2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@modesteptt geçmiş olsun.
-
Arkadaşlar merhaba. Bu süreçte soru paylaşarak bizlere yardımcı olan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Benim mülakat günüm de yarın. İnşaallah girdikten sonra soruları bende paylaşacağım. Son iki gün girecek kardeşlerimize yardımcı olmayı temenni ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Herkese başarılar dilerim.
-
@popescu tşkler
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Mülakat sorularım.
İlçenin oturduğun ilçenin adı nerden geliyor timar sistemi ne dedi.kalkinma ajansı nedir sorusu soruldu.
Ve ben çok berbat bir şekilde 2 kelimeyi bir araya getiremedim resmen nutkum tutuldu. Ben simdiden elendiğime yüzde yüz eminim bundan sonra benim icin kaymakamlık bitmiştir hiç hevesim kalmadı.
Allah yar ve yardımcınız olsun .
Selametle kalın rabbim yolunuzu açık etsin başarılar dilerim ve mülakatta kendinizden emin olun yeter ben onu başaramadığım için çok üzgünüm.
Rabbim inşallah sizlere nasip eder bu mesleği. -
@mülkiyemüfettişi zor sorular gelmiş abi, hakkınızda hayırlısı geçmiş olsun.
-
Arkadaşlar Kendimizi tanıtırken nelerden bahsediyoruz?
-
@mülkiyemüfettişi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Mülakat sorularım.
İlçenin oturduğun ilçenin adı nerden geliyor timar sistemi ne dedi.kalkinma ajansı nedir sorusu soruldu.
Ve ben çok berbat bir şekilde 2 kelimeyi bir araya getiremedim resmen nutkum tutuldu. Ben simdiden elendiğime yüzde yüz eminim bundan sonra benim icin kaymakamlık bitmiştir hiç hevesim kalmadı.
Allah yar ve yardımcınız olsun .
Selametle kalın rabbim yolunuzu açık etsin başarılar dilerim ve mülakatta kendinizden emin olun yeter ben onu başaramadığım için çok üzgünüm.
Rabbim inşallah sizlere nasip eder bu mesleği.Böyle karamsarlığa gerek yok kardeşim .heyecan olmadan içeri girme olasılığı yok.herkes heyecan yapıyor .benim de ilk mulakatim olmamasına rağmen nefesim tutuldu .bundan önceki kaymakamlik mulakatlarım da öyle gecmisti .o ses elbet zor çıkıyor maalesef elde olmadan.diğer istenilen şeyleri yapmissindir belki .duruş kendinden emin olma ne biliyim ikna etme gibi.sonuçlar açıklanmadan bilemeyiz nasıl olacağını. Belki de onlarin istedigi ya da bekledigi seydir stres ve heyecan.bunlar kendine güvenmeyen kişinin değil bu işi çok isteyen kişinin yaptığı şeyler. Karamsar olmamanı öneririm yoksa zaman geçmez
-
Sorulan soruları paylaşmak kimine göre ipucu oluyor kimine göre stres yaratıyor .ben hiç buraya bakmadan girdim.ne sordular benden öncekilere hiç bakmadım ve daha rahattim. Girdiğim gün çıkan bazı arkadaşlar ne sorulduğundan bahsettiler ve o an herkesin mülakatı bırakıp derse konsantre olduklarını gördüm .bu durum insanı gerer.tam içeride ne yapacağını planlarken birden bilmem ne kanunun ne maddesine bakmak iyi olmuyor. Bunun dışında herkese de farklı sorular geldiğini bilemezsiniz .birebir olmasa da aynı konunun bir başka versiyonu geliyor.dolayısıyla az da olsa avantaj elde ediliyor.sadece 5 dk içerisinde kaderinizin sekillenecegi bir zaman dilimi için kimseye ne dezavantaj ne de avantaj sağlayicı işlerı sakıncalı buluyorum .en basta dediğim gibi soruları söylemek diğer adayları strese de sokuyor .sadece bencillik olarak düşünmeyin .ha komisyon üyelerinin tavrını o ortamı anlatmaya bişey demem tabi de özele girmek bana kalırsa doğru değil.
-
Bende bugun girdim arkadaşlar öncelikle çoğunluğu birbirinden düzgün insanların oluşturduğu bir gruba denk geldim. Benimle beraber 3.girişi olanda vardı ilk girişi olanda.Mülakatımın genel olarak normal bir seyirde geçtiğini söyleyebilirim,tabi ki o koltuğa oturunca bir heyecan oluyor ses titriyor bunlar bu işin bir parçası gibi düşünün.
Bana sorulan sorular şunlardı;
Varlık fonu,düzenleyici idari işlemler,normlar hiyerarşisi,anayasanın değiştirelemeyecek maddeleri.Rabbim tamamına erdirir inşallah dualarda yer almak dileğiyle,kolay gelsin.
-
@metinoktay, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Sorulan soruları paylaşmak kimine göre ipucu oluyor kimine göre stres yaratıyor .ben hiç buraya bakmadan girdim.ne sordular benden öncekilere hiç bakmadım ve daha rahattim. Girdiğim gün çıkan bazı arkadaşlar ne sorulduğundan bahsettiler ve o an herkesin mülakatı bırakıp derse konsantre olduklarını gördüm .bu durum insanı gerer.tam içeride ne yapacağını planlarken birden bilmem ne kanunun ne maddesine bakmak iyi olmuyor. Bunun dışında herkese de farklı sorular geldiğini bilemezsiniz .birebir olmasa da aynı konunun bir başka versiyonu geliyor.dolayısıyla az da olsa avantaj elde ediliyor.sadece 5 dk içerisinde kaderinizin sekillenecegi bir zaman dilimi için kimseye ne dezavantaj ne de avantaj sağlayicı işlerı sakıncalı buluyorum .en basta dediğim gibi soruları söylemek diğer adayları strese de sokuyor .sadece bencillik olarak düşünmeyin .ha komisyon üyelerinin tavrını o ortamı anlatmaya bişey demem tabi de özele girmek bana kalırsa doğru değil.
Tabi bu dusuncelerimi soruları paylaşmayan kişilere bencil denilmesini doğru bulmadığım için paylaştım. Yoksa paylaşan arkadaşlara bişey demek haddime değil. Onların da doğru buldukları paylaşmaktir.
-
Allah, en çok hakeden 100 kişiye nasip etsin inşallah, hepinize başarılar
-
@serqan112 hocam acilden ne soracaklar demiştin , sorulacak çok şey varmış
-
ben mülakata dün girdim.belediyede çalıştığım için aşağıdaki konu başlıkları ile ilgili sorular soruldu:
encümen,meclis,kamulaştırma,imar planı,yeni yol açma ile ilgili sohbet ettik -
Bana sorulan sorular: sayistayin yapısı, uluslararası antlaşmanın usulü ve onaylayan makamı fırat kalkanı... herkese başarılar dilerim..
-
@kamikaze :))aynen hocam tahmin ettiğim soruyu sordular sonrasında da terlettiler biraz:))
-
@mülkiyemüfettişi Geçmiş olsun kardeşim Üzme kendini daha belli bir şey yok.
-
Merhaba arkadaşlar
Bölümüm uluslararası ilişkiler
Sorularım;
1 Kamulaştırmanın özellikleri
2 TİKA nedir? Görev tanımlaması
3 Toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı nedir? Nasıl kullanılır
Basarılar hepinize -
Şunu söyleyeyim kendinizi tanıtırken söylediğiniz şeylerle bağlantılı sorular çıkıyor. Örneğin bir arkadaş şiir seslendirmesi yapıyormuş şiir okutmuşlar. Ben de bi sınavı yedek olarak kazandığımı söyledim orayla alakalı mevzuatsal sorular sordular. Ayrıca idari, adli kolluk ve gösteri yürüyüşü usulü nasıl yapılır ne yapmak gerek onları sordular. Komisyon üyeleri iyi insanlar zaten mülakattan çıkan hemen her aday soruları paylaşıyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Diyorum ki 100 kişi kazanacak sayı çok iyi diyorlar ki 270 kişi elenecek sayı çok iyi nasip kısmet, olursa Allah'tan olmazsa nasipten.
-
Tum arkadaşlara Basarilar diliyorum.
3 Aralik 2018 Tarih itibariyla buralar canlanacak.
Gündemimiz artik şu olacak, Ne zaman Aciklanır?
Tek istegim erken açiklanmasi. -
@KaymakamAdaylıgı İnşallah bu yıl da uğrar bilgi verir açıklanma sürecinde.