Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Ziraat Bankası servis görevlisi sınavı açmıyor artık işe güvenlik görevlileri ve çağrı merkezlerinde belli bir yıl çalışmış kişileri alıyor .Sadece iştirakleri için servis görevlisi sınavı açıyor (sigorta - emeklilik vs)o da çok az sayı..
Halkbankası ise şu anda sınav gündemde değil 2019 yılı için Personel alımı düşünülmüyor Çünkü 2017 ve 2018 yıllarında 2300 personel alındı bu sayıyı yeterli görüyorlar artık sınav ilanı 2020 mi olur 2021 mi yada daha uzun sürer mi onu ülkenin ekonomik gidişatı ve personel açıklığı belli eder ..
Vakıfbank ise internetten başvuru yöntemi ile alım yapıyor sınavsız -
@yorgun-_iibfli hocam vakifbank uzman mufettis alimini basvuru yontemiyle mi aliyor. Sınav açmayacak mi acaba gecen seneki gibi?
-
@ozge17 aynen hocam. Ziraat bankası basliğında da dediğiniz şeylerden bahsedilmisti önceden.
-
@longtermjobless uzmanlık sınırlı sayıda oluyor servis geldiği zaman daha çok alım yapılıyor 100 kişilik uzmanlıga herkes giremeyecek sansımız daha az elbette servis gelmesi daha iyi olur artık pozisyonun kalitesine bakmıyoruz
-
@furkanbey hocam subeye gittim ordaki çalışan bayan arkadaş söyledi şubeden bankadan ögrenmicemde nerden ögrenecegim bende inanmıyordum güvenlikten alındıgına bizzat sordum oyle söylediler inanmak zorunda değilsinizde şaçma bir yazı olmuş yanlış ifadeler kullanıyorsunuz bu söylenti hep vardı sordum dogruluğunu kanıtladılar
-
Benim arkadaşlarım eğitimde insan kaynaklarına da sormuştu onlarda söylemiş güvenlikten alıyorlarmış.. gerçekten üzücü de olsa gerçek bu kabullenilmeli .
-
@ücüncütekil öyle imiş hocam inanmak istemeyen arkadaşlar var ama ziraatın kendisinin 2014 ten beri servis alımına çıkmamasının başka mantıklı bir açıklamasıda yok umarım uygulama değişir eskisi gibi servis ilanınada çıkarlar
-
Bence vakıf uzmanlığı seçimden sonra gelecek yaza da sınav. Gelmeli artık gönlümüzün sultanı...
-
@ozge17 anladım
-
zaten çağrı merkezi vs ilanlarına bakarsanız görürsünüz adamlar açık açık yazıyor orada diğer pozisyonlara geçiş / öncelikli geçiş imkanı vs diye niye bu kadar şaşırıldı anlamadım.
-
Arkadaşlar zaten öyle alım yapılıyor güvenlik ve diğer elemanlardan bu gizli yada öğrenilmesi güç bişe değil.benim tanıdığım güvenlikçi, para grup güvenlikçisi ve bilgi işlemden birileri şuanda bankoda çalışıyor
-
@ozge92 ee servis ilanı Yok mu diye neden soruyorsun ki sizde biliyormuşssunz durumu ..
-
Ziraat bankası yaza kadar sınav açmaz bu yaz alınanlar dan Yedeklerin süresi bile daha bitmedi su söz konusu alınan uzmanlık lar hep istanbul için tüm Türkiye de sadece banko ve servis görevlisi alımı olmuş bende neden tüm Türkiye için uzmanlık ilanı gelmiyor diye merak ediyorum
-
@ozge17 af edersiniz. öyle yazmak istemezdim. aslında bana saçma geldiği için yazmıştım. saçma bir şey olduğu için yazmıştım. amacım sizi kötülemek ya da incitmek değildi; kusura bakmayın.
-
@furkanbey önemli değil hocam biz bu kadar ilan beklerken güvenlikten alınmasına inanmak istemiyoruz o yüzden hocam inşallah bu uygulamadan vazgeçerler
-
@ücüncütekil ay nasıl açığı yakaladın hocam ya harikasın.bu bankanın Türkiye’de kaç şubesi var haberin var mı? Alım elbet yapacaklar yoksa güvenlik kalmaz.sadecw şuanki eksiklerini onlarla tamamladılar diyoruz biz.halkbankası bu uygulamayı senelerdir yapıyor ama bak 2017 servis görevlisi sınavı açtı.bende doğal olarak büyük alımı nezamn yapacaklar diyorum
-
ziraat bankasında güvenlikçi nasıl olunuyor? @ozge17
-
@ozge92 ben daha önce halkın öyle aldığını hiç duymadım
-
@ücüncütekil öyle hocam.babam halkbankasından emekli daha önce bu şekilde alımlar yaptı.hatta biri komşumuzdu
-
@ozge92 anladım hocam