Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@tercihiniyap, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Arkadaşlar peki daha önce finansbankin mülakat davetine gitmeyenlere acaba sınav daveti gönderirler mi? Şartlarda mülakattan elenenler başvuru yapamaz diyor ama ben gitmedim ️
-
Halkbank uzman yardımcılığı alımı hakkında duyum yok mu hala ?
-
Ben bugun subeye gelen ic kontrolore sordurdum alım yapildi zaten demis kesinlikle servis ickontrolor uzman yard alimi dusunulmuyormus ama teftis gelir gelmez kimse bilemez dedi ik nin da haberi olmazmis @keynesinabv acaba halkbank alim yapacak derken mufettisligi mi kastediyorsunuz?
-
@can, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Ben bugun subeye gelen ic kontrolore sordurdum alım yapildi zaten demis kesinlikle servis ickontrolor uzman yard alimi dusunulmuyormus ama teftis gelir gelmez kimse bilemez dedi ik nin da haberi olmazmis @keynesinabv acaba halkbank alim yapacak derken mufettisligi mi kastediyorsunuz?
-
@can, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@tercihiniyap @zeyno5454 @haticeaydinn @ozge92 @tolga80 @keynesinabv gelmeyecek demişler. hani geliyordu. umut vermeyin boşa.
-
@can o kişiye inanmayın.
-
Her yıl alınıyor bu yılda alınacak uzm yrd. Az da olsa.
-
Geçen yıl 170 kişiydi önceki yıl 475 kişiydi. Bu yıl yüksek olur alım belki.
-
@לוחם-אינסופי hocam ben kaç defa sordum kime sorduysam hep ayni cevap farklı şubeler olsun, hatta genel müdürlükte insan kaynaklarinda olan bir arkadsla bile konustugumda o bile işin daha fazla içinde daha net bilir alim olmayacak dedi bir anda da öyle değişk bir karar alınmadığı sürece şuan öyle bir durum yok dedi . Ha şunu da söyledi evet yılın basinda konuşuldu ama üstünde durulmadi dedi. Belki bir umut diye hepimiz yine bekledik ilanı. Zaten ekim bitecek gelseydi gelirdi şimdiye kadar. Benim artık halk bank ilaniyla ilgili bir beklentim yok acikcasi umarim yanilir herkes ve ilan gelir arkadaşlar
-
@tercihiniyap hocam bende baya umutluydum gelecek diye ama ekim bitiyor artık banada gelmeyecek gibi geliyor artık bazı arkadaşlar emlak banktan bahsediyor alım yapılacak diye inşallah gelir çalışmayı bırakmayalım umarım bişeyler gelir
-
@ozge17 Aynen hocam çalışmalara devam neyin nerden çıkacağı belli olmaz yinede
-
@ozge17 İnş gelir , gelmeli .. Personel sirkülasyonunun bu kadar fazla old ve her sene istisnasız alım yapan bir banka.. Bu sene ilanın geciktiği aşikar , yerel seçim öncesi Vakıfla birlikte ilana çıkacağını düşünüyorum ben.
-
Yaş sınırı var mı peki?
-
@haticeaydinn inşallah gelir hocam temennimiz o yönde var olan durumda umudu azaltıyor
-
Arkadaslar her telden ayri ses cikiyor. Bence yapmamiz gereken twitterdan belirli bi saatte ik genel mud yard ve halkbank genel mudurune alim planlaniyor mu diye sormak lazim. Biliyorsunuz bazen banka yetkilileri aciklama yapiyo bu sene bu kadar alim yapicaz diye son çare boyle bisey yapilabilir?
-
@ilhan_ 30 yaş halkbank
-
@jamey-osborne, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@ilhan_ 30 yaş halkbank
Teşekkürler.
-
@can Katılıyorum fakat Osman Arslan'ın twitter hesabı yok . İk dan sorumlu genel müdür yardımcı Selahattin Süleymanoğlu'nun da yok .. Ortak bir metin hazırlayıp Halkbank genel hesabına hafta içi bir gün kararlaştırıp tweet atalım mı ne dersiniz ??
-
@לוחם-אינסופי, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@ozge17, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
güzel ilan, hemen başvuru yapıyorum.
geri dönüşler başladı mı?
-