2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@vefa valla hocam benim de il göçte öyle olmuştu .oo ingilizcen varmış .kimsede yok felan dediler yedeğe aldılar anca .ve puanım felan çok iyiydi.ezik gireceksin valla .kendine güvenerek girince ne sanıyorlar bilmiyorum .genelde zaten ezik tipler hep sevilir .
-
Kazanan arkadaşları nasıl bir süreç bekliyor? son yıllarda kaymakam adayı sürecinin kısaldigi söyleniyor doğrumudur
-
Bize de nasip oldu. Allah utandırmasın.
-
@popescu Attığın penaltı ile UEFA kupasını kazandırmıştın.Şimdi de onun kadar olmasa da bizleri mutlu ettin.:) Allah yardımcın olsun..
-
@safitürk69 Allah razı olsun abi
-
@maer ne gelsiyse başımıza nasip dediğimizden geldi israil filistini her gün eziyor yakıyor yıkıyor öldürüyor bu da mı nasip eğer nasip kısmet kaderse niye israile kızıyoruz sonuçta kader Allah belirlemiş değil mi
-
Dünya imtihansa nasip kısmet diye bir şey yoktur yoksa imtihanın mahiyetine terstir kader vardır ama her şey kader değildir müslümanların en büyük zaafı kader kısmet nasip inancını çok abartmalarıdır.
-
Kazanan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun sonuçta yazılısı sözlüsü referansiyla hepimiz elimizden geleni yaptık benim bu sene olmadı İnşallah tekrar deneyeceğim. Yeni sınav duyumu olan varsa paylaşırsanız sevinirim
-
@seryaman referansa rağmen mi olmadı?
-
Referans ne ki kardeşim yolda gören o iş bende diyor kesin oldu der herkes
-
@seryaman öyle o iş bitti denilen çok kişi olmamış peki bu dediğiniz kişi çalışıyor muydu kardeşim
-
@sprkymkm Kardeşim bu mülakat a kalan herkes birşekilde birilerine ulaşmaya çalışıyor, evet gittiginde hangi makamda görevde olursa olsun genel olarak hallettik olur deniyor bircok arkadaşıma hayırlı olsun dahi denildi Günün sonunda bazı arkadaşlarımıza nasip oldu bazılarımizada gelecek sınav a çalışmaktan yada vazgecmekten başka yapıcak bişey kalmadı. Benim bildiğim gördüğüm yaşadığım bu şekilde
-
@seryaman kime gitmek daha faydalı olur peki?
-
@mi̇a106 ilk mesajım forumda yeni üye oldum ben de o gruptanım 3. gün sona kalanlar kimsenin ismini hayırlayamadım ama çaykaralı, vergi müfettişi,yüksek lisans yapan,italya da okuyan herkes böyle kalmış aklımda:) benim de olmadı
-
@scrikss kardeşim keşke bilebilseydim belkide elenmezdim, bu sorunun cevabını bilen varsa yazsın ((=
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Vatana millete hayırlı olur inşallah.Kazanan arkadaşlardan içişleri stajyer kontrolör mülakatına girenler arayıp feragat edebilirlerse çok iyi olur
-
@scrikss Cumhurbaşkanımızın akrabası da elenmiş kardeşim mülakatta, gitme bi yere otur oturduğun yerde
-
@ovuz hocam kimmiş o arkadaş. geçen sene zikrullah erdoğan vardı, mülakat puanı 99,33 idi.
-
arkadaşlar mülakat sorularını derleyip paylaşan bir arkadaşımız vardı ben bulamadım da soruları sizde varsa paylaşabilir misiniz ?
-
Kimmiş o cumhurbaşkanınin yigeni acaba ?
Tamamen boş söylentiden ibaret.
Adamlar devleti kendi arka bahçesi gibi yönetiyor bunu görmeyecek kadar kör sağır ve dilsiz değilsiniz umarim.
Ki öyle bişey olsa liste iptal edilir.sehven yayınlanmış bir liste deyip ikinci bir liste yayinlarlar.
Buradan şunu demeden de geçmiyim. Kazanan arkadaslar mumkunse hizmet etmekten güzel şeyler yapmaktan bahsetmeyin de bu mülakati kazanmak için ne gibi referans bulmamız gerek bunlardan bahsedin bize. Bu grupta en az 50 kişi kazanmıştir acaba kaçınız buraya yorum yapacak bekliyoruz. Sizin gibi dürüst kaymakamlardan yorum bekliyoruz (!)