2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Dostlar herkes gevşemişken sağlam olduğunu düşündüğüm bir haber var aslında. Onu da paylaşayım sizlerle ama lütfen kurumlarda bu dönemde özellikle her tür gecikmenin mümkün olduğu gerçeğini unutmadan okuyun ve sonra bana kızmayın. Şu güzel havayı biraz daha güzelleştirelim.
Bana gelen bilgi şu şekilde, hafta sonu Bakanlık boş durmuyor ve bu iş 18'inden önce de bitebilir. Hemen hemen her şey hazır durumda ve evrak işleri aşamasında imiş. İnşallah bu şekilde olursa 18'ine kalmadan hangilerinizi Mülki İdare Amiri olarak yollayacağımızı öğreneceğiz
İşte beklenilen haber. Çok teşekkür ederiz.
Eksikliğiniz hissediliyordu. -
Şenlenmiş buralar hep böyle olur umarım
-
@KaymakamAdaylıgı en son 1 gün önce çevrimiçi olmuş. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan diyebiliriz.
-
@ceterisparibusss takipteyim diyorsun yani
-
@ceterisparibusss iyi yakaladın kral
-
Birkaç dakikanız güzel geçsin
https://youtu.be/AbBRiafOSlE -
arkadaşlar önceki sınavın kazananları olarak 2019 kaymakamlığa hazırlananlara hangi kaynaklardan çalışmalarını önerirsiniz var mıdır tavsiyeleriniz
-
Arkadaslar hayırlı pazarlar. Artık son viraj a girildi. Gelen malumatlar da listeler da hazır falan deniyor. Benim bi sorum olacak. Güvenlik sorusturmasiyla alakali. Kaymakamlık özelinde de değil diğer mülakatlar içinde geçerli.
Kardeşi feto denilen ser şebekesi bağlantılı diye ihraç edilen birisi güvenlik soruşturmasını geçebilir mi. Ve mesela şimdi bizim soruşturma bitti ise ve bu süre içinde kardes iade edildiyse yani suçsuz olduğu anlasildiysa. Netice ne olur. Biraz uzun ve değişik gelebilir. -
@modesteptt Kardeşim kaymakamlık özelinde çiziyorlar fakat memur kadrolarında sorun olmuyor diye biliyorum
-
@modesteptt hocam sizin bu anlattığınız durum hakimlik mülakatına giren birisinin başına geldi , hatta kendisi değil babası üzerinden bir de. Mor beyin durumu vardı. Babası aklanmasına rağmen hakimliğe almadılar.
-
https:/ /www.yeniakit.com.tr/haber/fetoculeri-tespitte-16-kriter-var-merak-edilen-sorunun-yaniti-208446.html
Söz konusu 16 kriter güvenlik soruşturmalarında geçerli mi? Yoksa bu kriterler halihazırda memur olanlara mı uygulanmakta? bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
@serdaristanbullu hakimlik de benim de tanıdık var ama tam tersi bi örnek. Kardeşi cezaevinde hatta
-
-
Bu iş biter mi bu hafta?
-
Temennimiz o yönde inaşallah açıkalanır da bu stresten bir an önce kurtuluruz @aramsamsam
-
Allah utandırmasın, hayırlı haftalar..
-
@amirim Görüşleriniz, duyumlarınız hala 18 Ocak mı yoksa daha öncesinde de açıklanma ihtimali var mıdır ? Paretowilfredonun duyumları oldukça ümitlendirdi
-
Hissiyatım bugün bu işin biteceği yönünde,Allah muvaffak etsin inşallah...
-
Stresi bol fakat ne güzel bir heyecan beeee.. Bize de nasip olur muu diye iç geçirenlerdenim
-
@kd6 inşallah hocam ancak son sözü yine kaymakamadaylıgı söyleyecektir, geçen yıl çarşamba açıklanması planlanmış fakat gecikme nedeniyle perşembe ye kalmıştı, yine benzer durumlar olabilir duyumlar artıkça tablo netleşir, hakkımızda hayırlısı olsun