Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
...........
-
Bankada müfettiş yardımcısı olup da pişman olan var mıdır ?
-
...........
-
Sınav duyumu olan Yok mu ya
-
Ben bugün mülakat daveti aldım 27 Kasım için
-
@nikiforov hangi banka hocam ?
-
@economist-04692 bu sayfanın alım zamanı, ilan zamanı değil de mülakat sürecinden itibaren paylaşıma açılması gibi bir huyu vardır hocam.
-
@ozge92 bende bekliyorum aynı sizin gibi ama ses seda yok malesef
-
@economist-04692 Finansbank - Kobi portföy yetkili yardımcısı ilanı için.
-
@yamtar diğer sınavları bilemem. Bu siteye ilk geldiğimde buradaki başlıktan finansbank ilanı konuşuluyordu.
-
İyi geceler arkadaşlar 17.40 da idi finansbank mülakatım anca vakit bulabildim çok şaşırdım açıkçası 10 dakika sürdü. 2 tane hanımefendi vardı. Ailenle mi yaşıyorsun kendini tanıtır misin falan dediler mezun olduktan sonra neler yaptım anlattım iş deneyimi mi sordular bu kadar beklediğim gibi zor olmadı ilk mülakatımdı bakalım hayırlısı olsun
-
aranızda spk belgesini alan var mı
-
Aralıkta halkbank sınav yapacak diyen arkadaşlar nerdeler?
-
@872, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Aralıkta halkbank sınav yapacak diyen arkadaşlar nerdeler?
-
@872 yalan oldu hocam galiba hepimiz trollendik
-
martta büyük ihtimal vakıf bankası sınav açacak vakıf uzmanlık mülakatına çagrılan arkadaşlar varsa puanlarını ve illeri paylaşabilir mi
-
@ozge17 ilan ne zaman gelecek sınav marttaysa?
-
@החוק-החוקתי hocam her yıl açıyor büyük ,htimal bu yılda gelecektir gelecek deniliyor saglam bir duyum almadım
-
İş bankası uzman yardımcılığı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@ozge17 Vakıfbank’ta uzmanlık sınavı açılmaz müfettişlik açılır siz İngilizceyi yapamaz digerlerinin hepsinden %50 yaparsanız genelde sizi uzmanlığa cagirirlar 1 ay içinde mülakat yapıp sonuçlanınca 1 hafta içinde başlatırlar genelde ilk promosyonu aldıktan sonra 4-5 sonra aradıkları bile oldu gelip baslayabilirsiniz diye