2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Benim de olmadı arkadaşlar canımız sağolsun. Kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum. Üzülmenin bi anlamı yok. Yatalım uyuyalım arkadaşlar ne demişler ‘hiçbir şey olmazsa yarın sabah olur.’
-
Şükürler olsun benim de oldu. Kadın sayımız geçen seneye göre 1 kişi artmış olsa da yine de sayımızı artırmış olmalarına çok sevindim. Rabb'im bekleyen, gönülden isteyen herkese nasip etsin bu mesleği. Bizlere de hakkıyla görevi icra etmek nasip olsun inşallah.
-
Kazanan arkadaslar ALLAH hayirli ugurlu etsin. Basta ailenizin ve sizlerin gozu aydin olsun.
-
Yine ailecek hayal kurduk.simdi kaymakamlik koltuğundan kalkma vakti. Aciklanmasaydi iyiydi ne guzel oturuyoduk...
-
Merhaba dostlar.
Bir alım sürecini daha sonlandırdık acısıyla, tatlısıyla. Bir çok dostumuz listede kendisine yer buldu. Yine bazı dostlarımızın liste dışı kalması ile buruk bir sevinç yaşıyoruz malesef. Bu bir ideal mesleği, tekrar ve tekrar denenmeye değer bir istek. O nedenle kaybetmiş olan dostlarımızı en kısa zamanda toparlanmış olarak 2019 koşusunda yeniden görmek istiyoruz ve 2019 inşallah bu dostlarımız için son koşu olur ve başarı ile sonuçlanır. Mevcut listede yer bulamamış dostlarımız kesinlikle kendilerini başarısız saymasınlar. 28 bin başvuru almış bir sınavda hele ki 400 başarılı adayın çıkmadığı bir yazılı sınav sürecinde mülakata kaldınız. Bu çok ciddi bir başarıdır ve sonraki sınavlarda da başarılı olacağınızın teminatıdır. Yeise kapılmayın.
Başarılı olmuş dostlarıma da tek bir şey söyleyeceğim. Gittiğiniz her yerde umut olun. Gittiğiniz her yerde umut hangi kelime ile ifade ediliyorsa, o kelime ile ansın sizi insanlar. Ülkenin her bucağında insanların en çok buna ihtiyacı var. Bu kelimenin altı binlerce hizmet ile doldurulabilir. Bunun kararını vermek için orada olacaksınız, Allah utandırmasın vazifenizde dostlar.
Bahtınız açık olsun her birinizin.Sonuçlara dair bazı istatistikleri çıkardım dostlar, incelemek isterseniz şuraya bırakıyorum.
https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/2018-kaymakamlik-mulakat-sonuclari-aciklandi-h6588.html
Yarın yeni bir gün, gününüz şimdiden aydın olsun.
-
Allah'a Şükürler olsun ki benim de oldu. Gönülden isteyen tüm kaymakamlık sevdalılarına bu güzel görev nasip olur inşallah.
-
@paretowilfredo 105. Dönemde 9 hanımefendi var
-
Dostlar ben bu sene yoktum sizin gosterdiginiz basariyi gosteremedim, yasim da doldu ama 35 yasi 37 yas yapsalar yine cabalarim mulakata kalabilmek icin. Bence umidinizi kaybetmeyin o vakit gelmemistir belki. Belki kendi adiniza hayirli degildir ama cabalamak emek vermek guzel bir sey; her zaman sonuctan hosnut olmasak da. Benim gozumde buradaki herkes birbirinden degerli. Tekrar kazananlari tebrik ederim, kazanamayan arkadaslar da morallerini bozmasin nihayetinde 100 kisi alinacakti. Belki bir sonrakine sira sizdedir. Hayatin kendisi mucadeledir...
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun Allah utandırmasın kazanıp sayıştay mülükata girmeyi düşünmeyen var mı pek olmaz gibi ama
-
Bazı hayaller vardır sonunda açılan kapı hayalin bile ötesinde bir hayat sunar. Hakka hizmet, devlete hizmet, halka hizmet ve en nihayetinde insanlığa hizmet... Kaybedilen savaşların, uğruna can verilen kilometrelerce kare toprağın en büyük sebebi: Masada, diplamasi yüzünden kaybedilmesidir. Bugün size verilen görevi layıkıyla en diplomatik, en bilgi dolu ve en onurlu şekilde yapıp yapmamak sizlerin elinde. Artık dünü unutup, bugün daha fazla çalışmak için ne yapmak gerektiğini düşünmek sizlerin elinde. Allah on binlercesinin hayalini sizin hayatınız haline getirdi. Bunun kıymetini bilin ve asla geçmişi unutanlardan olmayın. Kazanmanın en büyük laneti, seni adım adım kaybetmeye sürüklemesidir. Bu rüzgara aldırış etmeden, yolunuza dimdik devam etmeniz dileğiyle dostlar. Hepinizi tebrik ediyorum, yeni ilçelerinizde kurumuş toprağı bereketli hale getiren, kardan açılmayan yollarda okuma hevesli çocuklara yol bulan nice Recep Yazıcıoğlu gibi insanlar olmanız dileğiyle.
Ayrıca TY ekibinin her fırsatta destekçisi olan, bizlere her konuda arka planda göremediğimiz işler için göz kulak olan ve şahsen tanıdığımız birisi olan @möözun arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Allah Yardımcısı olsun, Allah utandırmasın. Tıpkı @karakalpaklı kardeşimiz gibi buralardan elini eteğini tamamen çekmemesini umut ediyoruz. Saygılar cümleten efendim
-
Geçen yıla göre forumda üye olanlardan kazananların sayısı daha çok. Hepinizi tebrik ediyorum Allah görevinizde muvaffak etsin
-
Herkese Merhaba ,
Sonuclar aciklanmis hepinize, Olana da olmayana da hayirli olsun.
Bazi sonuçlar vardir ki külli irade neticesi oluşur . Olumsuz ise Neden , niye gibi sorulara takılmayin .
Siz size düşeni yapip gerisini O'na biraktiniz .
Olmadi ise bi sebebi vardir emin olun.
Emin olun referans arayan da , referans olan da , mulakatta size o notu veren de bir hiçtir.O'nun elindedir her sey ve O bazi seyleri netice icin sebep gösterir.
@möözun dostum hayirli olsun cok sevindik. Sana ve goreve baslayacaklara Allah muvaffakiyetler nasip etsin .
Diger dostlari 2019 basligina alalim, mücadeleye devam. -
@rootofallevil kimler var hocam senin tanıdığın?
-
arkadaşlar kaymakamlık sınavında birinci olan eklenmiyor demi 2 yıldır takip ediyorum 1. olan hep listede. elemiyorlar sanirim
-
İlk hazırlandığımda 2 soru ile mülakata kalamamistim. Bu sene de ilk 400 girip 69.75 mağdurlarından biriyim 373 ile mülakata kalamadım. Şimdi kazanamayan dostlarla tekrar bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu meslek ask ile gönül ile olan bir şey . Kazanan dostlarımı tebrik ediyorum. Burda ki kazanmasının sevinci ve heycanini görünce daha bir istekli oluyor insan. Allah bize de bu güzel heycani nasip etsin. 2019 başlığında yerimizi alalım.
-
@antimülakat tanıdığım yok da başlığı arada takip ediyordum
-
- gün mülakata giren italya'da okuyan birisi vardı. o arkadaşı merak ettim. ismini sormayı akıl edememiştim mülakat günü.
-
Sonuçlar hayırlı olsun inşallah. Sınav zamanı uğrayamadık ama sevincinizi ve hüznünüzü paylaşmak istiyorum.
Kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, şimdilik listede olmayanlara Allah sabır versin diyorum, üzülmeyin, gönlünüzde kaymakamlık mesleği varsa gayrete devam edin.
Allah herbirinizin görevlerinizde yardımcısı olsun. Vatanımız, milletimiz için Hakk'ı hak bilip adalet üzere hizmet eden idareciler olmayı nasip etsin.
-
Benimde olmadı kazanan arkadaşlar inşallah layıkıyla yerine getirir vatana millete hayırlı birer yönetici olurlar
-
Yazılı sınavda ilk 10a girip de mülakatı geçememiş olan var mı? Onu bilelim de önümüzü görelim en azından