2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Gecen seneki duygularim aklima geldi bir garip his hem olumlu hem de olumsuzlugu barindiran. Tecrubeli arkadaslar da zamanla bu his daha bas edilebilir bir hale geliyordur. Hayirlisi olsun, olmazsa da dunyanin sonu degil elbet herkese bir kapi acilir daha hayirli olan. Gonlunuzu temiz tutun. Bu ulkenin hepimize ihtiyaci var ama kaymakam olarak ama denetmen ama ogretmen olarak...
-
Ben saldım artık ne zaman gelirse..
-
@popescu ben bu sene sınırdan kaybettim mülakatı en yakın arkadaşım ise sizin gibi bu sene mülakata girdi ve sizin gibi hep ben saldım filan diyordu dün kendisine geceleri hep wpdesin dedim bana şunu dedi geceleri uyuyamıyorum ki artık kanka :))
Bu heyecan çok farklı birşey gerçekten de :)) -
-
Bir hafta daha başlıyor. Yeni güne, yeni heyecanlara, yeni beklentilere, yeni duyumlara merhaba...
Umarım bu hafta açıklanır. -
Yeni haftaya Bismillah, İnşallah hayırlı haberler duyacağımız bir hafta olur, Kaymakam adayları şubesini arayan veya bilgi alan oldu mu arkadaşlar.
-
@paretowilfredo kulağımız sizde hocam..
-
-
Bugün gelmez beklemeyin arkadaşlar
-
@tibout, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Bugün gelmez beklemeyin arkadaşlar
Tahmin ya da duyumunuz var mı hocam yaklaşık bir zaman olarak?
Bir kaç gün;
Bu hafta, önümüzdeki hafta;
Seçimden önce, seçimden sonra... -
Bu hafta açıklanırsa perşembe veya cuma açıklanır. (TAHMİN)
-
"Fazla naz aşık usandirir" tabirine ragmen, nasil bir aşıksak...hala ilk gun ki gibi umutla bekliyoruz..
-
@27ömer27 üstad bu hafta açıklanma ihtimali var mı?
-
Bu hafta da gelmeyecek der birisi yakındır ...
-
@tibout şu an yok kardeşim
-
Yeni bir bilgi yok mudur arkadaşlar?
-
kayda değer duyum,bilgi vb. şeylerde kesildi, bir gece ansızın gelebilir...
-
Duyum bilgi vs yok ama bakanlığın önünden yeni geçtim baya bi ışık yanıyodu net olan bu sadece
-
@knut bakan bey makamında olsa ihtimal artar....