2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@muzgor http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.15092&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=kaymakam adaylığı buyurunuz yönetmelik... ben mevzuattan yazdım...bunun eminliği olmaz hocam... mevzuatta ne yazıyor ise o...
-
@refik-soydam eyvallah teşekkür ederim yine de insan düşünüyor acaba diye
-
Sınav birincisi mezun olduğum 19 mayıs üni sbky den çocukla konuştum.Kpss 96-98, yds 91 .2018 mezunu.İnş bakan bey alır önceki birincileri almıştı.Bölümün ilk kaymakamı olacak alınırsa.
-
@aslan-reyiz hocam ysk'da da birinci mi olmuştu.
-
@aslan-reyiz ben de geçen bir ilanda gördüm puanlarını çok çok iyi, baya emek vermiş arkadaş, inşallah hak ettiğini alır.
-
Geçen hafta liste üzerindeki çalışmalar bitmiş. Bakan onay verdikten sonra açıklanacakmış.
-
@ceterisparibusss bu hafta açıklanması an meselesi mi yani?
-
Şahsi görüşüm bi aksilik olmazsa perşembe ya da cuma inşallah.
-
@muzgor ona bir şey denmedi bakan ne zaman tamam derse artık. Sadece çalışmalar geçen hafta başlamış ve bitirilmiş. Allah en çok hakeden ve bu işi hakkıyla yapacak olanlara nasip eder inşallah.
-
@ceterisparibusss amin
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Geçen hafta liste üzerindeki çalışmalar bitmiş. Bakan onay verdikten sonra açıklanacakmış.
Hocam Cumhurbaşkanı onayı süreci uzatır mı?
-
@kaymakam3838 şu aşamada resmiyette cb onayı yok.
-
@ceterisparibusss bu iş perşembeden önce netleşebilir mi hocam bakanın oluruna kaldıysa
-
-
@can-mavi de bu hafta %80 açıklanır demişti.. inceden tırsmaya başladım
-
@popescu kaymakamlık birincisi hocam ysk ya girmemiş hakimlik 78 dedi
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@popescu kaymakamlık birincisi hocam ysk ya girmemiş hakimlik 78 dedi
-
@popescu aynen kdk mgk felan ilk sıralarda
-
@aslan-reyiz hocam benim de öyle kapı gibi kpss puanlarım olsa ben de girmezdim ysk'ya
-
@fc-real-gdp bahsi gecen kardeşimizin adı nedir?