2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Arkadaşlar mülakat whatsapp grubu var mı
-
Mülakata giren arkadaşlara başarılar diliyorum. 373. Olup orda olamadık ! Ve 100 kişi alınacak olmasından sebep bugünün adayı yarının kaybedeni olacak. Ordan yeni sınav olacak mi ne zaman olacak gibi bilgi alabilirse güzel olur. Tekrardan başarılar
-
@muzgor ben de merak ediyorum. Ama olsaydı daha önce burada duyurulurdu diye düşünüyorum.
-
Wp grubu var ama linkini paylaşmayı bilmediğim için atamıyorum buraya.
-
@ceterisparibusss Hocam oradaki deneyimleri burada paylaşabilirseniz daha kolay olur. Tabi izin sürecinin işlemesi kaidesiyle
-
@larendeli çok bir aktifliği yok belirteyim. Sessizlik var. Giren arkadaşlardan soru paylaşan hariç hareket yok.
-
Arkadaşlar konuşma yaptırılan kişiler konuyu kendi mi belirliyor yoksa komisyon mu bir konu veriyor bilgisi olan var mı?
-
@kd6 hocam sanırım büyük çoğunluk 29 Ekim konuşması ama farklı bir konuşma yapan var mı bilmiyorum.
-
Forumda konuşma yaptırılan var mı ?
-
Arkadaşlar bekleme salonuna bavulla gelebilir miyiz?
-
@antoniogramsci, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar bekleme salonuna bavulla gelebilir miyiz?
Bir arkadas buyuk bir sirt cantasiyla gelmisti. Sirt cantasi da tekerlekliydi. Sorun olmadi. Ama bakanliga girerken guvenlikten gecerken biraz zaman alabilir.
-
arkadaslar aranizda ziraat uman yrdd asil oalrak kazanan var mi ?
-
@antoniogramsci hocam bakanlık girişinden geçebilirsen kolay yukarıda hiç bir sıkıntı olmaz. Bekleme salonu gayet geniş ve eşyalarını rahatlıkla bırakman mümkün.
-
@circassian @KD6 hocam benim girdiğim gün bir adayın doğum günü 23 Nisandı, o arkadaşa 23 Nisan konuşması yaptırmışlar.
-
@fc-real-gdp eyvallah hocam artık rastgele
-
Öğleden önce kaç kişi giriyor?
-
@circassian benim gün içindeki sıram 16ydı. Saat 11e doğru mülakattan çıkmıştım. Saat 9.30dan itibaren ortalama beşer dakikadan hesap edebilirsin.
-
Mrb arkadaşlar biraz önce çıktım mülakattan bana sorulan sorular
1)acil çağrı merkezleriyle ilgi yetkili yer neresidir
2)disiplin kurulunun vermiş olduğu kararlar ne tür kararlardır?yargısal nitelikleri varmıdır?
3)idari işlem sözlü yapılabilir mi?
4)idari işlem ve idari eylem nedir?
5)idari işlemin unsurları nedir?
6)zımni red süresi kaç gündür? -
@serqan112 geçmiş olsun, 112 de mi çalışıyorsunuz?
-
Arkadaşlar mülakata girdiğiniz an ilk söylenen şey ne oluyor bize kendinden bahsedermisin ? Tarzındami yoksa daha farklı şeyler mı söylüyorlar?