2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@popescu Valla şöyle listeden birini secip google'dan aratayim dedim ilk arattigim isim bu arkadas orda buldum ozgecmisini masallah gayet guzel.
-
@rhadamanthus kaldi 99
-
@rhadamanthus Maşallah, helal olsun.Sanırım yaş olarakta sınırda ama bu özgeçmiş ile kazanma olasılığı çok yüksek.
-
@ese03 fevzi berdibek bingöl mv.
O arkadaşa şimdiden hayırlı olsun -
Maşallah..Cok sayida guzel ozgecmise sahip arkadas var..Insallah en cok hak eden 100 kisi kazanir..
-
@mülkiyemüfettişi kim olursa olsun hak edenin yolu açık olsun...
-
Bu 371 kişiden hak etmeyen yoktur... Allah herkesin gönlüne göre versin...
-
@rhadamanthus Yoksa o sen misin kardeş ? :)))
-
@yellow-bey Yok kardesim kendimi boyle ovecek kadar alçalmadım çok şükür
-
Liste ortaya çıktı... aslında neden sessizlik belli oldu liste çoğunluğu işinde gücünde... bu sene çok ciddi bir yarış olacak.... yazılı gibi sözlü de kıran kırana geçecek belliki... son yılların en iddialı listesi olmuş resmen
-
@amirim, sizler mülakata girecek misiniz bizim gibi yoksa kaymakamadayligi gibi geniş bir bilgi yelpazesi olan birisi misiniz?sınav açıklanmadan önceki ve mülakat tarihleri ile ilgili bilgileriniz hep tam isabet oldu. Mülakatlardan sonra açıklanma zamanı hakkındaki bilgileriniz de epey yolumuzu aydinlatir .teşekkür ederim yardimlariniz için.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Liste ortaya çıktı... aslında neden sessizlik belli oldu liste çoğunluğu işinde gücünde... bu sene çok ciddi bir yarış olacak.... yazılı gibi sözlü de kıran kırana geçecek belliki... son yılların en iddialı listesi olmuş resmen
bu yargıya nerden ulaştınız Hocam ?
( son yılların en iddialı listesi olmuş..)
özelden de yazabilirsiniz Hocam.
Çok karamsarlık oluştu bende siz böyle deyince. -
@mülkiyemüfettişi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ese03 fevzi berdibek bingöl mv.
O arkadaşa şimdiden hayırlı olsunMilletvekilligi mi yapıyor yoksa aday adayı miydi .vay be rakiplere bak.içerisi sampiyonlar ligi repligi geldi aklıma. Real madrid Bayern Münih Juventus grubuna düşen Göteborg mu olacaz
-
@metinoktay biz bitti demeden bitmez kardeşim...cimbom başı dik yürür.
-
@k-k, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
bu yargıya nerden ulaştınız Hocam ?
( son yılların en iddialı listesi olmuş..)
özelden de yazabilirsiniz Hocam.
Çok karamsarlık oluştu bende siz böyle deyince.Benide bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Öncelikle mülakattan elenip sınavı art arda ikinci kez kazanan 89 arkadaşımı ve özellikle de art arda üçüncü kez kazanan 29 arkadaşımı kutluyorum. Herkes için hayırlı bir süreç olsun inşallah. Bizim gibi bir siyasi yakını olmayan sıradan insanların da Allah yardımcısı olsun.
-
onların özgeçmişi dolu olsa ne olur, biz de hayat okulunda okuduk :):)):P
-
Mülakat listesinin 3 te 1 ini geçen yıldan tanıyor, aşinayım ve yaklaşık 50 isim de netten sorgulandığında dişli... bir de gizli grup var kokutucu;) toplayınca yarıdan fazlasınsınav için ciddi tecrübeli,,, içinde vekil adayı da var aday adayı da Meclis çalişanı da maşallah;) doktorasını bile tamamlamış var... başkanlık sistemi kurumları sallayınca liste bu hale geldi galiba....
-
Ben 3. kez üstüste kazanan 29 kişiden biriyim.
Açıkçası @refik-soydam hocamın bu son iki yazdıkları benim umudumu neredeyse yitirmeme neden oldu... -
Bende üst üste 3.kez kazananlardanım ki olmazsa bu son girişim olacak yaştan değil demekki yiyecek ekmeğimiz yok diyip bırakacağım... Hayırlısı Allahtan, ya Nasip.