2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
böyle kelimelere takıldığımız için bu süreçte kimsenin yazası gelmiyor bence sakin olalım rica ediyorum art niyet aramayalım hepimiz bu yolda yolcuyuz
-
@refik-soydam tepki oldu yerine tepki etti yazmamissin hayret ama inan seninle tartisamicam .
-
@fetih aynen dostum ama iste naparsin cimbizladi ve aldi. yokmus gibi davranmak en iyisi , gider belki ( yokmus gibi etmek de olabilir )
-
Arkadaşlar forum hesabı nasıl kapatılıyor? Adminler mi kapatıyor? Hesabımı kapatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yani bence de ortada hiçbir şey yok başlıkta tartışmayı bırakın doğru dürüst yazışma bile olmadı. Ayrıca @KaymakamAdaylıgı şahsında geçmiş dönemlerde de bu sene sınav sürecinde sadece teşekkür ve dua edildi kendisine. Üstüne kendisi artık bir gelenek oluşturdu bu sene de devam ettirmesini temenni ederiz, ettirmezse de canı sağolsun ne yapalım. Forumu vb. oluşumları bu kadar ciddiye almaya gerek yok.
-
bilgi alabilen arkadaşlar zaten gerekli açıklamaları yaptı bizde sabırla bekleyeceğiz bu süreçte paylaşımda bulunan arkadaşlar değerlidir benim gözümde forumun amacı da budur zaten
-
@ese03 sıcak dialog dışında anlaştığımızı hatırladım:D ondandır
-
cuma günü için bir sinerji oluşturalım, 20 günü aştı neticede, artık cumalar beklenebilir
-
Pardon ama biz hangi mülakata girmiştik unuttum ben ya
-
@refik-soydam hocam inan biz de stresliyiz ama sen gbi degil . O yuzden lutfen benimle ya da fikrini beyan eden herhangi bi arkadasla ugrasma. KaymakamAdayligi da ister yazar ister yazmaz ama onceden de dedigim gbi LOADING yazsa bile bize yetecek . Son olarak hakkimizda hayirlisini ediyorum . Hayirli forumlar
-
sakin yav az kaldı
-
@popescu dur ateşi harlama
-
@mia105 ne kadar az
-
@bozkırlı1, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar forum hesabı nasıl kapatılıyor? Adminler mi kapatıyor? Hesabımı kapatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu konuda yardımcı olacak yok sanırım!
-
yok mu "loading" veya "son demler" yazabilecek bir babayiğit
-
@popescu şunun şurasında Ocak 18e ne kaldı.
-
-
-
@KaymakamAdaylıgı gel vefasız çağırmazdım acil olmasaaa:))))
-
@aramsamsam hocam, vefasız en son 2 ay önce çevrimiçi olmuş