2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@sbf1983 asagi yukari gunluk 10 kisi nihai listede olur daha dogru ifadeyle.
-
@sbf1983 sanırım bana cevap vermiyorsunuz abi ben bununla alakalı bir sormadım.
-
Aynı günün sonlarında olan eskiden süre uzun oluyordu 18.00 i geçtiğinde bitsin artık modu oluşuyordu... bu sene hem sayı az hem de epey hızlı gidiyor... sanırım pek bu sorunlar yaşanmaz...herkese aynı modda sorular gelir.. ama soruların modu da okadar önemli değil.. komisyon ilk izlenimi çok önemli... ötesi malüm...
-
@popescu hocam ilk gunle son gun fark eder mi sorunuza binaen soylemek istemistim:)
-
@sbf1983 anladım hocam teşekkürler
-
nasıl gidiyor mülakatlar var mı aksi bir durum arkdaşlar?
-
@möözun yok hocam bütçe türleri ile ilgili bir soru sorulmuştu vergi teftişteki bir arkadaşa
-
Bana gelen sorular
-Kararnamelerin denetlenme şekli ve usulü- Normlar hiyerarşisi anlatınız
-içişleri bakanlığının kolluk birimleri
- Normlar hiyerarşisi anlatınız
-
@yea-sbf öncelikle paylaştığınız için teşekkürler hocam. başka bağlı soru gelmedi mi? bi de ortam ve komisyon tavrı nasıl birazcık anlatabilir misiniz?
-
ben birşey sormak istiyorum.
Mulakat salonuna girerken ve cikarken ozellikle cikarken komisyonu arkamiza almamiz icin ne yapmaliyiz. ben mulakatlarimda cok dikkatimi cekiyor ama her seferinde tam ritueli yapamiyorum gibi.
Salondan cikarken arkamamiza almadan cikabilme ihtimali var mi? -
@economist34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
ben birşey sormak istiyorum.
Mulakat salonuna girerken ve cikarken ozellikle cikarken komisyonu arkamiza almamiz icin ne yapmaliyiz. ben mulakatlarimda cok dikkatimi cekiyor ama her seferinde tam ritueli yapamiyorum gibi.
Salondan cikarken arkamamiza almadan cikabilme ihtimali var mi?padişah değiller sonuçta arkamız dönük geri geri çekilerek çıkacak halimiz yok ki hocam ..
-
@economist34 hocam kapıdan çıkarken yüzünü tekrar komisyona dönün ve size bakıyorlarsa kafanızla selam verin.
-
Beyler kaymakamın günlük yaptığı toplantıya ne ad veriliyor ?
-
@karax rica ederim hocam. Komisyon herkese mutebessim bir kaç arkadaş dışında herkes memnun çıktı kapıdan
-
@karax hocam direk sordular bağlı soru olmadı
-
@yea-sbf komisyonda kimler var hocam
-
@mülkiyemüfettişi personel genel müdürü, teftis başkanı sanırım bir de bi hanımefendi vardı. Birde en arkada köşede avci gibi bekleyen bir yabancı :). O kiside nasil girdik ciitik onun kaydini aliuor sanirim
-
@firunze Kardeşim bu soruyu sorularsa zannediyorum şu cevabı istrmişlerdir.
Toplantı= 1 ay içinde yapılan gmrüşmelerin tamamı,
Birleşim= 1 gün içinde yapılan görüşmelerin tamamı,
Oturum= Birleşimlerim ara ile bölünen her bir bölümü,
Size mi sordular mülakatta -
@yea-sbf, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@mülkiyemüfettişi personel genel müdürü, teftis başkanı sanırım bir de bi hanımefendi vardı. Birde en arkada köşede avci gibi bekleyen bir yabancı :). O kiside nasil girdik ciitik onun kaydini aliuor sanirim
İller idaresi genel müdürü sanırım hocam 3. komisyon üyesi
-
@balakhan yok hocam baktım şimdi iller idaresi değil