2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@27ömer27 neyse bir hafta daha bekleyelim teşekkürler bilgi için
-
Arkadaşlar benim aldığım bilgi 18 i idi fakat dün gece sevdiğim birisi bugün açıklanma ihtimalinin olduğunu söylemişti, kısaca benim aldığım bilgi geçerli son yaptığım görüşmelerde.
-
Gece2’ye kadar beklenebilir aslında , daha çok var
-
Yatın arkadaşlar gelmez bu gece
-
ben en çok karadenizli arkadaşların durumunu merak ediyorum:))
-
Işıklar yanıyor mu ????
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar benim aldığım bilgi 18 i idi fakat dün gece sevdiğim birisi bugün açıklanma ihtimalinin olduğunu söylemişti, kısaca benim aldığım bilgi geçerli son yaptığım görüşmelerde.
Haydaa
-
Mülki idare çalıştayı bitsin. Pazartesi gününden sonra artık yaklaşıyor yaklaşmakta olan moduna geçeriz inşallah.
-
@serdaristanbullu hocam bilmediğim için soruyorum. Çalıştay ile bu sınavın açıklanması arasındaki bağlantı nedir acaba?
-
@kuskonmaz bakan bey kurmayları ile listeye son şeklini veriyor hocam ve 4 bakan yardımcısı da çalıştaydaki komisyonlara başkanlık yapıyor. Ayrıca bakan beyin haftalık programları belli , biz bilmiyoruz sadece. O hafta ne işle meşgul olacağı Pazartesi'den itibaren planlanıyor.
-
@serdaristanbullu hocam söyledikleriniz evet mantıklı. Fakat yine burada yapılan bir paylaşıma göre liste hazırmış. Şayet hazırsa tekrar tekrar bakılıp değiştirilebilir durumda midir liste. Onun için çalıştay ile bağlantı kuramamıştım. Sağolun..
-
@kuskonmaz rica ederim hocam. Son olarak şahsi kanaatim listenin hazır olduğunu düşünmüyorum. Bakan bey mutlaka ekleme çıkarma yapacaktır. Mevlam görelim neyler, Neylerse güzel eyler vesselam.
-
@serdaristanbullu hocam gönül hem erken açıklansın istiyor hem de o listede bulunmak.. Allah sevkimizi kırmasın.. insallah en guzeli olur hakkımızda.. Fakat 6. Haftanın içindeyiz mülakat bitiminden bu yana.. ne bileyim liste hazirlanirken Sayın Bakan az çok bilgi sahibi olmaz mı liste hakkında.. listeyi yeni mi inceleme şansı olacak acaba ?
-
@merasim34 neyi merak ediyosun kardeşim
-
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar..
-
Hayırlı Cumalar sonuçlar dün gece gelmediğine göre 18 ine kaldı galiba son 1 hafta diyebilir miyiz
-
@fetih aynı soruyu ben de düşünüyordum 18 i konusunda mutabık mıyız şimdi?
-
Zaten 18’ine kalmisti galiba da neyse
-
Hayırlı cumalar
"Hicbir zafer umulani getirmez, hicbir bozgun mutlak değildir." Cemil Meric'in bu sözü bekleyisimize hem umut hem merhem olsun inşallah arkadaşlar.. -
''Bir şeyi, hak edenden esirgemek kadar, hak etmeyene vermek de haksızlık..'' diyor, şair. muhtemelen 1-2 haftaya 100 kişilik liste belli olur kazanan arkadaşlarımın yolu şimdiden açık olsun ayrıca bu şairimizin veciz sözünü de her daim iş ve işlemlerinde hatırlamaları temennilerimle..