2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Arkadaşlar anaysa ve idare hukuku konu anlatımlı kaynak için THEMİS mi yoksa NOHUTÇU yumu tavsiye edersiniz.
-
@nükredit ikisi de olur..
-
son iki gündür bakanımızdan ses yok nerede acaba
-
@fetih geçtiğimiz cuma yanımda idi
-
Bakan Bey haftaya tamamen Ankara'da önümüzdeki hafta açıklanacak duyumları gelmeye başladı. Haftaya açıklanma ihtimali var diye düşünüyorum.
-
@amirim sorabildiniz mi bizim durumu tabi yogun bir mesaiye girecek kendisi
-
@27ömer27 yıl başından ya bir iki gün evvel yada ocak ortası...
-
@amirim kardeşim yeni yıla kalmamasını temenni ediyorum bir kaç arkadaşın bu yönde duyumu var. Bakan bey Ankara'da çnümğzdeki hafta, bakan yrd. Muhterem Bey Ş. Urda'da denetimlerde normalde bakan bey denetliyordu. Eğer çnğmüzdeki hafta bakan bey listeleri hazırlamazlarsa senin dediğin tarihe kalır fakat hazırlarsa yıl bitmeden açıklanır diye düşünüyorum.
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@amirim kardeşim yeni yıla kalmamasını temenni ediyorum bir kaç arkadaşın bu yönde duyumu var. Bakan bey Ankara'da çnümğzdeki hafta, bakan yrd. Muhterem Bey Ş. Urda'da denetimlerde normalde bakan bey denetliyordu. Eğer çnğmüzdeki hafta bakan bey listeleri hazırlamazlarsa senin dediğin tarihe kalır fakat hazırlarsa yıl bitmeden açıklanır diye düşünüyorum.
-
@KaymakamAdaylıgı yok mudur bir söyleyeceğiniz?
-
Forumda duyum ve bilgi paylaşımı konusunda tabiki tecrübeli arkadaşlar var. Ancak şahsi fikrim 20 ocak civarı sonuçların açıklanacağıdır.
-
Buralar hareketlenmiş. Yılbaşı diyince heyecan bastı.
-
Daha önce söylenti olarak belirtmiştim ben de bugün önemli birinden sona gelindiğini duydum. Önümüzdeki hafta ihtimali var belirtmek isterim.
-
Son iki döneme duyumları ile büyük faydası dokunan @KaymakamAdaylığı hocam da yavaştan katılmasını tüm arkadaşlar istiyor sanırım.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Son iki döneme duyumları ile büyük faydası dokunan @KaymakamAdaylığı hocam da yavaştan katılmasını tüm arkadaşlar istiyor sanırım.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@KaymakamAdaylıgı hocam ?
-
Esasında heyecan yapılması gereken bir süreç fakat listede adimizin olmayacağının düşüncesi bu heyecanı kırmaya yetiyor. Umarım hepimiz için sonuçu kabul etmek kolay olur. Allah yardımcımız olsun.
-
Herkese basarilar dilerim . Tecrube li arkadaslarim bu surece yeni katilan bi arkadasiniz olarak hangi kanunlardan calistiniz zahmet olmaz kanunlari yazabilirseniz cok sevinirim basarilarinizin devamini dilerim.
-
Var mı bu haftadan umut ..
-
@mia105 bakanımızın sosyal medyada paylaşımı yok cuma günü arkadaşların dediği gibi ankarada galiba ama bu bir açıklanma vesilesi midir bilemem