Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Arkadaşlar vakıf katılım genel başvuru için sınav daveti alan veya bilgisi olan var mı? 2 hafta önceki ilan için
-
Bankacılık için kapsamlı insan kaynakları kitap önerileriniz var mı arkadaşlar ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
-
@simón-bolívar en son 2018 agustosun 11inde yapildi sinav ziraat katilim ve normal ziraat finans gruplarina fln. Ama yuklu bi alim olmadi 1000 kisilik servis gorevlisi gibi. Vakifbanka gelcek olursak daha once de bahsetmistim en son cagri merkezi alimi yapildi bende girmistim sinava kazandim ve mulakata kaldim malesef mulakatim olumsuz sonuclandi. Ve cok alakasiz bi durum oldu vakifbank cagri merkezi sonavi yapip sube ve genel mudurlugu benim bildigim iki kisiyi yerlestirdi bilmedigim kac kisi var Allah bilir. Şunu belirtmek istiyorum malesef mulakatta gene torpil kazandi yapilanlari yediremiyorum ve Allah' havale ediyorum kul hakkiyla kazandiklari o para insallah cikar onlardan..
-
@tolga80 hocam halkbank için ne diyorsunuz, vakıfbank gelmedi.
-
@simón-bolívar gelmecek gibi hocam şubat oldu duyum bile yok
-
Dostlar olmayın yeni geldim işten dönün bu sevdadan
-
@okunoku Hocam siz de istifa edin o vakit niye katlanıyorsunuz desem güzel olmaz . O yüzden iş seçme lüksü kalmadı artık alımların hali ortada hocam
-
Nerede kaldı bu vakıfbank ilanı. Ben de geleceğine inananlardandım ama ümit git gide azalıyor. Bir duyum yok mu arkadaşlar?
-
Yok mu bir duyum arkadaşlar?:)
-
Halkbank’tan bir haber yok mu acaba ?
-
Halkbank alsa alırdı seneye kaldı bence
-
Gelmedin göz bebeğim can yoldaşım gelmedin.
-
arkadaşlar bugun ziraat bankasına gittim servis görevlisi ilanı gelmez dediler güvenlikçilerden alınıyor deniyordu hep dogru imiş ama ziraat uzmanlık yaza dogru gelir dediler ziraat servisi beklemeyelim artık
-
halk vakıftan duyum alan var mı
-
@ozge17 benim anlamadığım uzmanlık daha iyi pozisyon değil mi neden servis görevlisi için bu kadar zorluyorsunuz ki ?
-
@ozge17 kime sordunuz acaba bankada kim bilebilir ki
-
denizbank müfettiş yardımcısı . https://live.peoplise.com///denizbank/Application/Landing/5dfbcabc-3959-4de4-bfe0-55255f7d01dc
-
@ercu sanırım alan sınavı Yok.. bir de ingilizce sınavı nasıldır bilen var mı?
-
Arkadaşlar merhaba,
Sınav ne zaman olacak göremedim. -
@walrass06 uydurulmuş saçma bir yazı. şubeden böyle bir şey öğrenebilmesi sizce mantıklı mi?