2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
YSK 93 puanla olmadı, demek ki puan önemli değil. 70 puanla kaymakamlık olsun bari
Seçim mudurlugunden elenen tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum .insallah baska hayirli kapılar açılır hepinize ve hepimize.yalnız kardeşim cümleni bitirirken kaymakamlik olsun bari demissinvalla gönlün çok geniş .şaka bir yana Allah emeklerimizi korusun bişeyler olsun artık o cilelerin karşılığını alalim insallah
-
@fetih sıkma canını insallah egitimde birlikte oluruz sen ve burdaki arkadaslarla hepimizin hakkinda hayirlisi
-
Arkadaşlar öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim muvaffak eylesin.
Benim kamuda çalışan arkadaşlara bir sorum olacak Mülakattan sonra kurumunuzda herhangi bir araştırma yapıldı mı ? Herhangi bir duyum aldınız mı? -
okul müdürüme valilikten telefon acıp nasil bir kisilige sahip oldugumu sormuslar
-
@gurkan gerçek mi bu
-
mudur yardimcisiyim ama yoksa lisedeki mudurume degil yanlis anlasilma olmasinda
-
@gurkan Bu yeni mi oldu yoksa mülakattan önce mi olmuştu ? Valilikten gelen aramayı soruyorum. Güvenlik soruşturması devam mı ediyor acaba hala diye merak ettiğim için soruyorum, yanıtlarsanız sevinirim.
-
Mülakattan sonra sanırım bu olanlar. @gurkan hocam anlayamadım ben tam demek istediğini
-
@gurkan hayırlı olsun diyelim şimdiden
-
Pgm Bilal bey yılbaşından hemen sonra yeni görevine başlayacakmış. Bu durum süreci hızlandırır mı acaba?
-
@mia_ist böyle bir duyum almadık hocam. Normal şartlarda aranması mi gerekiyor? Ayrıca aranmış olmak ya da olmamak, olumlu yahut olumsuz olacağının belirtisi midir?
-
@kuskonmaz, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@mia_ist böyle bir duyum almadık hocam. Normal şartlarda aranması mi gerekiyor? Ayrıca aranmış olmak ya da olmamak, olumlu yahut olumsuz olacağının belirtisi midir?
Mülakattan sonra aranıyorsa genelde olumlu oluyor hocam. Özel sektörde de durum aynı. Pozisyon için uygun bulunursan eğer, referansların aranıyor. Eğer olumlu dönüş alınırsa referanslardan, sizi arıyorlar hemen evrak teslimi için ..
-
@tardukağan liste açıklanmadan evrak talep edilmez bence ama mülakattan sonra bilgi istenmesi olumlu diye düşünüyorum.
-
@mia_ist, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@tardukağan liste açıklanmadan evrak talep edilmez bence ama mülakattan sonra bilgi istenmesi olumlu diye düşünüyorum.
Özel sektörü anlattım ya ben hani ... Orada liste filan yok
-
@kuskonmaz Hocam valilik tarafından aranması bence olumlu veya olumsuz olmasıyla ilişkinlendirilemez, güvenlik soruşturmasıyla alakalı devam eden bir süreç olduğuna işaret bence, başka makamlardan aranılsa belki durum farklı olabilirdi. Kamuda çalışanlarla ilgili belki eve gitmek vs dışında en doğru bilgi üstünden alınıyor diye bu şekilde bir uygulama olabilir. Valilik listede kimin olup kimin olmadığını göremez diye tahmin ediyorum. Başka düşüncesi olan arkadaşlarla bu konu konuşulabilir.
-
Artık ocak ayına giriyoruz.
Son demler daha gelmedi mi ? -
@mülkiyemüfettişi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Artık ocak ayına giriyoruz.
Son demler daha gelmedi mi ?15 gün sonra buralar ısınır
-
ocak 4-11-18 hangisi olur acaba?
-
bu Sucuklu_Oralet diye biri vardı 100 net falan yapmıştı bi şeyler anlatıyodu anlamıyodum o ne oldu ya gören duyan var mı?
-
@metinoktay tutunacak dal kalmadı hocam, biran önce açıklasalarda işimize gücümüze bakalım