2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@aramsamsam Dârülfünun'dur heralde dostum
-
@möözun Yapma bunuu yapmaa
-
-
@paretowilfredo Yetmez ama evet diye bir klişe vardı. Bizimde cevabi yorumumuz bu olsun. Allah selamet versin size, yaptığınız güzel hizmetler için...
-
@paretowilfredo bende darülfünun mezunuyum fakat @Süleyman-Askeri 100 sene evvel mezun olmuş gibi
-
@aramsamsam Hayat mektebinde çift dikiş tam gaz yol alıyoruz. İlmi tedrisatta mezuniyet yoktur. Allame ler öğrendikçe cahilleşirler vesselam...
-
@aramsamsam İşte o orijinal Darûlfünundur dostum @Süleyman-Askeri alınma dostum sakın, sonra alınıp da gıyabımda sağda solda kötü konuşmayasın
-
@paretowilfredo bi an Aziz yıldırım zannettim bağıranı . ️ Pavalı köpeklev diye stadı inletmişti.
-
@süleyman-askeri kardeşim Allah sizede selamet versin nasibinizde varsa hizmlerinizi daim kılsın adaletten ayırmasın .
-
@serdaristanbullu Haykırıyorum şu an dostum Allah da seni güldürsün :))
-
@serdaristanbullu, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@paretowilfredo bi an Aziz yıldırım zannettim bağıranı . ️ Pavalı köpeklev diye stadı inletmişti.
Ona da şunu diyesim geliyor aklıma geldikçe
-
Renklendi buralar;)
-
Başlığınız çok ilginç aldım çekirdeği izlemeye geldim
-
Konu konuyu açıyor ya benim de şu geldi aklıma @paretowilfredo
-
Çay da koysaydın. Zira temaşa yeni başlıyor...
-
@möözun özledik be kralı , gelse de forvet getirse bi tane
-
Bakanlık yakında nokta koyar umarım forumun mevcut renkleri solmaz... herkesin neşesi yerinde OLMASI dileklerimle.
-
@refik-soydam Şu havada muhabbet etmek, edebilmek bu kadar zor olmamalı dostum zaten. Nihayetinde hepimiz aynı yoldayız. Birbirimizi incitmek, kırmak nedendir hiç anlam veremiyorum buna. Empati en temel hareket noktamız olmalı. Herkesin davranışının alt yapısında bir gerekçesi vardır bunu bilmek, anlamak gerek. Kimi gün 100'ü bulan insanla muhatap oluyorum. Üşenmeden hepsinin hikayesini anlamaya uğraşıyorum. Çünkü insanı anlayan, insanı okuyan, kitapları, sınavları ve dâhi dünyayı kolaylıkla okuyacaktır diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@refik-soydam Şu havada muhabbet etmek, edebilmek bu kadar zor olmamalı dostum zaten. Nihayetinde hepimiz aynı yoldayız. Birbirimizi incitmek, kırmak nedendir hiç anlam veremiyorum buna. Empati en temel hareket noktamız olmalı. Herkesin davranışının alt yapısında bir gerekçesi vardır bunu bilmek, anlamak gerek. Kimi gün 100'ü bulan insanla muhatap oluyorum. Üşenmeden hepsinin hikayesini anlamaya uğraşıyorum. Çünkü insanı anlayan, insanı okuyan, kitapları, sınavları ve dâhi dünyayı kolaylıkla okuyacaktır diye düşünüyorum.
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Konu konuyu açıyor ya benim de şu geldi aklıma @paretowilfredo
hahah Bi de Hıncal Başkan var tabi unutmamak lazım alkndl