2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@karax 3019 sayılı kanun nedir acaba?
-
@popescu zilyet olma
-
@27ömer27 zor olmuş hocam, hakkınızda hayırlısı.
-
@popescu taşınmaz mallara yapılan tecavüzle ilgili bir kanun hocam
-
@rhadamanthus iktisat kardeşim fakat Maliye de çalıştığım için buradan geldi. İyi cevsplar verdiğimi düşünüyorum bakalım gerisi nasıl olacak.
-
Sevgili kardeşlerim bugün mülakata girenlerden biri de bendim. Detaylı olarak akşam yazacağım. Şunu şimdilik söyleyeyim: CV’si dolu olmayan arkadaşlar DMK’yı çok çok iyi bilsinler. Bir soruyu oradan yapın. CV’si dolu arkadaşlara CV’lerden çok soru geliyor. Benim mülakatımın yarısı CV üzerinden geçti. DMK’dan bir soru geldi.
-
@popescu Allah razı olsın kardeşim iyi cevaplatr verdiğimi düşünüyorum bakalım nasıl olacak senin mülakat hamgi gün
-
@27ömer27 son gün benim abi.
-
- gün itibarıyla sorular zorlaşmış gibi hissettim
-
@larendeli gün yaklaştıkça sorular zorlaşıyor sanıyoruz. Sanirim
-
27 kasim var mi girecek.
-
@karax Hocam 3019 sayılı kanun nedir? Mevzuat.org da kanun numarasıyla arattım ancak çıkmadı
edit:yukarıda paylaşılmış, görmemiştim.
-
@antoniogramsci 3091 sayılı taşınmaz zilyetliği ile ilgili bir kanun arkadaş yanlış yazmış
-
3091 sağlam soru olmuş. Direkt kanun numarasından hatırlayan arkadaşa helal olsun.
-
içişleri bakanlığı bağlı kuruluşlar, dmk disiplin cezalarında zamanaşımı ve yine disiplin cezalarıyla ilgili bir olay sorusu soruldu bana bugün.
-
İller İdaresi Genel Müdürü Ali Çelik Beyefendi çok detay ve beklenmedik sorular soruyor. Kendisi Kaymakamlık mülakat tarihinin seyrini değiştirebilir bu gidişle
-
Merkez bankasının en önemli görevi, memurluktan çıkarılma nedenleri, ohal ile ilgili bir soru birde neden kaymakam olmak istiyorsun diye soruldu
-
Komisyon baskani gecen sene bana mulakatta kendimi tanitirken, dogum yerimde daha onceden kaymakamlik yaptigini biliyorum tabii, "falancayi taniyor musun?" diye sordu, soyadimla ayni olan birini. "yok efendim tanimiyorum." dedim. "Oradan hic kaymakam olan biri var mi biliyor musun" diye sordu. "Bildigim kadariyla yok efendim." dedim. Icimden dedim gariban ilcemden ilk ben mi olacagim yoksa,bir umut ürperdi icimde hakim,savci hatta yargitay uyesi vardi ama benim bildigim cidden kaymakam yok. Tabi sonucta olmadi:) bir anı olarak paylasmak istedim. Herkese iyi aksamlar:)
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Komisyon baskani gecen sene bana mulakatta kendimi tanitirken, dogum yerimde daha onceden kaymakamlik yaptigini biliyorum tabii, "falancayi taniyor musun?" diye sordu, soyadimla ayni olan birini. "yok efendim tanimiyorum." dedim. "Oradan hic kaymakam olan biri var mi biliyor musun" diye sordu. "Bildigim kadariyla yok efendim." dedim. Icimden dedim gariban ilcemden ilk ben mi olacagim yoksa,bir umut ürperdi icimde hakim,savci hatta yargitay uyesi vardi ama benim bildigim cidden kaymakam yok. Tabi sonucta olmadi:) bir anı olarak paylasmak istedim. Herkese iyi aksamlar:)
Umarım ilk siz olursunuz hocam, dediğiniz gibi bir kere de hak eden garibanlar kazansın.
-
@balakhan benden gecti hocam bu sene olmadi ve yas gecti artik:)