Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@colinclark55 sabah arkadaşım giremedi pc den oldu öyle denediniz mi peki
-
@ozge92 eğer öyleyse 2.5 yıllık mezun işsiz olarak başvuru yapayım yeni mezun kısmına
-
@north-remembers ne kaybedersiniz yapın bncede️
-
@ozge92 sağ olun
-
Son başvuru tarihi 31.12.2019 ona ne diyorsunz
-
nasıl başvuruyoruz?
-
@simón-bolívar hocam bende bir türlü halledemedim.Özgeçmiş Bırak kısmını mı doldurduktan sonra başvuru yapacağız ?
-
@economist-04692 bana da mail gelmiyor.
-
@economist-04692 evet hocam önce kayıt oluyorsunuz bilgilerinizi ekliyorsunuz sonra ilanlar kısmından başvuru yapıyorsunuz
-
Ya bu yeni mezunlarda bölüm aralığı çok dar olmamış mı bn ne yapıyor bunlar anlamıyorum.bir bankaya bankacılık mezunları fln alınmaz mı
-
@ozge92 nasıl yani kabul etmiyor mu?
-
@north-remembers yani ilanda bankacılık mezunu DİE yazmıyor hocam️
-
Öyle ayrıca belirtmesi gerekmiyor mu diğer bankalarda tek tek hepsi yazılıyor bölümlerin
-
@north-remembers yok hep mobilden denedim yarin bakalm pc den denicm. Bence yeni mezunada gene basvuruyada yapin basvurunuzu
-
Ya bu ziraat bankasi hazirana kadar ilan versin artık of içim şişti yani geçen yıllarda olduğu gibi tek umudum haziranda ilanın gelmesi ve ağustosta da sınavın olması 🤲🤲
-
Emlak banktanda bisey çıkacağını açıkçası düşünmüyorum yani sınav yapıp almak varken bu şekildeki alım yapan bankalardan hiç yanıt almadım bunca zaman
-
bana bu şey de çok garip geliyor askerlik için 2 yıl tecil istemek.
bunun bedellisi var, adamın celp belki sonda 2019 aralıkta gidip 2020 de gelecek. belki sağlık ertelemesi var falan.
bu yüzden başvuramayacak mı şimdi bunlar? -
Aktivasyon maili sıkıntısını ben de yaşıyorum. Bir türlü gelmiyor.
-
linkedin hesabınızla giriş yapın niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki?
-
@ercu kendi adıma konuşmam gerekirse ondan bende yok olan arkadaşlar da ordan giriş yapmayı zaten akıl ederlerdi diye düşünüyorum.