2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@fc-real-gdp hocam gecen sene 5 kisi olunca:)
-
106 Olmadı,107'de olmadı.
Ama birgün olacak inşallah.
İlk 100 de olmadığım için kaybettiğime üzülmüyorum.İnsallah benden daha çok ihtiyacı olan arkadaşlara nasip olmuştur.Allah yollarını açık etsin. -
Kimileri şerefini makamından alır
Kimileri makamına şan şeref katar
Sizler makamınıza şan şeref katanlardan olun... -
Olmadı ama binlerce kişiyle yarışıp bu zorlu maratonda mülakata kalma başarısı gösterdiğimiz ve ailelerimize sınavı kazanma gururunu yaşattığımız için başımız asla öne eğilmeyecek. Takdir Allah’ın lütfu da hoş, kahrı da. İyi geceler...
-
Bu mülakat puanlarındaki küsüratlar ne tam olarak?
-
Kdgm yi kazanan arkadaş kaymakamlığı da kazanmış hayırlı uğurlu olsun , kdgm den feragat edecek mi acaba bilgisi olan var mı
-
@deüdem gecenin ikisinde sormayın bari böyle soruları.
-
@kaymakam yoktu sınav birincisi 87.5 alan arkadaştı nihai liste de ismi var zaten
-
Yine olmadı.
-
Listeye belki 10 kez baktım. Var miyim diye. Yokum... sasirmadim. Hayırlısı olsun sağlığımız yerinde en azından..
-
Bize nasip oldu , inşallah hakkımızda hayırlı olan budur. Kazanamayan arkadaşlar da en az benim kadar hak etmiştir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah muhtelif görevlerde hepimize ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin. Daha önce mülakattan elenen biri olarak , Elenen arkadaşlar da üzülmesin İnşallah hayır vardır , yeri ve zamanı gelmemiştir. Hepinizden Allah razı olsun.
-
Yazılı da 1.olan mehmet Ali uzun arkadaşım Mülakatta da 1.sıradan girmiş. 10 tane de hanım kardeşimiz var.Hayırlı olsun. Kaybedenlere geçmiş olsun.Mücadeleye devam.
'Ne mutlu kendini bir ideale adamış olanlara.'
-
Yine olmadı
Hayırlısı -
Geçen sene olmamıştı olan arkadaşların mutluluğuna ortak olup kendi mücadeleme devam etmiştim..Allah’a şükür bu kez oldu..kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..sabredin ve vazgeçmeyin nacizane söyleyeceklerim kardeşlerim
-
Açıklanmış. Kazananlara hayırlı olsun. Allah seneye aynı mutlulugu bana da nasip eder inşallah. Düşünün mülakata kalamadım bu sene. Ama sizler gibi takip ediyordum durumu
-
Arkadaşlar benim 4. Mülakattı ve oldu.tarifsiz duydular içindeyim .ben hep hayırlsı için dua ettim .inşAllah hayırlısın olmuştur benim içinde tüm emek veren kardeşlerim içimde.selametle
-
Benim 3. kez üst üste olmadı.
Açıkçası ben yanıtını bulamıyorum neden alınmıyorum,Devletim benim neyimi beğenmiyor diye.
Gerçekten çok üzgün ve düş kırıklığı içindeyim şu an.
Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Yaşım da oldu 32.
Büyük olasılıkla benden paso değerli arkadaşlarım.
O gücü artık kendimde göremiyorum.
Kazananlar içinden hakk edenlere başarı; ve bir "Devlet Adamı"nda olmazsa olmaz nitelikler olan soğuk kanlılık,empati,entelektüel birikim; ve tekçi,toptancı ve mutlakçı olmamak niteliklerini uslarından çıkarmamalarını rica ederim.
Herkese kalın sağlıcakla... -
Olmadı kelimesinin hikayesi sessizdir ve en derin olanıdır... olmadı benimde hayırlısı buymuş Rabb’im kazanan kıymetli arkadaşlarıma da kaybeden değerli arkadaşlarıma da her daim yardım etsin..yolunuz açık olsun..
-
80 ve üstü kazanmayan yok gibi var mı ?
-
Yılların mülakat kaybedeni olarak yazıyorum kardeşlerim. Allah nasip ederse kimse engel olamaz , bana da çok şükür bu yıl nasip oldu. sizler de bir gün rüyanızı yaşayacaksınız inşallah .