2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@hlthlthlt, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ceterisparibusss 28 inde de 1 kişiyi odaya çağırdıklarında yoktu sonradan gelmiş midir gelse de mülakata almışlar mıdır bilmiyorum.
İlk gun son sirada olan bir arkadas öğlene dogru gelmisti. aldilar. O konuda bir sorun cikmamisti.
-
@tiebout, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@hlthlthlt, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ceterisparibusss 28 inde de 1 kişiyi odaya çağırdıklarında yoktu sonradan gelmiş midir gelse de mülakata almışlar mıdır bilmiyorum.
İlk gun son sirada olan bir arkadas öğlene dogru gelmisti. aldilar. O konuda bir sorun cikmamisti.
Ama mülakat sirasi gelmemisti henüz.
-
@hlthlthlt gelmeyeni arayıp durumu hakkında bilgi alıyorlar ve gelme durumu varsa eğer gün içinde alıyorlar normalde. 23ündeki arkadaş hakimlik sınavına hazırlandığı için gelmeyeceğim demişti.
-
Girdik çıktık, bir soru işimle ilgili geldi bir soru biolarla ilgili geldi, hakkımızda hayırlısı herkes için.
-
@popescu Geçmiş olsun kardeşim
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@hlthlthlt gelmeyeni arayıp durumu hakkında bilgi alıyorlar ve gelme durumu varsa eğer gün içinde alıyorlar normalde. 23ündeki arkadaş hakimlik sınavına hazırlandığı için gelmeyeceğim demişti.
O nasıl bir hazırlıkmis yav. Neyse evet sevgili dostlar bugün itibariyle bir mülakat sürecinin daha sonuna geldik.muhtemelen şu dakikalarda Son adaylar ıcerde ya da bitti işlemler. İlanın geldiği günden itibaren başlayan yogun çalışma temposu sınavın stresi sınavın açıklanma stresi derken en önemli heyecan geride kaldı. Hepimiz çok yorulduk yıpranmık bekledik ama bizim adımiza artık yapacak bişey kalmadı. Bu saatten sonra yine stresli bir bekleyiş bizi bekliyor. Yalnız bu Son aşamanın stresi diğerleri gibi olmuyor.hem daha ılımlı hem de ümitli bir bekleyiş. Allah hakkımızda hayirlisi neyse onu versin. en fazla hakeden kimse onlar kazansın insallah.sonuçların ne zaman aciklanacagini tahmin etmek şu aşamada imkansız ama bu sınavda da genel bir teamül oluştu diyebiliriz geçmiş sınavların açıklanma sürecine bakınca .bana kalırsa en erken 2019 ocak ayı 3.haftasi o da olmazsa son haftasi nihayete erer bu is .en geçte Şubat ayının ilk haftasına sarkar gibi.hatta bir gün atayım kafadan 24 ocak 2019 günü gece saat 23 sularında
-
11 ocak 2019 tarihinde her şey bitmiş olur.
-
@metinoktay Seçim sürecinin etkisi olmaz mı?
-
15 temmuz sonrası olan 2 mülakat yaklaşık olarak son mülakat tarihinden sonraki 55-60 günlük bir sürede açıklandı. Yine o civarda bir sürede açıklanacaktır. Benim öngörüm de 25 ocak 2019 gece açıklanacağı yönünde. Allah bu mesleği gerçekten hakkıyla yapabilecek 100 kişiye nasip eder inşallah.
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@metinoktay Seçim sürecinin etkisi olmaz mı?
Valla pek sanmam kardesim .çok farklı alanlar .aday belirleme sürecine denk gelse bir nebze derdim ama onu da geçtik
-
@metinoktay o zaman sabırla ve dua ile bekleyelim
-
Bugun giren arkadaslar komisyonda kimler vardi sizlere zahmet yazabilir misiniz tesekkur ederm simdiden
-
Selam Aleyküm.Herkese hayırlı olsun mülakat bitti. Asıl süreç şimdi başlıyor. Gece lambaları kontrol edecek gördüğünde yazacak bir kaç yiğit varmı
Bu arada şuan listeler ne durumdadır? Genel olarak ne gibi süreç işler komisyonun etkisi varmı? -
Ben kaymakamlık mülakatına ilk kez girdim. Ortalama 5-6 dakika süreceğini hiç düşünmemiştim. Mantık olarak 5-6 dklık mülakatlarla kaymakam alacaklarını hiç düşünmüyorum. Daha önceki yıllarda da bu kadar kısa mı sürüyordu?
-
@antoniogramsci, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Ben kaymakamlık mülakatına ilk kez girdim. Ortalama 5-6 dakika süreceğini hiç düşünmemiştim. Mantık olarak 5-6 dklık mülakatlarla kaymakam alacaklarını hiç düşünmüyorum. Daha önceki yıllarda da bu kadar kısa mı sürüyordu?
Geçen sene de böyleydi .daha eski yılları bilmiyorum ama onlarda Max. 10 dk sürmüştür .devlet kurumlarınin mulakatlarına daha önce kaç kez girdiniz bilmiyorum ama benim girdigim tüm mülakatlar 5 ila 10 dk arası surdu hep. Sadece iş Bankası mülakatı bayagi sürmüştü benim.sanırım yarım saate yakin.orda ki insan kaynakları gerçekten konunun uzmanları oluyor .Jest mimik vücut dili eller gözler vs.bayagi inceliyorlar .kamu kurumlarında ki komisyon üyeleri ise yılların verdiği mulakat tecrübesi ile hareket ederler genelde .dediğiniz gibi 5 dk çok ama çok yetersiz bir süredir.kimi insan geç açılır ve rahatlar .bakalım artık hayirlsii
-
Herkesin hakkinda hayirlisi olsun arkadaslar emeginizin karsiligini bulursunuz insallah. Ben kazanan arkadaslara bir soru sorucaktim acaba hangi kaynaklardan calistiniz şu kitaba kesin calismalisiniz dediginiz olmazsa olmaz dediginiz kaynaklar var mi acaba ?
-
Mülakata giren arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun .Türkiye ekonomisi için önerceğiniz kaynak hangisi olur (yasin çoban var elimde sanki yetersiz geldi bana ) sizler kazananlar olarak kaynak önerileriniz neler ?
-
@mep Yasin Çoban, Tufan Samet gibi hocaların kitapları daha çok açık uçlu sınav sistemine uygundu. Test sisteminde bu kitaplar çok çok iyi çalışılsa bile maksimum 5 soru yaptırır. Diğer 5 soru çok geniş bir yelpazeden geliyor. Naçizane tavsiyem TOBB yıllık raporunun iyice okunması. Nüfus ve iş konularını da es geçmemek, üzerinde yoğunlaşmak gerek.
-
@vefa teşekkürler
-
@kd6 Hocam inşallah kazanırsınız. Ben üniversite 4. Sınıfım kaymakamlık sınavına girmeyi düşünüyorüm. Kaynak konusunda bana yardımcı olabilir misiniz ?