2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
-
@deumaliyecisi galiba seçimlerden önce bitiremeyecekler bütün süreci
-
@hoffafd Güvenlik soruşturması formunu şimdiden istemeleri ve mülakatları Kasım sonuna yetiştirmeleri süreci hızlı yürütüyorlar izlenimini verdi bana. Ama mülakatları aylar sonra açıklarlarsa da şaşırmam tabiki.
-
Biraz forum kıpırdasın.
Çok şükür yazılı sınavı geçtikte,
Peki Referanssız seçim müdürü olma ihtimalimiz var mı?
Nedersiniz bu işe? -
kardeşler mülakatta atanılcak kadronun gerektirdiği mesleki bilgi derken yazılı sınavdaki konuları kastediyor olabilir mi? Arayıp net bilgi alan var mı sadece Ysk kanunları mı diye düşündüm ben
-
Arkadaşlar sizce meslek olarak ysk seçim müdürümü daha iyidir yoksa guy mu? Görüşlerinizi alabilir miyim?Araştırdığım kadarıyla yükselme var seçim müdürlüğünde,fakat yükselme yok deniyor.
-
@872 ysk personel görevde yükselme yönetmeliğine baktım, seçim müdürlüğü için görevde yükselme yok sanırım. emin olmak için sizde bakın ysk.gov.tr mevzuat sekmesinde
-
-
Whatsapp grubunun linkini paylasabilir misiniz arkadaşlar
-
@nevfel hocam Ysk Personeli Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde;ikinci bölümde görevde yükselmeye tabi kadrolar yazıyor. Seçim müdürü de yazıyor orda.Bir de seçim müdürü il seçim müdürü olabiliyor diye biliyorum
-
@872 bu sorunun cevabı her kişiye göre değişir, görev yapacağınız il / ilçe, mesai arkadaşlarınız vs. değişkenlik gösterir. Seçim müdürlüğü çalışma şartları olarak avantajlı sanırım maaşı da guy dan fazla. guy un nazarında herhangi bir büyük ilin ilçesinde veya vergi dairesi başkanlığında çalışmak mükelleflerle uğraşmak her zaman zordur. fakat gelişiminiz bölümünüzü bilmemek ile beraber bu zorlukla gelişebilir, vergi müdürlüğü şeflik sanırım açılıyor kurumda. ordan yürüyebilirsiniz. Ysk seçim müdürlerin geleceği ise şu an belirsiz, görevde yükselseler hangi kadroya atanacaklar? iyi düşünüp karar verin bazen bir mesai arkadaşınız bile kurum değiştirmeye yeter de artabilir.
-
@mavkav teşekkürler hocam
-
kurum içinden olan arkadaşların mülakatı başlamış, var mı içimizde kurumdan olup mülakata giren ve tecrübesini paylaşmak isteyen ?
-
Yayın politikası gereği düzenlenmiştir.
-
Lütfen whatsapp grubu paylaşımlarını sayfalarda yapmayın, anlayışınız için teşekkür ederiz.
-
ysk kurum içi mülakat süreci hakkında aldığım bilgiye göre komisyon üye sayısı 5. içeri girdiğinizde 3 zarf seçiliyor zarflarda bir seçim mevzuat bir Atatürk inkılabı bir de genel kültür soruları bulunuyor. kendini tanıtma aşaması bittikten sonra zarflardaki sorulara cevap kısmına geçiliyor. komisyon üyeleri gayet iyiymiş. rahat bir ortam varmış.
-
@fetih ne gibi sorular soruluyor, onları derleyebildiniz mi ?
-
@mülkiyemüfettişi yarın öğrenebilirim soru kısmını sormadım öğrenirsem yazarim
-
@fetih wp grupları dolu hocam burdan paylaşırsanız çok sevinirim.
-
@fetih çok iyi edersiniz. Teşekkür ederiz .
-
Bu whatsapp gruplarına doluşmanın mantığı ne, ne farkı var buradan anlamıyorum. Bir sınava girme hakkı kazanınca forumda fellik fellik bilgi aranıyor. Öğrenilen şeyleri buraya yazın ki sizden sonra gelenler de sizin gibi faydalansın.