2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@balakhan sari saçlı bir hanım:)
-
Arkadaslar tören konuşması yapan oldu mi bugun ?
-
Hukuk müşavirlerinden birisi olabilir bayan olan komisyon uyesi.
-
@kaimi-makam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Hukuk müşavirlerinden birisi olabilir bayan olan komisyon uyesi.
mantıklı @yea-sbf
-
@yea-sbf gözlüklü müydü?
-
Bu sene soru içinde soru gelmiyor mu? Yoksa üyeler birer tane soru sorup geçiyor mu?
-
@kaimi-makam
Nurtaç Arslan
Geçen dönem kaymakamlık uyum kursunda 5442 yi anlatmış kendisi. -
Arkadaşlar mülakat komisyonu Personel Genel Müdürü başkanlığında Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı ve İller İdaresi Genel Müdüründen oluşmaktadır. İlk iki gün İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı katılıyor. Çarşambadan itibaren Genel Müdür katılacak. Herkese başarılar.
-
-
@denizlililimia gözlüklü mü diye sordum ama cevap gelmedi. Nurtaç hanımı söyleyecektim ben de.
-
@balakhan kaymakamlik mulakatinda buna takildiklarini duymustum. Belki bir sehir efsanesi de olabilir;)
-
Mülakata ilk girenlerden olsaydım, sıramın geldiği andan kapıdan çıkıncaya kadar olan kısmı hikayeleştirerek anlatırdım
-
@denizlililimia sanırım bu hanımefendi http://www.illeridaresi.gov.tr/genel-mudur-yardimcilari
-
@aybarseymen ta kendisi
-
@larendeli böyle bir şeye ihtiyacımız var ilk defa girenler için,
Yok mu paylaşacak yiğit bir arkadışımız
-
yok mu giren çıkan yav bir iki cümle bir şey yazsa keşke
-
Mülakata cuma günü gireceğim ve ne yaşadıysam her şeyi yazacağım buraya biraz geç bir gün ama.
-
Arkadaslar 1 saat once ciktim mulakattan..Sorularim:
1-kapitalizm nedir?
2-devlet idaresi hangi bolumlere ayrilir?
3-devlet memurlarina verilen disipilin cezalari nedir?Oncelikle merak eden arkadaslar icin sunu soyleyim ben kapidan cikarken arkami dondum bakiyorlarsa selam verecektim ama bakmiyorlardi...En arka koltukta birisi oturuyor o sizi izliyor..mulakat 5 dakika suruyor ve gayet cana yakin cok rahat bir ortamda geciyor ancak ister istemez geriliyorsunuz..Calisiyorsaniz isinizle ilgili bir kac soru soruyorlar..
-
Arkadaşlar mülakat bekleyenlere hayırlı olsun öncelikle bu iş nasip işi Esbaba tevessül Allah'a tevekkül etmek gerek ben dün girdim mülakata bu konuda ketum olmanın bencilce olduğunu düşünüyorum. Yeni fırsat bulabildim yazmaya Mülakat binasına sabah 9 da gidiyorsunuz çay su ikramı var alabilrisiniz, ortam gayet sakin ve ılımlı stres olacak bi durum yok sıranız geldiğinde içerden bir kişi sizi bekleme salonuna alıyor daha sonra zil sesi geldiğinde salona doğru yürüyorsunuz kapı size doğru açılıyor kapıyı zorlamayın bir kaç merdiven inip komisyonunun önüne gidiyorsunuz komisyonla aranızda 2 metre gibi bir mesafe var 3 kişi var komisyonda per genel müd. ve 2 kişi daha salon huzurlu stres olacak bi durum yok sorular genelde aynı düzeyde kanunsuz emir ,suç teşkil eden emir, disiplin cezaları, iller idaresi genel müdürlüğü gibi sakince kendinizi tanıtıp sorulara uygun cevap verdikten sonra teşekkür ediyoruz diyorlar ve ben teşekkür ederim efendim deyip çıkabilirsiniz çıkarken komisyona dönüp selamlamak faydanıza olur. Komisyon üyeleri ılımlı ve hakikaten mülakattaki kişiye nasıl davranılacağını bilen iyi devlet adamları ha birde kapıda sizi çağıran arkadaş var güleryüzlü ve size ufak tüyolar veriyor. Bundan sonrası tevekkül işi Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
yaşadıklarını anlatan arkadaşlar eyvallah sağ olun.