2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@popescu 112de çalışmasına gerek yok hocam. Konu İçişleri bakanlığını ilgilendirdiği için sorulmuştur. 1 nolu Cb kararnamesinde konu hakkında düzenleme mevcut.
-
Bu arada açıklanan 371 kişiden 1 kişi mülakata girmedi bildiğim kadarıyla. Hasta olması ve hakimlik sınavına hazırlandığını söyleyip 23 kasımdaki mülakata katılmadı.
-
@ceterisparibusss kullanıcı adının sonu 112 olduğundan öyle bir çıkarımda bulundum hocam. Teşekkür ederim.
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ceterisparibusss kullanıcı adının sonu 112 olduğundan öyle bir çıkarımda bulundum hocam. Teşekkür ederim.
Mantıklı yaklaşım.
-
@serqan112 hangi bölüm mezunusunuz Hocam
-
Her gün 37 kişi mülakata giriyor, mülakat sorularını , ortamını paylaşan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Kendisinden önce mülakatta ne sormuşlar diye gelip foruma bakıp kendi girince tilki gibi köşesine çekilmeler falan.
Mülakat durumunu paylaşan kardeşlerden Allah razı olsun , inşallah muvaffak olurlar. Benim mülakat nasipse Perşembe , akşamına soruları , ortamı paylaşıcam inşallah.
Tabi ki kimsenin keyfinin kahyası değiliz lakin benmerkezciliğin farkındayız çok şükür. -
Bugün girdim,sorular:
- Deflasyonu açıkla
- Buna nasıl müdahale edilir
- Ülkemizde para otoritesi kimdir
- Vali'nin Başkanlık yaptığı kurullardan birkaç tane
- Memurluktan çıkarılmayı gerektiren durumlar
Başarı dilerim.
-
@popescu teşekkür ederim evet 112 de çalışıyorum
-
@denizlililimia kamu yönetimi mezunuyum hocam
-
@devletialiye hocam girdiğim an bana hoşgeldin dediler hoşbulduk efendim iyi çalışmalar dedim buyur otur dediler evet kendini tanıt diye başladılar
-
@k-k hocam iktisat veya maliye mezunu musunuz?
-
@k-k çok teşekkürler hocam , geçmiş olsun . bölümünüz iktisat mı ?
-
@serqan112 anladım teşekkür ederim:)
-
@serqan112 anladım teşekkür ederim:)
-
@serdaristanbullu, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Her gün 37 kişi mülakata giriyor, mülakat sorularını , ortamını paylaşan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Kendisinden önce mülakatta ne sormuşlar diye gelip foruma bakıp kendi girince tilki gibi köşesine çekilmeler falan.
Mülakat durumunu paylaşan kardeşlerden Allah razı olsun , inşallah muvaffak olurlar. Benim mülakat nasipse Perşembe , akşamına soruları , ortamı paylaşıcam inşallah.
Tabi ki kimsenin keyfinin kahyası değiliz lakin benmerkezciliğin farkındayız çok şükür.Herkese aynı soruları da sormuyorlar. İnsanoğlu doğuştan bencil ...
-
Bu gün mulakat baslamayacak galiba. 10 30 dendi ama hala bekliyoruz.
-
Arkadaşlar merhaba dün girdim mülakata ben. Hiç stres yapmanıza gerek yok, komisyon stresinizin farkında ve ona göre davranıyorlar. İçeriye girdim masanın oraya gittim. Bilal bey selamladı. Oturdum kendini tanıt dedi. Kendimi tanıttıktan sonra birkaç şey sordu. Ondan sonra stres kalmıyor zaten. Sorulara gelecek olursak ; köyün organları, imam ve öğretmenin organlar içindeki durumu, imece nedir, salma nedir, salmanın sınırı olur mu, sizin köyün nüfusu ne, nüfus kaça düştüğünde köy kanunu uygulanmaz, baban en son ne zaman salma topladı :), memurların sorumlulukları nelerdir. Bu kadardı galiba sorular. Başarılar dilerim herkese, Allah hakkıyla yapacak olana nasip etsin inşallah.
-
@modesteptt bence bitirirler bugün yoksa hafta sarkacak.
-
@popescu biter bu gun
-
Biraz önce çıktım arkadaşlar gayet rahat ama ben biraz kastım galiba bayaa da bekledik oyüzden. Orta Düzey iyiydi. Sorular basit ama kaymakamin çevre ile ilgili yetkileri nedir.
Kusursuz sorumluluk
Dünya 5 ten büyüktür bukadar. Başarılar herkeze