yan yana üç değerli büyüğümüz:) size 3 asıl bunları cevaplarken de benzer yan sorular soracak, artı ilk söz kendinizi tanıtınız:) şeklinde geçecek bir mülakat süreci olacak, diğerler mesleklere kıyasla biraz daha fazla heyecan yaşayabileceğiniz bir süreç:)
-
Arkadaşlar gece yıl komisyonda Personel Genel Müdürü, Teftiş Kurulu Başkanı ve Mahalli İdareler Genel Müdürü vardı.Mahalli İdareler İçişlerinden ayrıldı.Yerine kim gelebilir sizce?
-
@conmaynard bakanlık net sitesini incelediğimde, mahalli idareler ile ilgili yönlendirme linki tıklandığında iller idaresi genel müdürlüğüne yönlendiriliyorsun... buradan temelle iller idaresi genel müdürümüz Sn. İlker hocam komisyonda yer alabilir. 1700 sayılı dahili memurlar kanuna göre 3 kişi de mülki amir sınıfından olması gerekir, bu koşulu da sağlıyor...
-
@refik-soydam Geçen yıl komisyon üyeleri çok nazik ve güler yüzlüydü.Mulakattan mutlu bir şekilde ayrılmıştım.İnsallah bu sene dahada mutlu ayrılırız hepimiz.
-
@conmaynard evet hocam gecen sene iyi bir ortam vardi agirbasli sakin bir ortam. Hafif tebessum de vardi komisyonda. Sgk da komisyon 5 kisiydi ve daha zorlayici gecmisti kendi adima belki ilk oldugu icindir. Ama zorlayici olan olumlu sonuclandi:)