2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
19 30 kasım arası hayırlı olsun
-
Her şey geçen seneye göre 20 25 gün önceden gerçekleşiyor. Sınav açıklanması mülakat tarihleri vs.o zman ocağın 20 si ile sonu arası da açıklanır en gec ya da daha erken ama ocağı rahat bulur
-
bu defa ctesi pazar yapılmayacak.. ara verilip haftaya devam...
-
-
@refik-soydam hocam genelde tutarlı yazdığınız için iki mübarek gün daha geçecek demeniz içime sinmediği halde yorum yapmamıştım. neyse ki açıklandı.
-
@fc-real-gdp evet hocam, acıkcası ben de erken acıklanmasını beklemıyordum...9 kasımı beklıyorduk... yanıldık gerçekten...oldukça erken açıklandı.. hayırlı olur inşllah..
-
371 kişi var. 1 kişi eksik.
-
Nimet tufan geçen dönem kaymakam olan kişi değil mi arkadaşlar
-
http://www.kamuajans.com/guncel/icisleri-bakanligi-ndan-valiliklere-dugun-genelgesi-h530291.html
2018 kaymakamlık sınavı başlığında kaymakam olacak arkadaşlardan rica etmişim. tam düşündüğüm gibi genelge yayınlanmış . mutlu oldum -
listede soy ismi hacıismailoğlu olan iki kişi var dikkatimi çekti de.
-
@fetih sanirim istifa etti idari hakimlige hazirlanmak icin fakat yine kazanmis
( baskasiyla karistiriyo da olabilirim)
-
@ese03 bakalım yine kazanacak mi
-
@fc-real-gdp bide isim ve soyismi aynı olan bile var. İhtimale bak be
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Mülakatlar buyuk ihtimal
19 Kasim - 30 Kasim
Veya
26 Kasim - 7 Aralik tarihleri arasında olurHayirlisi olsun tüm arkadaslara
-
Muhammed Berat Berdibek burda misim kardesim, o nasil bi ozgecmis simdiden hayirli olsun diyesim geldi :)))
-
@mülkiyemüfettişi hocam benim dediklerim akrabadır bence. örneğin çelik gibi fazla kullanılan bir soy isim değil hacıismailoğlu.
-
@refik-soydam bu hafta demişti de kaynak ben haftaya demiştim garanti olsun diye hayırlı olsun...
-
Bu sene bu heyecanı yaşamak nasip olmadı Allah yardımcınız olsun hayırlı akşamlar
-
@amirim açıkçası sizinle bu yarışta olmayı çok isterdim.. umarım sonrakinde bensiz bir yarış çıkartırsınız:) forum havası çok sert... ben sizden daha garanti 2 hafta uzağı bile koydum:)... nitekim geç olsun da dediğin olmadı havası olmasın...:)
-
@rhadamanthus nerede yazıyor abi özgeçmiş?