2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@ese03 sen yenisin galiba
-
@harun-resid arkadaşım yeni üye oldum ama eskilerdenim :)))
-
@ese03 başta belirtim forma yeni kayıt olduğumu ama bu işlerde çok eskiyim diye...B12"ne bir baktır sen ,ya okuduğunu anlamıyorsun ya da çabuk unutuyorsun ikiside baya ciddi sorun...
-
@başkan71 başkan zaten ben de onla dalga geçtim ne b12'si 13'ü Allah aşkına yeter tamam sen kazandn :)))
-
@ese03 esteğfurullah sen şaka sevmiyorsun ciddi olmamızı bekliyorsun ya bizde senden aynısını bekledik acaba ayıp mı ettik kusuru bakma öyleyse...
-
Grup yavaştan gerilmeye basladi... açıklanması yakındır
-
Hakaret serbest ama eleştiri yasak mı?
-
Açıktan alim ve naklen atama durumlarının nihai listeye etkisi nedir? Hangisi ağırlıktadır? Bu durumu analiz eden arkadaşımız oldu mu ?
-
burası yangın yeri olmuş...
-
son düzlükte kavga etmenin manası ne....:) sevelim sevilelim... gerek yok.. zati son zamanlar burası oldukça zayıf... tek tük yazanlar var, onlar da ZORLA yazıyor.. ayrıca mülakat sonucu beklemeden yazan bile var.... sayısız yazılacak şeyler var ama forum havasını bozmaya gerek yok...eskiyi aramanın da manası yok, elimizde bu ve bu yıl böyle oldu kabul edip yazalım mı? yoksa bırakıp gidelim mi....gitmeyi tercih eden sağlam kişilikler gitti zati.. kalmayı tercih edenler de neyi tercih ettiğini arada karıştırıyor sanırım... burada isek, yazacak isek yazalım...yazmayacaksak da kimseye sınır çekmenin manası da anlamı da yok, forum adına uygun dileyen dilediğini yazar, inanan inanır inanmayan öylesine okur gecer...açıklanma zamanına gelince, bunu bilebilecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez, bilen ya da duyan kişi de zati son max iki hafta olduğu için duymuştur... %90 olasılıkla haftaya açıklanacak en fazla sonraki haftaya sarkar.... bu bilgiyi kullanıp kem küm e,ü...ımm vb etmenin de manası yok...
-
@popescu kimse bilgi vermek zorunda değil kardeşim, bir şwy duyduğunda adam yazmak zorunda değil, iyi adam bilgi yazınca çıkmazsa tefe koyuyorsunuz çıkarsa teşekkür bile eden olmuyor. @amirim daha önce kaç kez bilgi verdi tefe koydu bazı arkadaşlar ve yazmama kararı aldı. @KaymakamAdaylığı bilgi yazınca iyi herkes istifade ediyor ama bazı yazdıkları çıkmayınca yine bazı arkadaşlar tefe koyuyor en son @KaymakamAdaylıgı da yazmama karı alınca bu kez de niye yazmıyor diyor bazı arkadaşlar, @can-mavi bilgi yazınca yine arkadaşlara teşekkür eden yok ama bazı yazdıkları çıkmayınca adamı cimer'e kadar şikayet ediyorlar. Kusura bakmayın ama bu kadar ayıptan sonra o arkadaşlarda yazmaz kimse kusura bakmasın. Burada kimse listeleri yapan bakan değil tam tarihi kimse veremez hoş tam tarihi de yazsa bazı arkadaşlar sen nerden biliyorsun sen mi açıklıyorsun diye tepki verecek ama neyse.
Sözüm bazı arkadaşlara herkes üstüne alınmasın lütfen süreç az kaldı herkese başarılar artık bilgi veya duyduğumuz bir ley olursa gerginlik olmasın forumda diye paylaşmayacağım saygılar hepinize. -
@27ömer27 ee vermesin.
-
İnsan oğlu garip steres altında değişik tepkiler gösteriyor.. Bi muhterem bilgi veriyor diğeri o bilgiye inanıyor sonra velhasıl gerçekleşmiyor ve bomba patlıyor kabga gürültü.. Sonra yine bilgi veren arkadaşlar top benim oynamıyorum diyor... garip gerçekten o bilgiye okadar inanan arkadaş sanki bin yıllık bir sırrın peşindeymişde yanlış çıkmış tepkisi veriyor.. Bilgiyi veren sanki o olmazsa hiçbişey açıklanmayacakmış gibi daha da söylemem diyor.. Boşverin eğlenmeye bakalım nasılsa açıklanacak geeilmeyelim germeyelim..
-
Bildiklerini kendi dostlarıyla, aynı yolda yürüdüğü yoldaşlarıyla paylaşanlar sanki bağ bahçe bağışlamış gibi havalara giriyormuş maşallah. Ben memur değilim, kamu kurumlarıyla bağlantım yok ama bir şeyler öğrenirsem paylaşırım sizlerle dostlar Ama mülakat kesin açıklanacak yani o kesin bilgi yayalım bunu
-
Yazılıyı kazandıktan sonra ilk kez yazıyorum buraya .. Geçen sene 56-57 günde açıklandı mülakat , bu sene en kötü ihtimal yine 56 gün sürecek olsa maksimum 20 günü var dostlar.. Kim başkasından neden bir duyum ve haber bekliyor bu saatten sonra.. zaten 36 günü devirdik çoğu gitti azı kaldı , en geç ihtimal 26 Ocak’ta açıklanır , ama kendi düşüncem mülki idare çalıştayı hengamesinden hemen sonra 14-18 Ocak arası ama çok büyük ihtimal 18 Ocak cuma günü açıklanır bu liste hazırsa zaten,, yani 10-12 sinden sonra her gün siteyi takip etme evresi olacak , Sonuç itibariyle 271 kişi ve ailesi üzülecek bu çok acı ,, Allah kazanırsak şükrümüzü , elenirsek sabrımızı artırsın ve hakkımızda hayırlı ise nasip etsin.. Hakkınızda hayırlısı dostlar
-
Bilal bey Bilecikte göreve başlamış. Sürece etkisi ne yönde olacak acaba?
-
bel ki biraz gergindik, biraz stresli belki de yanlış zaman da yanlış şeyler yazdık form'a her neyse geride kaldı hepsi bütün herkes den sonsuz özür diliyorum kusura bakmayın hakkınızda hayırlısı arkadaşlar...18 ocak 'da en çok hak eden kendini listede görür inşallah.
-
@amirim aylar önce sınav tarihini açıklamanızdan şu sürece kadar olan desteğiniz için şahsım adına teşekkür ederim. Bu süreçte yok 5 yıl şartı geldi yok artık sınav olmayacak diye düşünürken siz sınavın olacağını tarihiyle birlikte söyleyip benim derslere tekrar motive olmamı sağlamıştınız o yüzden minnettarım. Bu bilgiler kimi için önemli olmayabilir hak veriyorum ama benim için çok önemliydi Allah razı olsun.
-
@amirim tabirin caiz olduğunu düşünüyorum,üzerimizde emeğiniz vardır,emeğinize sağlık,sağolun varolun.
-
@amirim eyvallah başkan.