Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@dogacan bana davet 7 haziran da geldi
-
odeabank müfettiş yardımcılığı sınavı için davet göndermiş başvuranlara. tüm şartlara uyduğum hâlde bana gelmedi, başka davet alan var mı? bu davetler neye göre geliyor...
-
Güncel banka ilanı var mı arkadaşlar tecrübesiz alımlar özellikle
-
Ziraat uzmanlık olacak denildi ama ilan ne zaman olur acaba
-
Güncel alım var mı
-
@ücüncütekil kim demişti takip edemedim ondan soruyorum.
-
@aybala geçen sene eğitime gidenler bizzat bana dediler de o acıdan sordum ama gelmıcek sanırım ses yok hiç
-
halkbank uzmanlık için gelişme var mı?
-
@ücüncütekil geçen yıl temmuzda ilana çıkmıştı hala umut edebiliriz bence
-
Krizden dolayı personel alımları azaltılır mi acaba
-
@aybala Haziran da geldi hocam ilan
-
@ücüncütekil daha 15 gün var bekleyelim bakalım
-
Finans Bank yetkili Yrd sınavına giren var mı acaba
-
Arkadaşlar anadolubank mufettis yardimciligi için mülakata çağırılan oldu mu ?
-
denizbank için olumlu/olumsuz dönüş alan var mı burada? başka bir forumda bugün olumsuz dönüşler yapılmaya başlandığı yazılıyor. herhalde olumlular ilk olmuştur?
-
Merhaba iş bankası memurluk sınavı davet almıştım, bazı sebeplerden dolayı gidemedim, bir daha çağrılmama gibi bir durum olur mu?
-
Arkadaşlar merhaba hali hazırda bir kamu bankasında uzman yardımıcısıyım. Aklınızda ki sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olurum, çünkü bende bir zamanlar bu sayfaları kurcalıyordum iş hakkında bilgi sahibi olmak için.
İş ilanları konusuna gelince.
Özel bankalar personel çıkartma eğiliminde ve çalışma koşulları, ahlaki koşullar olarak tavsiye etmiyorum. Kamuda ise ekonomik koşullar yavaş yavaş hissedilmeye başlandı. Ne yazık ki bulanık bir hava var, belirsizlikler, yatırımlara iştah azaldı insanlar parasını fonlarda veya vadeli mevduatta tutmak istiyor. Tüm bunlar çerçevesinde eski iş yoğunluğu şuan için bulunmamakta. Ancak yeni katılım bankaları hareketli emlak katılım, vakıf katılım alım yaparsa tahminim bu banklara alım yapabilir. Bir ihtimal Ziraat Katılım'da yapabilir çünkü yeni şubeler açıyor.Allah gönlünüze göre versin. İnşallah daha iyi bir meslek sahibi olursunuz. Bankacılık çok farklı bir meslek gerçekten nankör bir meslek ne olacağınızın belli olmadığı bir meslek. Ama çalışkan azimli biriyseniz gözünüz kara ise emin olun çalışanlar sizden zeki insanlar değil.
NOT: İyi yabancı dil biliyorsanız dış ticaret birimi bir çok kurumdan daha prestijli ve nitelik gerektiren, iş tatmini olan birimdir. Bankacılık hayali olanlara tavsiyem budur Yabancı dil mutlaka öğrenin ileride çok rahat edersiniz.
-
@andelib teşekkür ederiz yazınız için allah herkesin gönlüne göre versin. Yani ziraat yada halkbankası sınav açmaz mı diyorsunz
-
İş Bankası ve vakıfbank gişeye personel nasıl alıyor bilgisi olan var mı?
-
@ozge92 is bank her yıl Nisan gibi çıkıyor son bahar da ilana çıkıyor mu bilmiyorum