2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Süreç uzun sürecek gibi ama bir duyum, haber alan var mı?
-
@ceterisparibusss Şubat başını bekleyin.
-
Duyum için erken.
-
@weberinbabası benim de öngörüm şubat ayı ama erken açıklanma ihtimalini ihmal etmemek lazım.
-
2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi TBMM Genel Kurulunda görüşülmesi 10.12.2018 de başlıyor, 7. günde de (16.12.2018) İçişleri Bakanlığı bütçesi görüşülecek. Bu tarihten sonra yoğun gündemden bir nebze olsun fırsat bulunacağından mülakat sonucuna taalluk eden iş ve işlemler de bir ivme görülebilir.
-
Forum çok sessiz gibi, tahmini olan var mı sonuçların açıklanacağı tarihe dair?
-
@sinav1453 Geçen sene 20 Aralık'ta mülakatlar bitmiş ve 15 Şubat'ta sonuçlar açıklanmış. Tahminim bu sene süreç daha hızlı olursa Aralık sonunda açıklanabilir... Geçen sene gibi sürerse Ocak ayının 2-3. haftasını bulur.
-
@larendeli Ben de sizin gibi erken açıklanacağını düşünenlerdenim. Güvenlik soruşturmaları mülakat öncesi bitmiş oluyor diye biliyorum, güvenlik soruşturmaları bitmiş ise şayet beklenmesi için geriye sadece yoğunluk durumu kalıyor.
-
@larendeli Bende erken açıklanır diye dönüşüyorum. En geç ocağın ilk haftası:)( Inşallah!)
-
Ocağın ortasını bekleyin gençler...
-
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@larendeli Ben de sizin gibi erken açıklanacağını düşünenlerdenim. Güvenlik soruşturmaları mülakat öncesi bitmiş oluyor diye biliyorum, güvenlik soruşturmaları bitmiş ise şayet beklenmesi için geriye sadece yoğunluk durumu kalıyor.
Benim mülakata girdiğim gün, komisyon gelmeden önce görevliler arasında güvenlik soruşturmalarını da getirin tarzında konuşma duymuştuk. Güvenlik soruşturmaları muhtemelen tamamlanmış gibi görünüyor. Ayrıca bir güvenlik soruşturması daha yapılır mı bilemiyorum tabi.
-
@tiebout Dediğiniz gibi mülakat öncesi soruşturmaların yapıldığını biliyorum ben de ancak yine dediğiniz gibi sonrasında tekrar yapılıp yapılmadığına dair bilgim yok.
-
tek bir soruşturma mevcut. o da bitti. yeniden soruşturma olmayacak, ama bitmiş olması süreci hızlandırır mı? son 3 mülakatta da bitmişti, sonuç bekledik..
-
@refik-soydam soruşturma olumsuz olduysa bu mulakati etkiler mi. Soruları tavırları. Yada soruşturmanın olumsuz olduğunu komisyon bilir mi?
-
@modesteptt buna cvp vermek çok zor.. çünkü her dosya komisyonun bilgisine diye biter.. yani bağlayıcı değil, komisyon görüşünün oluşmasına yardımcı belge ve ciddi belge... etkiler mi emin değilim...
-
@amirim dediyse çok yüksek ihtimalle öyledir. Şu ana kadar çoğu şeyi önceden tutturdu.
-
Arkadaşlar boşuna giriyoruz benim ümidim yok mülakatla alakalı olarak Ak partide üst düzey isimlerle çok samimi olmalı veya gençlik kollarından itibaren nefer olmalı partide zaten kaymakamlığın maaş açısından bir albenisi yok başkomiser sizden daha fazla kazanıyor ve ak parti ilçe başkanı sizin esasen amiriniz oluyor ben profesyonel adam gibi bir meslek arıyorum hem maaşı iyi olsun hem de böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum.
-
Merak eden arkadaşlara da söyleyeyim işsizlikten ötürü girdim ve kazandım evet işsizim sınav da zaten kolaydı kazandık
-
Karalama kampanyaları başladı. Hayırlı olsun.
-
Yalnız hakikaten bir kaymakamın maaşı komiserden nasıl az olur ya