2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@yea-sbf nasıl yani ?
-
@shzd61 yani aynı sorular döndürülüp diğer adaylara yöneltiliyor
-
@yea-sbf sen girdin mi peki ? içeri
-
- kanunsuz emir
- buyuksehir belediye kanundan bahsedermisiniz
- siyaset nedir
Arkadaslar baska sorular varsa bildiğiniz paylasabilir miisniz?
-
@shzd61 bana az kaldı girmedim daha:)
-
@yea-sbf Heyecan dorukta
-
Temel hak ve özgürlüklerin sinirlandirma sebepleri
Yuksek mahkemeler sayısınız
Uyusmazlik mahkemesi -
@yea-sbf hocam kimseye iktisat sorusu sormamışlar mı?
-
okunan bölüm ile ilgili sorulmuyor galiba bu sene...herkese başarılar dilerim
-
Mülakatta olan arkadaşlara canı gönülden başarılar. Bir sorum olacaktı. Mülakata giren arkadaşlardan biri cevaplarsa sevinirim: Mülakatın yapıldığı konferans salonuna giriş ve çıkışlar tek kapıdan mı yoksa ayrı ayrı kapılardan mı oluyor? (Sorduğum mülakat komisyonun olduğu yer.)
-
@vefa tek kapı gırıp az merdıven ınıp yerıne gidiyorsun... çıkışta da az merdıven cıkıp aynı yerden çıkıyorsunuz hocam
-
@refik-soydam teşekkürler üstadım.
-
komisyonda kımler var giren (hatırlayan:) varsa yazabilir mi
-
@refik-soydam hocam bi özelden yazar mısınız bana. mesaj gönderimi kapalı size. benim de mesajlar kapalı ama şimdi takip ettim sizi, mesaj gönderebilirsiniz artık.
-
Allah yardımcımız olsun ben de mülakat sonrası bilgi vermek isterdim ama son gün benim mülakatım, sadece mülakat tecrübesi olan arkadaşlar son gün ilk gün herhangi bir fark olur mu onu soracağım, artık komisyonda bitsin de gidelim tarzı mı yaklaşır mülakata?
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Allah yardımcımız olsun ben de mülakat sonrası bilgi vermek isterdim ama son gün benim mülakatım, sadece mülakat tecrübesi olan arkadaşlar son gün ilk gün herhangi bir fark olur mu onu soracağım, artık komisyonda bitsin de gidelim tarzı mı yaklaşır mülakata?
kesinlikle olmaz hatta son girmek daha avantaj. senden öncekilerin profili ve sorulara cevap veriş şekilleri az buçuk belli olur. eğer iyi bir izlenim sergilersen kıyaslama yapıp senin ortalamanın üzerine çıkartabilirler.
-
@balakhan eyvallah abi.
-
@popescu hocam emin olmamakla beraber gunluk diyelim 40 kisi var her gunden asagi yukari 10 kisiye yakin mulakat listesinde oluyor gibi. Bugun 8 olur yarin 12 ama dengelenir, ben gecen sene boyle bir izlenim edindim ama tabi birebir istatistik tutmadim:) yani bekleyenler icinden bakalim en sansli 10 kim olacak diye dusunebilirsin:)
-
@sbf1983 abi anlayamadım
-
@popescu hocam bilemiyorum gecen sene boyle bir izlenim edindim. Ama her gunun mulakat listesine bakmadim tek tek.