2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Her konu ile ilgili kitap tavsiyesi alabilir miyim bir daha ki kaymakamlığa hazırlık yapmak istiyorum
-
Guy dguy bekleyip kaymakamlığı kazanan var mıdır acaba arkadaşlar
-
@haldun 1 tane ankara var arkadaşlar 3-5 kişi var dediler.
-
@haldun üsenmedim inceledim saydım.dguy mülakat listesinde olup kaymakamlıgı kazanan 6 tane arkadasımız var.Kazanan arkadaslarımı gönulden tebrik ederim...
-
Kardeşlerim, Dostlarım hayırlı olsun, Yolunu bahtınız açık olsun. Başvuru yaptığınız veya kazandığınız diğer sınavlardan feragat etmenizi bekliyoruz.
-
Arkadaşlar ilk defa girip te kazanan sayısı yüksek midir?
-
Nasip etmedi Rab, devletimiz böyle takdir etmiş, hayırlısı olsun. Tek dileğim 100 kişinin içinden yeni Recep Yazıcıoğlu'ları çıksın. Halkıyla iç içe, halkı için çalışan çabalayan, ne Makam ne mevki umurunda olmayan insanlar. Kalbinin tertemiz olduğuna inandığım @möözun hocamın kazanmasına ise ayrıca sevindim. Dünden beri tek düşündüğüm listede olsam yaşayacağım duygular oldu. Ağlardım mülakatı kazansaydım, hayal bile edemeyeceğim projeleri planlamaya başlardım herhalde, öyle şeyler. Hayırlısı olsun, 2019 mülakat başlığında görüşmek dileğiyle.
-
Nasip değilmiş. 2019 başlığına doğru yavaş yavaş yol alalım artık. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Kaymakamlığı kazananlar arasında kpss p6-7-38 puanları yüksek olup insan hakları sınavına başvuranlar varsa başvurusunu geri çekmesini rica etsek:)
-
@rootofallevil kamulu puan türleri genel olarak bunlar ve mutlaka cakisan bircok kisi vardir. Umarim cekerler.
-
@möözun Gönülden tebrik ediyorum sizi, vatana millete hayırlı bir kaymakam olacağınıza inancım tam. Allah her daim yar ve yardımcınız olsun. Allah yolunuzu açık etsin inşallah.
-
@möözun hazırlıktan beri sınıf arkadaşın olan bu kardeşini unutma Yolun açık olsun güzel kardeşim Allah utandırmasın
-
@antimülakat
Allah razı olsun hepinizden çok duygulandım
Bu forum benim ailem, bırakır mıyım hiç burayı?
Her daim buradayım inşallah -
@shady1 çok teşekkür ederim Sende olduğu gibi forumdaki her arkadaşımızın sonuçlarına kalpten sevinmiştim, daha fazla dostumuza sevinmek nasip olur inşallah.
-
@murky hocam listeye kimler var diye baktığımda inanın ilk sizin isminizi aradım, çok üzüldüm olmamasına. Yürekten istiyordunuz bu mesleği. Vardır inşallah bir hayır diyip bir sonraki alımda sizin mutluluğunuza ortak olmayı diliyorum
Allah razı olsun güzel dileğiniz için. -
@fg94
Aynı sıralarda dirsek çürüttük can arkadaşım unutur muyum hiç? :)))
Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşım -
@alageyik08 çok teşekkür ederim hocam tebrikleriniz için
-
@möözun Rica ederim hocam, buradaki emekleriniz yardımlarınız paha biçilemez, sizin gibi birinin devletin en iyi makamlarından birinde olacak olması hepimize hem umut veriyor hem sevindiriyor. Tekrardan dileğim, Allah hep yardımcınız olsun.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Listede yer almayan arkadaşlar da çok üzülmesin derim onda da bir hayır vardır elbet. Herkesin gönlüne göre versin.
-
@alageyik08 hocam ne güzel şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim Rabb'im utandırmasın bizleri, her birimiz görevini layıkıyla yerine getiririz inşallah, çok çok teşekkür ederim