2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Asıl çalıştay burada başlamış :))
-
Yarın Çalıştay saat 15.00'de başlayacak Sayın Eğitim Dairesi Başkanı ve Sayın Bakanın konuşmalarından sonra ilk gün sona erecek. Bakan beyin yoğun programı da göz önüne alındığında sonrasında gündem "107. dönem kaymakam adayları nihai başarı listesi" olacaktır. Bakan beyin bugünden daha iyi vakit ayıracağı bir zaman zordur benim görüşüm. İnşallah bu hafta açıklanır.
-
@murky listenin hazır olduğu söylenmişti sadece bakan bey tarafindan açıklayın denmesi bekleniyor heralde
-
@fetih, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky listenin hazır olduğu söylenmişti sadece bakan bey tarafindan açıklayın denmesi bekleniyor heralde
Evet Bakan beyin Olur'u bekleniyor, Olur çıktığı an açıklanacak.
-
@murky dün bir arkadaş bakanlığa gitmişti toplantılar devam ediyor dedi.
-
@aramsamsam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky dün bir arkadaş bakanlığa gitmişti toplantılar devam ediyor dedi.
Benim sonuç açıklanma tarihi hakkında net bilgim yok sadece liste hazır bunu biliyorum, ne toplantısı onu bilmiyorum. Bakanlığa gitmek çok da matah bir şey değil. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun en kötü ihtimalle duyumlarını aktaran değerli @amirim @27ömer27 'inde söylediği gibi 18'inde açıklanacak inşallah.
-
@aramsamsam hocam liste çalışmaları geçen hafta başladı ve bitti. Bunu çok net söyleyebilirim. Sadece Bakan beyin inceleyip, olur vermesi kaldı.
-
Ayrıca yeni yapılanma vs. gibi konuları tartışanlara yönelik olarak söylemek istediğim burası GİB değil İçişleri Bakanlığı, rahat olun İleriye yönelik düzenleme planları onlar.
-
@ceterisparibusss kardeşim haklı olabilirsin ben arkadaşın bana söylediği gibi aktardım.
-
Yarın gelmezse sonuçlar, 18 inde ...
-
@amirim siz yazınca iyi oluyor hocam emeğinize sağlık teşekkür ediyorum.
-
@amirim yarın çok anlamlı bir gün olur aslında olsa
-
@amirim hocam duyum almadım ama bana da böyle geliyor. Anlamlı bir gün de güzel olabilir liste de hazırda..
-
@KaymakamAdaylıgı bi uğrasanız buralara...
( @amirim lutfen yanlis anlama bilgin icin tesekkurler ama yine de kendisi buyuk ihtimalle yetkili oldugu icin yazdim) -
@amirim, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Yarın gelmezse sonuçlar, 18 inde ...
Heyecan bastı
-
@ese03 @KaymakamAdaylıgı büyük ihtimalle açıklanmadan hemen önce gelecek.
-
@amirim verdiği haber üzerine bende tekrar yokluyorum, haber gelince paylaşacağım arkadaşlar
-
@27ömer27 kardeşim senin yoklamaların can alıyor. eyw.
-
geçen sene 14 şubatta açıklanması bekleniyordu yoğunluktan yetişmemiş kaymakamadaylığı arkadaşımız özür dilemişti ama bir gün sonra yani 15 şubatta 23:30'da açıklanmıştı, bugün yetişmezse bile yarında umut var gibi ...duyum alan arkadaşların bilgilerine göre akşamüzerine netleşir bazı şeyler
-
Yavaş yavaş bir mülakat sürecinin daha sonuna doğru gelmekteyiz...bazı gerçekler var bunları peşinen kabul etmek de yarar var arkadaşlar: mülakata girenlerin sayısı 369 (2 kişi katılmamış sanırım) kazanacak kişi sayısı 100 dolaysıyla 269 kişi çok farklı duygular hissedecek işte benim uzmanlık alanım burada paylaşmak isterim (kazanan 100 kişi yeni bir hayata başlayacaklar çok mutlu olacaklar ayakları yere basmaz o derece olurlar çevremizden gördük)...sonuçlar açıklandı 100 kişilik liste yayınlandı önce hızlıca isminizi ararsınız bulamayınca içinize bir ağırlık çöker yutkunmak bile zor gelir sonra gücünüzü toplar daha yavaş yavaş listeye bakarsınız yine kendinizi bulamayınca artık hazin sonla yüzleşmeye başlarsınız inanın o an en son kendinizi düşünürsünüz, şimdi anneme babama vb. nasıl söylesem çok üzülürler harap olurlar diye içinizden geçireceksiniz uygun bir an geldiğinde açıklandı olmadı nasip değilmiş sağlık olsun kelimelerini zar zor ağınızdan, içiniz kan ağlayarak söylemek durumda kalacaksınız ilk defa bu duyguları yaşayan arkadaşların bazıları birkaç hafta bile kendine gelemeyebilir örnekleri var...her şeye hazırlıklı olmak lazım hayatın sonunu değil arkadaşlar ...ne devletinize ne de kaderinize asla küsmeyin bir yerlerden başlayın çalışmaya eğer bu meslek sizin kaderinizde varsa şartlar olgunlaştığında zamanı geldiğinde sizi bulacaktır o günü bıkmadan usanmadan bekleyin asla isyan ve şikayet etmeyin, neden o kazandı da ben kazanmadım diye kendinizi harap etmeyin sebepler bahaneler aramayın her zamankinden daha güçlü durun daha çok mücadele edin asla vazgeçmeyin zor elde ederseniz zor kaybedersiniz (kolay elde edilen kolay kaybedilir ve pek değeri olmaz genelde)... Allah sağlık huzur sıhhat versin hepimize ,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun