Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@872 inşallah hocam hayırlısı olsun️
-
@ozge92 inşallah hocam.
-
@ozge92 kariyer siteleri üzerinden online sınavla alım yapmaz umarım.
-
@ozge92 teşekkürler cevabınız için.
-
-
@simón-bolívar yok ya böle bişe yapmazlar
-
@ozge92 kendilerinin cv havuzu mu var yoksa ilan geldiğinde mi basvurular alinacak , bilginiz var mi?
-
@872 razi olmayin kardeşim artik şöyle sayilara. işsizliğin yüzde 10’dan fazla olduğu dönemde razi olmayin şöyle sayilara. yeni kurulan banka , büyük şehirlerde subeler açılacak razı olmayin şöyle sayilara
-
@furkanbey kardeşim tamam sakin ol ben öylesine yazdım. 500 kisilik ilan gelse isyan mi edelim 5000 neden degil diye. Hepimiz isteriz daha yuksek sayida alim olmasini. Aksini dusunen yok zaten.
-
@furkanbey bir bilgim yok maalesef
-
Şöyle güzel bir 1200-1300 kamu bankası ilanı gelse ne güzel olurdu be...
-
@underw olması muhtemeldir hocam.
-
Bakanın açıklamasını okudum da yıl sonuna kadar faaliyete gececek demis emlak bankası icin. Yıl bitti, yakındir ilan herhalde. Bayağı da kapsamlı bir banka.
-
@872 Galiba yine katılım mantığıyla hareket edecekler genel müdürlüğe de albarakadan birini getirmişler
-
@underw aynen oyle hocam katılım seklinde. Konut, arsa ve gayrimenkul ağırlıklı çalışacakmiş
-
@872 ziraat katılım, vakıf katılım da faaliyete geçti ama nasıl personel aldığı belli değil.
-
@tolga80 dediğiniz doğru çıktı galiba vakıfbank için.
-
@simón-bolívar inş doğru çıkmaz doğru düzgün alım yok bu yıl
-
@tolga80 hocam halkbank iki senede bir mi alım yapıyor?
-
@simón-bolívar yani 2016 da ilan geldi 2017 de de geldi bu yıl sadece mühendis ilanı geldi