Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@ozge17 amin inşallah
-
@marjinalfaydali İngilizce var mı sınavda
-
Yuh bu ne biçim test. 40 soru anca çözebildim
-
@varolistan toplam kaç soruydu acaba
-
Moralim sinirlendiii başvurum olumsuz diye mail geldi oysaki önceki gelen ilan ile aynı bilgileri gönderdim bilseydim özel bankaların böyle adetleri var hiç öncekine başvuru yapmazdım
-
@bad1905 hocam bankanın ik sını arayın.testten önce ibare vardı.herhangi bir nedenle bitiremediğinizd ulaşın bize minvalinde.eminim ilgileneceklerdir
-
@sahnr yok hocam.sadece şekilsel matematik ve sözel mantık
-
@north-remembers 60 soru 20 dk
-
@marjinalfaydali, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
erhangi bir nedenle bitiremediğini
hocam nasıl ulaşabilirim peki ?
-
@bad1905 hocam netten sayfasına girin.hem mail atın hem arayın.iletişim bilgileri kısmında vardır.
ya da size gelen mail adresine de yazabilirsiniz ekstra -
@marjinalfaydali kamera filan gerekiyor mu sınav esnasında?
-
@aziz-petrick yok hocam standart test 20 dakika 60 soru
-
finansbankın kobi yardımcılığı pozisyonunda sürücü belgesi olmayıp sınav daveti alan var mı
-
@tercihiniyap Hocam bana da olumsuz dönüş yaptılar. Muhtemelen şube müşteri temsilcisi için mülakata çağırıldığımız için reddettiler. En azından ben öyle düşünmek istiyorum
-
Bana da müşteri hizmetleri temsilcisi için sınav daveti gelmişti 2 hafta önce kadar çözdüm ama sonra olumsuz olduğuna dair mail geldi bugünde hem aradılar hem mail attılar finansbank enpara saha müşteri danışmanı için mülakata çağırıyolar. Bu pozisyon için bilgisi olan var mı acaba tam olarak ne iş yapar çalışma şartları vs nasıldır diye
-
@mbguy Hocam büyük ihtimalle bana da öyle geliyor sizde böyle yazınca daha da emin oldum sanki. Sizde mi gitmediniz mülakata? ️
-
@tercihiniyap bugün gittim hocam ben ama gitmeyen sayısı epey vardı galiba benden önce kimse gelmemişti başkasının sırası bana verildi. Ben çıkarken de kimse yoktu
-
@mbguy Hocam gezici personel olayından dolayı çoğu kişi vazgeçmiş anlaşılan
-
@tercihiniyap Hocam gezici derken sahayı mı kasdettiniz? Bana mülakatta gişe için mülakat yapıldığı söylendi de
-
@mbguy hayır hocam saha değil. Şehir içerisinde sabit bir şuben yok . Ihtiyaç durumunda seni diğer şubelere gönderiyorlar 2 yıl sonra belli bir şubede sabitleniyormuşsun artık. Ben şube müdürüyle konuştum o bana bu şekilde aktardı hatta bana şehir dışına da gösteriyoruz ihtiyaç olduğunda genelde bayan elemanlar çok gönderilmiyor ama yine de bilgin olsun demişti. Ben bu yüzden mülakata gitmedim zaten kendi yaşadığım şehirde olmadığı için vazgeçtim . Ama seni yanılmak istemem tabiki. Mülakatta bahsetmediler mi bundan. Başka bir arkadaşıma sormuşlar çünkü mülakatında bu şekilde çalışabilir misin diye ?