2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
-
@politics06 önümüz seçim olduğu için ocak ayına kadar süreçler tamamlanır dedi sorduğum kişi
-
@fetih Hocam ben de bir müdüre sormuştum son 90 gün en yoğun süreç olduğu için ve önünde de birkaç aşama olduğu için aralık başına yetişmesi gerek demişti
-
@politics06 hocam aralık başına ne yetişecek anlamadım, mülakat başlangıcı mı bitişi mi
-
@fc-real-gdp nihai liste hocam, zira daha bunun bi eğitimi olması gerekiyormuş,1 hafta 10 gün kadar bi r de ilçe tercihi vesaire var. ocak başında görev yerlerdine olunması gerekiyormuş, tabii bunları tahmini söyledi
-
hocam tercih olsun da çok acele etmelerine gerke yok
-
100 küsür kişinin mülakatı nasıl ocağa yetişecek valla çok merak ediyorum
-
@antoniogramsci birden fazla komisyon olursa belki yetişir hocam veya farklı bi yol
-
@politics06 Daha listeyi bir haftada yayımlayamadılar hocam pek umudum yok ama hayırlısı neyse o olsun
-
henüz ysk zabıt katibi alımı mülakat sonuçları açıklanmamış. İlan şubatta gelmişti, umarım seçim müdürü alımı da ona dönmez.
-
Bende seçimden dolayı yetiştirirler hızlı bir süreç olur diye düşünüyorum ocak gibi işe başlanır , 3 ayda biter süreç
-
@foucault hocam bende bir kaç yerde buldum ama toplu olarak acaba paylaşılan bir yer var mı Mulakat sorularını bilen bulan birileri varsa çok iyi olur arkadaşlar
-
Mulakat tarihleri acıklanmıs
-
Mülakat yerleri yazmıyor nerede olacak yav
-
@antoniogramsci kızılay ankara da http://www.ysk.gov.tr/tr/duyuru/i̇lan/77863 en altta yazıyor
-
81 ile kapattığı kesinleşmiş oldu böylece. 1051 kişi mülakata kaldı.
-
artık 1051 kişiyiz:)... spekülasyona gerek kalmadı... kimse ağzını açamayacak şekilde resmi duyuru geldi.. hayırlı olsun artık..
-
Güvenlik soruşturması ve arşiv belgesi daha sonramı yayınlanacak acaba?
-
@erengrgl, içinde söyledi: 2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
Güvenlik soruşturması ve arşiv belgesi daha sonramı yayınlanacak acaba?
ysk güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu şeklinde aratın ysknın sitesinde var.
-
Teşekkür ederim.
-
mülakat tarihlerinize baktınız mı benimki kasım ayında çok geç bee