2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@ltfylmz Yeni bir bilgi için yeniden sordurmam gerek dostum. İlk yazdığımda da söylediğim gibi, dönem aksilikler dönemi. Bu tarih bu kadar net işaret edilirken araya neyin girip de süreci sarkıttığını öğrenmeye çalışalım bugünü geride bırakmamız durumunda.
-
@paretowilfredo Süreç tabiki de sarkar. Bu ön kabulle bilgi rica ettik sizden. Geçmiş mülakatlarda da açıklanmayla ilgili duyumlar sarkmıştır. Olabilir bunlar. Sorma imkanın varsa Yeni bir bilgi alabilirsen çok makbule geçer. Zira haftasonumuz bari stresli olmasın...
-
@paretowilfredo son cümlenizden anladığım kadarıyla bu gece açıklanma ihtimAli halen var.
-
Çevredeki insanların biraz da magazinsel olarak daha açıklanmadı mı , ne zaman açıklanır vs , her gün bi dünya adam oyalıyoruz , üstüne aile bireyleri ile süreci birlikte yaşamak ayrı bi stres oluşturuyor, çok yorulduk arkadaşlar Allah sabır versin.
-
Neden sözcüklerin,adların,adılların,bağlaçların kavramların Arapçlarını kullanıyorsunuz çok yoğun biçimde ? @Süleyman-Askeri
-
Mülakata kalamadım puanım kötüydü ama 2017 sınavından sonra hatırladığım mülakatın gece 12 den sonra açıklandığıydı. Halen umut var gece yarısını bekleyelim derim
-
@k-k Arapça değildir. Farsça değildir. Ve yahut başka bir şey. İttihadı Anasırda, Ağyarı İlmiyenin zuhurudur. Fikrimiz zikrimiz bu şiar üzere muhkemdir. Dilde haliyle böyle oluyor. Yani si kötü bişey değil...
-
@süleyman-askeri yordun be dayı..
-
Mezar taslarini okuyamamaktan nerelere geldi konu
-
@popescu Azizim inanır mısın. Mütemadiyen sual ediyorlar. Niye böyle konuşuyorsun diye. Bende yoruldum cevap vermekten. Ne yapsak acaba...
-
@ese03 mülakatta da kahir ekseriyetle yeni Türkçe konuştuk. Eski lisan da konuştuk tabi. Dikkat te çektik yani
Arkadaslar cidden sorup durmayin bakin bana cevabini vermis iste gecmis gonderilerinde. Suleyman bey epey dikkat cekmissinizdir mulakatta siz artik hesabi kapatin bence.
Evet arkadaslar kaldi 99. -
Sonuç müspet, hayırlı olsun da bekleriz. "Sabır katlanmak değil, göğüs germektir." demiş Mehmet Akif.
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ese03 mülakatta da kahir ekseriyetle yeni Türkçe konuştuk. Eski lisan da konuştuk tabi. Dikkat te çektik yani
Arkadaslar cidden sorup durmayin bakin bana cevabini vermis iste gecmis gonderilerinde. Suleyman bey epey dikkat cekmissinizdir mulakatta siz artik hesabi kapatin bence.
Evet arkadaslar kaldi 99.1 kişi de mülakata girmemişti hocam. 1 kişi de gülmeyi çok abarttığı için mülakatı kısa sürmüştü, düşelim bunlarıda.
-
@balakhan, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ese03, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Evet arkadaslar kaldi 99.1 kişi de mülakata girmemişti hocam. 1 kişi de gülmeyi çok abarttığı için mülakatı kısa sürmüştü, düşelim bunlarıda.
Şu gülme hikayesi nedir hocam, dikkatimi çekti. Neye gülmüş ki?
-
@balakhan hocam hakikaten nedir bu mevzu
-
"block user" harika bir özellik... forum için kesinlikle kullanılırsa kafa rahatlatıyor, forumun da sağlıklı ortam da olmasını sağlıyor. ilgili kişiyi ilgilisi sadece takip edebiliyor, ( sami dil ailesinde karşılıklarını yazamayacağım için üzgünüm, mazur görünüz lütfen)
-
gülme tutmuş sanırım uzun süre. mülakattan sonra çıkışta kısa sürdü elenmiş olabilirim dedi arkadaş sonlara doğru herkesin kısaldı sanki
-
@ese03 Yazık çok yazık. Nedir nedendir? Bu dile, bu anlayışa bitmek bilmez kininiz. Ecdadının diline bu kadar muhalif bu gürühu anlamış değilim. Saygı olsa bari. Onla da yetinir belki bir ıslaha vesile oluruz diye. Selametle kalın.
-
@süleyman-askeri hocam bizim derdimiz bize yetiyo surda gulup egleniyoruz canini skma adamin sal bizi bazi seyler yerinde degerlidir bunaltma insanlari
-
ANAYASA MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili TÜRKÇEDİR.