2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@tardukağan Bunları konuşup ne kaybettik? Vakit geçirmek için buradayız zaten, entry yazmak ile (anlamı veya anlamsız) ilçeyi idare etme yetisi kayboluyorsa hiçbirimizin ilçe yönetecek yeteneği yoktur. Yazılan şeylerin zamanla değişmesi bilgiye daha çabuk ve farklı kanallardan ulaşıldığı içindir. 5 sene önce de şu anki bilgi kanalları olsaydı bundan daha farklı şeyler konuşulmazdı. Bence kafanızı kaldırıp etrafa bakın yoksa ev bile yönetemezsiniz siz.
-
Maşallah her hafta bir troll kesin uğruyor bu başlığa sonra da seviye düştü diye şikayet ediyor Allah hepimizin yardımcısı olsun dostlar bu süreçte
-
@möözun gerçekten harika.
-
@amirim şey geldi aklıma. Sınav zamanı bi sebebe küsmüştünüz başlıkta. Yine böyle sınav tarihi hakkında noktalı,virgüllü, neyseli şeyler yazmıştınız. Sonra kimi arkadaş size yalvarmıştı. Merak ediyorum taktik mi bu? "Reyiz etme nolur " mu diyelim size? Bu sınav sonuç olarak açıklancak daa? Tarihi söylemeseniz Bile Max 20 günümüz var. Yani nedir bu tarihle korkutmak? Bi "kaliteli" arkadaş gider, diğer "kaliteli" arkadaş gelir problem yok.
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@amirim şey geldi aklıma. Sınav zamanı bi sebebe küsmüştünüz başlıkta. Yine böyle sınav tarihi hakkında noktalı,virgüllü, neyseli şeyler yazmıştınız. Sonra kimi arkadaş size yalvarmıştı. Merak ediyorum taktik mi bu? "Reyiz etme nolur " mu diyelim size? Bu sınav sonuç olarak açıklancak daa? Tarihi söylemeseniz Bile Max 20 günümüz var. Yani nedir bu tarihle korkutmak? Bi "kaliteli" arkadaş gider, diğer "kaliteli" arkadaş gelir problem yok.
Sinav zamani yine ayni sey olmustu . Birkac arkadasla birlikte küsmüslerdi veya artik kendilerini naza cektiler de denilebilir . Boyle yaparak bizi pisman etme gbi bi niyetiniz varsa eger lutfen :)))
-
Neyse en azından hafızamız “kaliteli ve sıkıntısız” :)) bekleyelim biraz daha , tartismaya luzum yok
-
@amirim ne yaparak? insanlar bakan beyin nerede olduğunu yazıp kendi halinde çıkarımlar yapınca kaliteli bilgi verenlerin bilgi veresi mi gelmiyor? Çocuk mu eğliyorsunuz? Tam da sınavın açıklanacağı tarihi yazıyordum küstüm diyorsunuz? Ne olur barışmayın ya...
-
@amirim siz tarihi söyleyin. Ortam bir sakinleşsin, birbirimizi kırmaya gerek yok nasipse yarın birgün Allahın selamını vereceğiz, alacağız hakkımız hukukumuz dostluklarımız olacak .
-
@tardukağan şahsınıza bişi demedim, beni alıntı yapmanıza gerek yoktu. Sebep arkadaşınızın iletisine cevap vermemse bişi diyemicem.
-
@möözun aman Allahım demek bir kaymakam adayı forumda küsmüş hı? Hiç oldu mu bu şimdi ne güzel hatırlatmışsınız öyle.
-
Arkadaslar seviyeyi dusurmeyin ya bi kaymakam adayi nasil olur da aciklanma tarihini merak edebilir?!?!?!?!?
-
Arkadaşlar iyi veya kötü bir sonuç bekliyoruz gerilmeye ve birbirimizi kırmaya gerek yok
-
@kymkm12, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Lütfen herkes katılsın
Bi dur allasen zaten ortalık karışık
-
Arkadaşlar bazı arkadsşlars haksızlık yapılıyor. Bazı kişiler foruma zerre miktarında bilgi, duyım paylaşmıyor sonra duyduklarını, bilgileri paylaşanları tefe koyuyor diğer arkadaşlar da destek veriyor ve daha sonra yok mu bir sey duyan, bilgi verecek olan diye sitem ediyor.
Yapmayalım bunu kim ne duyduysa istediği yazar ki bu formun amacı bu zaten.
Sınavla ilgili kimse bilgisini paylaşmak zorunda da değil ayrıca bu sebeple kimseyi de kırmayalım.
Sınavın açıklanacsğı tarih az çok belli bu konuyu uzatıp kimse bir birini kırmasın. -
@27ömer27 sonuçlar açıklandıktan sonra yok mu yeni sınavla ilgili bilgi verecek diye de sitem etmeye başlarlar
-
@27ömer27 bilgi verecek olan versin kimsenin bakanmış gibi davranmasını çekecek değiliz.
-
Arkadaşlar yeni üye oldum fakat eskilerdenim, bu aşamaları defalarca yaşadık gerçeklerle yüzleştik kısaca bu süreçler sayesinde hamdık piştik yandık ...farklı arkadaşlar var sonuç bekleyen çiçeği burnunda yeni mezun arkadaşlar, farklı mulukat tecrübesi yaşamışlar, benim gibi 20 ye yakın hemen hemen birçok devlet kurumu mulakat safatını yaşamış arkadaşlar... 3 farklı gruba mensup arkadaşlar formda mevcut... Dolaysıyla farklı düşünmemiz hissetmemiz kadar doğal birşey olamaz yeter ki saygımızı muhafaza edelim birbirimize karşı. Herkes değerli kıymetli ancak sizden yaşca büyük yıllardır ufacık bir bilgi kırıntısı duysa kendine saklamayıp sizlerle paylaşan kişileri kırmayın üzmeyin boşu boşunu...bazen özür dilemek gerekliyse hiç çekinmeyin küçülmez bilakis yücelirsiniz. biraz daha sabır arkadaşlar son düzlüğe yaklaştık...
-
Sinav aciklanmadan once;
*Etkinlige katilmadiginiz icin kacla kapattigini soylemicemMulakatlar aciklanmadan once;
*Tam soyleyecektim soylemicem
*Az cok belli
*Son duzluge geldikArkadaslar sakaysaniz komik yok eger saka degilseniz daha da komik . Bu nedir ya biliyosan soyle bilmiyosan ugrasma milletle . Mesela biliyosan harbiden dersin ki 11 ocak cuma gunu aciklanacak . Daha ne sündürüp duruyosunuz ya. Sonra da vay efendim degerli arkadaslari kacirmayalim haksizlik etmeyelim , ee napalim Allah Muhammed askina soyle deyip yalvaralim mi sizlere ? Neyse arkadaslar az once de dedigim gbi sakaysa komik ciddiyse daha komik. guzel haftasonlari diliyorm
-
@ese03 sen yenisin galiba değerli arkadaşım açıklanacağı gün 3-5 saat önce bizlerden biri ancak tam olarak bilebilir, şimdi ise kuvvetli tahmindir şimdi sen bunada laf edersin ne demek bu diye edersen açıklarız... şuan komisyon üyeleri dışında net tarihi bilen olamaz, haftası dediğim gibi tahmin edilebilinir onuda birçok arkadaş yazdı 14-18 ocak arası ...bir formda eğer az yazılıp paylaşım yapılıyorsa bazı arkadaşlar hala bekleme pozisyonunu geçmemiştir demektir biz geçtik kaderimize razı olacaz...bu işin şakası olmaz tecrübeyle sabit arkadaşım, bazı arkadaşlar şu soğukta bakanlığa gidiyor pgm de zaman geçiriyor görüşmeler yapıyor ip uçlarını birleştirip bir tahmin yapıyor zaman,emek harcıyor ve kendine saklamıyor paylaşıyor bizede saygı duymak düşer,kişisel tahminleri absürt olmamak kaydıyla trolleme yapılmadığı zaman kıymetlidir aynısını da senden bekliyoruz değerli arkadaşım
-
@başkan71 senin 28.girişin galiba , bana yenisin galiba diyo hey ALLAHIM :))