2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Sürecin asla 15 gün içinde biteceğini düşünmüyorum. PGM değişti, listeler daha çok değişir ..
-
@27ömer27 bir ekiple gidiliyor demek tek göndermiyorlar?
-
Personel Genel Müdürü Sayın Bilal Şentürk Bilecik Valisi olarak atandı. Kendisine, millete ve vatana hayırlı olmasını dilerim. Buradan şahsen şunu çıkardım: Bilecik Valiliğinde 15 gün içinde göreve başlayacaktır tahminen. Mantıklı olarak düşünürsek kendisi listenin yayınlanmasından sonra görevini teslim edecektir.
-
@tardukağan Komşsyon bitirmişti zaten çalışmalarını kardeş açıklanması ocsk 15 ile ocak sonu arasında olur büyük ihtimal ocak 15 haftası.
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@tardukağan Komşsyon bitirmişti zaten çalışmalarını kardeş açıklanması ocsk 15 ile ocak sonu arasında olur büyük ihtimal ocak 15 haftası.
bekleyip görelim ama ben sürecin uzayacağını düşünüyorum.
-
@tardukağan InşaAllah uzamaz kardeş fakat zaten vali olarsk başlamak için 15 günü var ve mazeret bildirmezse, ben şahsen süreci bilal beyin tamamlayacağını düşünüyorum çünkü zaten yerine gelwn kişide listeler hakkında bilgi sahibi.
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@tardukağan InşaAllah uzamaz kardeş fakat zaten vali olarsk başlamak için 15 günü var ve mazeret bildirmezse, ben şahsen süreci bilal beyin tamamlayacağını düşünüyorum çünkü zaten yerine gelwn kişide listeler hakkında bilgi sahibi.
geçen yıllarda listeler de değişmişti kardeşim PGM değişince. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@tardukağan bence değişmez bakan değişikliği olsa dediğin olurdu
-
https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/egitim2018/mul_cal/calistay_bilgi_notu_guncel.pdf İçişleri Bakanlığı’nın Yapısı ve Mülki İdare Çalıştayı içeriğini incelemeniz için paylaştım ayrıca bu çalıştayda PGM olarak sayın Gökmen ÇİÇEK yer alıyor.
-
şahsen, şu aşamadayken bu çalıştay programının 7. sayfası dikkatimi çekti
-
Demek ki bu calistaytan sonra sonuçlar açıklanacak ocak 15 sonrası duyumlarının sebebi de belli oldu
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
-
@ömermuhtar bu 7. sonra 107 için belki değişimlere temel teşkil etmez ama sonrası için değişim sinyali olarak algılanabilir... yine de çalıştayın o günkü diyaloglarını, sunumlarını görmek lazım... çıkar bunun da kokusu..
-
Hepinize Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
-
@ese03 Eyvallah hocam. Cumalar hayrolsun her daim⚘
-
Ysk açıklanmış . Aramızda kazananlar varsa hayırlı olsun . İnşallah bizim sonuçlarda yakındır.
-
@ese03 benim olmadi ysk
-
@fetih geçmiş olsun inş kaymakamlık olur
-
YSK 93 puanla olmadı, demek ki puan önemli değil. 70 puanla kaymakamlık olsun bari
-
@mettin86 nasip diyelim kardeşim teşekkür ederim güzel dileğin için