2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@arven16 alerji vardir hocam belki TÜRKçe’ye yazmasaydin keske
-
@ese03 'Gün olur ey mehi nazım bu safahatta geçer. Bizi hicranda koyan bu şebi hayrette geçer. Vakti Şadi de gelir mevsimi mihnet geçer.' demiş şair. Dertler biter de sizdeki bu fikri taassup biter mi? İşte orası müphem. Neyse Payitaht başladı. Ben kaçıyorum.
-
-
@rhadamanthus 'Ulan' kelimesine mukabil edebimi bozmayacam.
-
@süleyman-askeri Hocam takılıyorum espri yaptım hakaret etmek degil amacım
-
@Süleyman-Askeri foruma renk katmıştır onun sayesinde eski Türkçemizden birkaç kelime öğrendik ne mutlu ona
-
@rhadamanthus Zaten ben dahil herkes stresli halde. Dostumuz Paretodan da ses çıkmadı. Ortalık gerilmesin. Yorumu kaldır lütfen...
-
Süreç uzayıp, belirsizlik derinleştikçe zaten karanlık ve puslu havadaki olumsuz düşünceler kendisinden daha da büyük olumsuz düşüncelere neden oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize sabır versin.
-
@süleyman-askeri Bu "bakış"a; dili,dini,inancı sözcüklere indirgeyen; tekçi,toptancı,mutlakçı; "yapılmış olan" "bazı şeylere" bir tepki olarak yapılan bu sığ,bu derinlikten yoksun ve bu ilkel sözüm ona düşünce tarzına hep acıyarak bakmışımdır!
Evet evet acıyarak.
Sayın Cemil Meriç'in "Olympos Dağı Çocukları-Hira Dağı Çocukları" saçmalamasında en duru biçimde ortaya çıkan bu sığ düşüne karşı benim dediğim ise her zaman şu oldu: Ben,illa bir dağın çocuğu olacaksam bu,kesinlikle "Tanrı Dağı" olmalıdır,bu bir tarafa,Olympos'un çocuklarının da Hira'nın çocuklarının da ÜRETTİKLERİNDEN alacağımı-almam gerekeni-alırım,ve Türk Ulusu'nu ilgili alanda bir adım daha "ileri"ye götürecek biçimde kullanırım,kullanmaya çalışırım. Benim-bu memlekete,bu Yurt'a sevdalı bu adam-için Dünya'nın "Doğu"su,"Batı"sı,"Avrupa"sı,"Asya"sı yoktur; olamaz; olmamalıdır. Ki Atatürk Milliyetçiliği(Arapça)/Ulusçuluğu denilen/-gururla-dediğimiz şey,tam olarak budur.
İlkel düşüncelerden oldum olası nefret ettim. -
@Süleyman-Askeri hocam farklı diller öğrenmek müthiş bir şey ama burası onları konuşmanın yeri değil. Atıyorum ben İspanyolca, başka bir arkadaş Sırpça, başka bir arkadaş Japonca yazarsa nasıl anlaşacağız? burası kişisel bir sayfa değil ki insanlar bir gelişme var mı diye sayfaya bakıyor, gerekli özeni gösterirseniz sevinirim.
-
@süleyman-askeri Yahu kardeşim anladık eski Türkçeyi gayet guzel konusuyorsun ama bir olur iki olur.. Burda "kahir ekseriyetin" konustugu tarzda anlasiyoruz, artık gına geliyor tadında bırakmak lazım bazı şeyleri...
-
Sonuç olarak bu akşam beklemiyor muyuz???
-
@süleyman-askeri 'yi yedirmeyiz
-
Hepimiz @Süleyman-Askeri nin askerleriyiz
-
@k-k Çok iyi bir yorum. İçinde fikir ve tavır barındırıyor. Saygı duyuyorum. Yalnız ilkelliğin tarifi eksik. Neyse birbirimizle konuşmasak birbirimizi anlayamayız. Bu konuyu başka zamanda değerlendirebiliriz. Şimdiki öncelik sonuçların açıklanması olmalı...
-
@süleyman-askeri Sizinle konuşacak bir şeyim yoktur; olamaz,bu düşün yaklaşımında olduğunuz sürece.
Rica ediyorum daha fazla rahatsızlık vermeyiniz bana ve buradaki yoğun stresli arkadaşlarıma. -
@arven16 Oğuz atanın has dilinin Osmanlıca halini rica ediyorum İspanyol ve Sırpların lehçeden dönme dil müsvetteleriyle karşılaştırma. Son olarak sen dedin diye biz tavrımızdan dönecek değiliz. Bu konuyu kapatalım lütfen. Saygılar...
-
Bunlar hep sonuçların açıklanmamasından
-
@feraye beklemiyorlar galiba
-
@kuskonmaz Yok Azizim. Sadece medeni bir şekilde münazara ediyoruz. Fikri mukabelelere saygım sonsuzdur. Aksi olursa hakaret argo vs. forum riyaseti müdahale ediyor sağolsunlar. Yoksa hiciv yazılarım meşhurdur benim. Perdeyi kaldırırsam. Bize laf atanı mabadının üzerine oturtururuz. Neyse bu konuyu kapatalım. Selametle...