2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Arkadaşlar bu forumda herkes dört gözle sonuç bekliyor. Herkesin beklediğini tahminde bulunan,duyum alan arkadaşlar da bal gibi biliyor. Sabahtan akşama kadar herkes bir umut açıklanacak diye beklerken akşamım darında açıklanmayacak beklemeyin yazıyorsunuz. Allah aşkına yapmayın bunu gündüz de söyleyebilirsiniz. Söylemek için açıklanması beklenen vakti bulmanızdaki anlam nedir anlamıyorum. Açıklanma umutları tükendi...
-
@14burada çünkü o vakitte ancak bilgi alabiliyoruz zira bilgi aldığımız kişilerin tek işi gücü biz değiliz adamların boğazına yapışacak halimiz yok ya kardeşim ne yapalım daha iyi bir önerin varsa o şekilde yapalım.
-
Hala kimi alacaklarına karar veremediler mi canım
-
@süleyman-askeri trolun tekisin insanları kışkırtıp olayları başka yerlere çekmek için uğraşıyorsun.
-
Hafta sonuda açıklanma ihtimali var mi yoksa sadece haftaiçi mi ?
-
-
18 'i çok net tarih' ti bi kaç yerden aldığım bilgilere göre , haftaya her an gelebilir gün vermek doğru olmaz artık.
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
18 'i çok net tarih' ti bi kaç yerden aldığım bilgilere göre , haftaya her an gelebilir gün vermek doğru olmaz artık.
Hocam duyumlarınız için teşekkür ederim. Acaba ertelenme sebebi nedir tahmin veya duyumunuz var mı , Bakan beyle bir ilgisi var mı acaba
-
2011 den bu yana sınav mülakat takılırım edindiğim bir tecrübe seçim arefesi varsa bu sonuçlar uzadıkça uzar.. Gelecek haftada gelmeyecek sonraki haftada gelmeyecek..
-
@Süleyman-Askeri şunu belirtmeliyim ki, yazdıklarında küfür, hakaret vs. yok ama şu süreçte yaşanan stresi hafifletecek bir iyi niyette yok. Belki kasten, belki de farkında olmadan trol durumuna düşüyorsun. Biraz daha konuyla ilgili konuşmanı tavsiye etmek zorundayız.
-
@ktü onu ben de dusundum. acaba haftasonu aciklanabilir mi ?
-
25 ocaktan önce açıklanmaz. listeler hazır falan da değil.
-
@kaydı-silinmiş bilgi mi yoksa his mi ?
-
@amirim bilgiler için teşekkürler süreç herkes için zor
-
@sprkymkm 25 ocak tahmin, listelerin hazır olmadığı ise bilgi
-
@kaydı-silinmiş şundan sordum listelerin hazır olduğu ile ilgili bende bilgi aldım da bir daha sorduralım o zaman
-
Listeler kuvvetle muhtemel hazır değil nitekim diğer türlü olsa açıklanmaması için herhangi bir durum söz konusu olmamalı hele ki 21. yy Türkiye’sinde ...
-
Bende bundan iki sene önceki referandum süreci gibi bir süreç olabilir diye düşünmeye başladım secim sonrasına kalabilir
-
Bakan şuan erzurumda yarın samsuna gelecek seçim güvenliği için toplantısı var.
-
Bugün 50. Gün .. Aslında 18 Ocağa derin şekilde odaklanmıştık ama malesef hayal kırıklığı oldu , vardır bunda da bir hayır diyelim .. Allah , şer gördüğümüz şeyde hayırlar yaratır bizim için , belki de bir haftalık gecikmeyle listede olmayan ismimiz listeye girecek Allah sebepler yaratacak bilemeyiz ,, geçen sene 56. Gün Perşembe gecesi açıklandı ,, Bugün 50. Gün .. Bu sürecin bence dönüm noktası bu hafta .. Bu gecikmeyi hayra yoralım,hayrolsun,hayırlısı olsun .. Hepsinden önemlisi er geç açıklanacak bu öyle kalmayacak , 2016 senesinde 78 günü gördük, geç de olsa açıklanacak , ama netice itibariyle Allah kazananlarımızın şükrünü elenenlerimizin sabrını artırsın .. Her şeye rağmen bu ümitli bekleyiş bu heyecanlar bu hayal kurmakla geçirdiğimiz günler çok güzel .. Henüz elenmedik bugünlerimizin kıymetini bilelim .. Allahım bu yolda en çok emek veren en çok hakeden en liyakatli en adaletli bu mesleğe en çok yakışacak olanlara nasip eylesin .. Hepimiz için hayırlısı olsun.