2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Hepinizin hakkında hayırlısı, Allah en çok hakeden 100 kişiye nasip etsin ...
-
@can-mavi hocam dün profilinize bakmıştım, en son 1 ay önce çevrimiçi yazıyordu. nerelerdesiniz, idari hakimlik noldu.
-
@fc-real-gdp bu ara sınavlarla ilgili pek bi başarı yok kardeşim bende
uzun zamandan beri ilk defa girdim foruma öyle bi bakayım, soran olursa da "bu hafta yüzde 80 aciklanir" yazayım dedim -
@can-mavi kardeşim selametle. adın gibi "can"sın...
-
@k-k eyvallah kardeşim
-
Sabırlı bekleyişler diliyorum sizlere ,selametle ...
-
@can-mavi hoş geldin kardeşim forumun renklerindensin
-
@can-mavi duyum sağlam mi
-
@amirim on sekizine kalacağını sanmıyorum.
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@fc-real-gdp bu ara sınavlarla ilgili pek bi başarı yok kardeşim bende
uzun zamandan beri ilk defa girdim foruma öyle bi bakayım, soran olursa da "bu hafta yüzde 80 aciklanir" yazayım dedimkatılıyorum.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Hepinizin hakkında hayırlısı, Allah en çok hakeden 100 kişiye nasip etsin ...
hoş gelmişsiniz hocam... sizin için de hayırlısı olur inşallah..
-
en erken 10 güne en fazla 15 güne açıklanacak gibi duruyor .
-
@can-mavi
Hoşgeldin Kardom. Dediklerine katılıyorum. Allah en çok hakeden 100 kişiye nasip etsin. -
Sona geldik. Allah vatana en iyi hizmet edecek 100 kişiye nasip etsin bu kutsal görevi, Allah kaymakamlık mesleğine girmek isteyenlere değil kaymakam olarak bir ömür 922 ilçede bu görevi ifa etmeye razı insanlara nasip etsin bu görevi.
-
Arkadaşlar adaylık sürecinde ilken askerlik işi sıkıntı olur mu acaba benim Haziran da tecilim bitiyor da o yüzden sordum?
-
@muzgor mevzuat bu sorununuza söyle açıklık getiriyor hocam "Her aday için atandıkları ilde göreve başladıkları tarihten itibaren Staj Rapor Dosyası açılır. Valinin sorumluluğu altında veya görevlendireceği bir vali yardımcısı tarafından izlenip yürütülecek olan bu dosyaya adayın Kaymakamlık Kursuna katılışına kadar geçecek sürede, sadece değerlendirilmesine ve başarı derecesi hakkında hüküm verilmesine yardımcı olacak bilgi, rapor ve yazılar girer. Özlük işleri ile ilgili yazılar ve diğer yazışmalar bu dosyada yer almaz. Bu dosya valinin, adayın Kaymakamlık Kursuna çağrılmasında esas olacak değerlendirme ve kanaatini ihtiva eden genel sonuç raporu ile birlikte, Bakanlığın talebi üzerine 10 gün içinde Genel Müdürlüğe gönderilir. Adaylığın herhangi bir safhasında askere giden adayların bu dosyaları ilde muhafaza edilir. Bunların askerlik dönüşü yeniden adaylığına devam etmeleri halinde dosyaları bulundukları safhadan itibaren tutulmaya devam olunur."
-
91 puanla 34. olduğum ysk mülakatından elendikten sonra burayla ilgili hiç umudum yok ama açıklansa da malum sonucu görsek bir an önce
-
@refik-soydam Aylıksız izin yani alıyoruz bitince de 10 gün içinde dönmek gerek olay bu galiba
-
@muzgor 10 günlük süreden emin olamadım (10 gün olarak hatırladım ben de) ama kalan kısın için evet aylıksız izinde oluyorsunuz. askerlikte gecen süreler, emeklilik için gerekli süreye eklenmez iken kıdeminizi ve yıllık izin hak sürelerinize dahil edilecektir..
-
@refik-soydam hocam atılma gibi bir durum olmaz yani eminsiniz dimi ona göre yüksek lisans ı düşünüyorum da gerek var mı sizce yarın öbür gün sıkıntı çıkmasın
-
Bakanlık sitesi hata verdi ? Açıklandı mı noldu? Yatmadan bakayım demistim ..