2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@kuskonmaz "mehmet ali uzun"
-
Arkadaşlar liste cumhurbaşkanının onayına sunuluyor mu ?
-
@27ömer27 kardeşim yok mu sende bir haber? senin duyumların çok sağlam geliyor bana.
-
@amirim gerekeni söyledi kardeşim bana söz düşmez ki.
-
@27ömer27 amirim ne zaman dedi ben kaçırdım galiba kardeşim
-
@sbfsbf 18 ocak inşallah
-
@mülkiyemüfettişi teşekkür ederim
-
Geçen yıl kaymakamadaylıgı ile bir mesajlaşmada , şahsıma sadece açıklanacağı saatten bir kaç saat öncesinin bilinebileceğini söylemişti. Onun zaten kaymakamlık şubeden bi arkadaş olduğu aşikar. Şimdi 2 hafta öncesinden nokta atışı bi tarihi söylemek çok iddialı değil mi ? Bakan beyin iki hafta önceden 18 ocak günü için bugün açıklayın diyeceğini neye göre biliyorlar acaba ? Bu soru sadece benim aklıma gelmemiştir umarım ?Görüş belirtecek arkadaşlar olursa sevinirim. ️
-
@ktü yok üstad cumhurbaşkanı onayı olmaz bu aşamada.. Kaymakam adaylığından kaymakamlığa geçiş sürecinde yani kurs bittikten sonra cumhurbaşkanı onayı ile kaymakam olarak atanır
-
Vaziyet alın burası karışacak diyecek bir arkadaş arıyoruz :)))
-
@maer sağ olasın kardeşim
-
@serdaristanbullu kardeşim sen hiç devlet kurumunda çalışmadın ya da suçlamak için birilerini arıyorsun. Devlet kurumundaki bazı işler bazı memurların elinden geçer ve memurlar da bu işlerin tarihlerini bilir. Bakan bey siteye kendisi yüklemiyor herhalde lütfen daha fazla komik olmadan sakince bekleyin...
-
@sprkymkm Estağfirullah kimseyi suçlamadım. Sizi de kırmak istemiyorum yoksa kurmuş olduğunuz cümlelere karşılık ben de ağır ifadeler kullanabilirdim.
-
Fırtına öncesi sessizlik midir nedir bugün bir ayrı tenha buralar
-
@larendeli, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Fırtına öncesi sessizlik midir nedir bugün bir ayrı tenha buralar
Bugünün konusu sayıştay ücreti. O yüzden tenha buralar.
Şaka maka 246 tl sınav ücreti de az buz bir şey değil.
-
@tibout hocam ösym mi 46'lık biz mi 46'lık artık anlamadım.
-
@tibout nasil ya. gecen ki 200 tlydi o zaman bile cok gelmisti. simdiki saka olmali
-
Bu hafta açıklanacağına dair bir gelişme var mıdır?
-
Yapılacak olan çalıştayda bir husus dikkatimi çekti.
- Kaymakam Yardımcılığı veya Genel Sekreterlik Müessesesi Oluşturulmasının
Değerlendirilmesi
- Kaymakam Yardımcılığı veya Genel Sekreterlik Müessesesi Oluşturulmasının
-
@bozkırlı1 10-12 ocaktaki çalıştaydan dolayı sonraki hafta olur bence.