KPSS p3 branş sıralaması
-
@deucekocu son atamada dikkat ettiyseniz 4429 tercih kodu ile atama yapılan sayı 129 olarak belirlenmiş. Bundan önceki atamalarda da 4429 ile atama olmuştu. Ben Çeko için 82 üstü puanları ümitli görüyorum. 83 üstü olsaydı puanınız kesin derdim
-
Hocam size @Antimülakat daha önce de fikrinizi sormuştum KPSS açıklandığında, sıralamalar açıklanmış az evvel paylaştığınız nitelik kadrolarına göre baktım puanım:88,9 maliye mezunuyum ve buna göre branş sıralamam 37 oluyor sizce ilk atamalarda şansım ne olur, hangi kurumları önerirsiniz ?
-
@gazialabörü hocam gelecek kadro sayısına göre olabilir. Özellikle Maliye için geçerli olan 4459 kodu ile gelecek kadro sayısı çok önemli. KPSS 2016/2 Atama Taban Puanlara Baktığımızda bu puanlar iyi puanlar hocam, o zamana göre atanıyorsunuz.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/maliye-kpss-20162-atama-puanlari
-
@antimülakat inşallah hocam, bunaldık A grubundaki türlü durumlardan bir çare merkezi atama olur belki bakalım artık, Allah herkesin yardımcısı olsun...
-
@antimülakat Önemli noktalardan biri de 2016 kpss'de örneğin P3'ü 82 olan birinin 4459 kodundaki sıralaması ile şu an P3'ü 82 olan birinin 4459 kodundaki sıralamasının karşılaştırılmasıdır değil mi
-
Ekonometri 9 m7 sıra:955 inş atanırız biraz zor gibi...
-
@deumaliyecisi kesinlikle ama çok muazzam bir fark var mıdır derseniz, bence yoktur. Bununla ilgili çok detay çalışmalar yapıyorduk geçmişte ama şu an elimizde 2016'ya dair veriler tamamen site içerisinde yer almakta onun içerisinden çıkmakta oldukça zor!
-
@Antimülakat hocam yorum alabilir miyim Ekonometri mezunuyum sıram 9. M7 sırası 955 şansım olur mu?
-
@lysippe04 hocam 9. sıraya da güle oynaya gelir. Talebiniz ilk atamada olsun dimi yanlış hatırlamıyorsam. Bir de puanız kaçtı hocam?
-
@lysippe04 puan kaç hocam sizin?
-
89.02 maliye bölümü. 4459 kodunda 32.sıradayım
-
@antimülakat hocam puan 88.408
-
@fs 88.408 hocam
-
@antimülakat hocam şundan dolayı sordum Ekonometri ataması sıkıntılı oluyor ya 4427 nitelik kodumuz ile ilk atama ya da sonra kesin olur mu ona göre umut bağlamak istiyorum malum kemer sıkma politikası konuşuluyor o yüzden sıkıntıya düştüm evliyim çocuk da var zor bir sene oldu açıkça.
-
@lysippe04 hocam 4427 nitelik kodu söylediğiniz gibi kadro konusunda biraz cimri davranıyor ama ben yine de her atamada en az 4-5 olduğu varsayımı altında en geç 2. atamada sizin olur diye düşünüyorum.
-
@delpo güzel puan maliye için 1. atama olmazsa, büyük ihtimalle olur ama 2. de kesin olur diye düşünüyorum. Elbette kadro sayısı önemli. Devlet derse ki, birileri ölmeden (pardon emekli olmadan) kadro açmayacağız ona yapacak bir şey yok
-
@antimülakat inşaallah hocam puanları inceliyorum 2018/1 alımı paylaşılmış ona bakıyordum şimdi oradaki gibi alım olursa yüzümüz güler çalışan herkesin emeğini alması dileği ile :))
-
@lysippe04 hocam her halükarda en fazla 9 ay biçiyorum size her türlü bir yere yerleşirsiniz Allah izin verirse, sıkıntı etmeyin keyfinize bakın şimdilik
-
@antimülakat hocam ağzınızdan bal damlıyor Çok sevindim inşaallah hayırlısı ile olur çok sağolun.
-
Hocam iktisat mezunuyum 4421 kodunda sıralamam 167 attığınız atama puanlarına baktım da bu sene alımların da düşeceğini hesaba katarsak sizcr merkezide şansım olur mu @Antimülakat